Her Ayına Göre Gebelik!!

iyi uye olmusum buraya cok degerli ve her anne adayinin okumasi bilmesi gereken bilgiler emegei gecenlere tesekkur ederim

canım meraba ben otuziki haftalıkken bebeğim çok az içimde kıpırdıyordu ama çok hareketli değildi sonra karnımda öldü o yüzden çok dikkat et hareketlerini say az geliyorsa doktara söyle takibe alsınlar hatta doktorlar umursamadılar benimkini günde kaç kere oynaması gerek iyice ören birkaç ii doktara görün inşallah iidir bebeğina.s.

Allahım sana ve senin yarattığın şu mucize güzellige kurban olayım bende hamileyim iki aylık allahım ewlat isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah

Allahım sana ve senin yarattığın şu mucize güzellige kurban olayım bende hamileyim iki aylık allahım ewlat isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah

Tebrik ediyorum. Sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirip yavruna kavuşursun, Sağlıklı iyi huylu hayırlı evlatlarımız olur inşallah.Tüm Çocuğunun olmasını isteyenlerin çocuğu olsun.

Canım cok sağol,cok faydalı olacaktır emınım,bende bikaç ay sonra prınt ederim artık yerimseniben

arkadaşlar merhaba ben bişey sormak istiyorum ama 5 haftaluk hamileyim ve geçen doktora gittik vaginal ultrasonla baktı doktor acaba normal mi yani etrafımda herkes aa olmaz alttan bakamaz falan diye sizler ne diyosunuzz..

arkadaşlar merhaba ben bişey sormak istiyorum ama 5 haftaluk hamileyim ve geçen doktora gittik vaginal ultrasonla baktı doktor acaba normal mi yani etrafımda herkes aa olmaz alttan bakamaz falan diye sizler ne diyosunuzz..

canım aynı şeyi bende yaşadım.. hamile olduğumu öğrenip doktora gittiğimde 5 haftalık hamileydim ve banada vajinal ultrasonla bakıldı... daha sonraki kontrolümde karından bakıldı...gebeliğin erken dönemde normal ultrasonla kese veya embriyo görünemiyebiliyormuş.

Son düzenleme:

Merhaba Tebrik ediyorum.
Bana doktorum bebek karından bakılarak görülmezse vajinal ultrasonla bakacağını söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…