Her ayın 1 haftası hasta olmak

Tombulkedi

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2022
426
625
18
30
Koronavirus geçirmiştim yaklaşık 2 yıl önce ilk zamanlar. Ondan önce yılda bir iki defa hasta olan ben artık her ayın 1 haftası ya da en iyi ihtimalle iki ayda bir 1 hafta hastayım. Yazın ortasında şimdi de hastayım midem bulanıyor basım dönüyor vücudum çok acıyor. Gideceğim doktora bı dünya ilaç verecek . Geçen ay ve ondan önceleri de boyleydim her seferinde test veriyorum negatif çıkıyor.
Bıktım artık ya... Bu arada kullandığım tek takviye d vitamini

Al benden de o kadar, şu son iki ayda üç kez yataktan kalkamayacak derecede hasta oldum. Normalde de bağışıklığm düşüktür ama koronadan sonra iyice düştü.

Bende aynıyım bir suru test verdim her şey normal dedi Dr gerçi ben kendimi bildim bileli böyleyim her ay en az 5 gün yataktan çıkamayacak kadar hasta oluyorum ne yapmalı bilmiyorum bilen bana da söylesin.

Baktırdım geçen ay. Normal dedi doktor
Beslenmenize dikkat edin. Kelle paca bagisiklik icin cok faydali. Gunluk egzersiz yapin, 40 dk yuruyus olabilir mesela. Bir de propolis de bagisikliga cok destek oluyor. Ben beeo'nun damlasini almıştım cocuklara. Siz de deneyin isterseniz.

Arkadasa katiliyorum kan degerlerinize vitaminlerinize baktirdiniz mi?sahsim en ufak soguktan hatta banyodan cikinca bile hemen hastalanirdi bir baktik ki degerler yerlerde..bildiginiz vitaminsiz kalmisim

Reglle alakası olabilir mi peki? Reglden önceki bir hafta benim de sırtım ağrır, ateş basar ya da üşürüm, halsizleşirim.

Acaba psikoljik mi oldu bir iki kere ayni zamanda hasta oldunuz yine hasta olacam diye beyni mi ikna ettiniz bi tanidik vardi anne kiz kadin tlf bile hastayim dese kizida hasta oluyordu kiz hah annem hasta oldu ben kesin hasta olacam derdi gercekten hastada olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…