Her Ayına Göre Gebelik!!

ilk ayı okuyunca daha bir kafam karıştıı..

4 günlük adet gecikmesi ve bulantı var hafif. test yaptırmadım çünkü korunmaya çalışıyorduk ihtimal vermedim hamişliğe.

olma ihtimali yüksek midir? bugün eczaneye uğrayacağım bi garip hissediyorum kendimi.. Rabbim hayırlısını versin:kedi:

cnm bende günlük tutuyorum aynı senin gibi düşündüm bende büyüyünce vericem.. hergun yazmasam da her gelişimini ilk heycanlarımı cinsiyetini ogrendiğimiz günü oda hazırlıklarını onu daha görmeden kokusunu duymadan nasıl deli gibi sevdiğimi yazıyorum..
biraz da endişelerim var aslında allah korusun bana bişey olursa sevgimi bilsin diye de yazıyorum.. işalla ole şeyler olmaz tabiki.. şuan 34. haftadayız doguma az kaldı ve cok heycanlıyız

1 hafta önce bunları yazmışım . sonrasında öğrendimki hamişmişimmmkaydirigubbakcemile3

Allah a şükürle olsun..

arkadaşlar bebeğinizin gelişimini nasıl çizelge şeklinde gösteriyosunuz. bilgilendirirseniz sevinirim

hiç duymadım gelişim çizelgesini cevap gelirse ben de sevinirim

Kimi kullanıcıların yazılarının altında resimlerle beraber mesela bebeğim 1 aylık veya hamileyse işte 2 ay 10 günlük hamile, evliyse 2 yıllık evliyiz şeklinde yazılar varya onlardan bahsediyorum. İsmini yanlış yazmış olabilirim. Bunlar nasıl yapılıyor onu merak ediyorum. Bilen biri bu konuda beni aydınlatırsa sevinirim :))

Merhaba,

Ben 14 haftalık hamileyim. Eşim Angelsounds meleksesleri ürünü almış. Harika bir alet ilk bebeğimi düşürmüştüm. O yüzden çok endişelerim vardı. Şimdi her an bebeğimin kalp atışlarını dinleyebiliyorum ve çok rahatladım. Bebeğimi her an yanımda hissediyorum ve çok güzel iletişim kurubiliyorum. Ayrıca bu sesleri kaydedebiliyorsunuz. Bebeğiniz doğdukdan sonra ona dinlettiğiniz zaman gaz sancısına çok iyi geliyormuş. Tabii çok da güzel bir hatıra olacak. Bütün hamile arkadaşlara tavsiye ediyorum. Herkeze sağlıklı bir doğum dilerim.

Arkadaşlar ben yepyeniyim test yaptım daha.Kanıtım sadece evde yaptığım test.İlk defa iki çizgiyi gördüm gözlerime inanamadım.Çok değişik duygular besliyorum şu anda. Sevinç,merak,endişe, korku,mutluluk,ne olduğunu anlayamama.Hafta sonuna denk geldiği için kan testi için pzt.yi bekliyoruz.Umarım gerçek çıkar bu rüya.hihoyyyt

merhaba arkadaslar......benim adetime 7-10 gun kala goguslerim agrir bu yumurtladigimi gosterirmi???

Paylaşım için teşekkürler... Hani şu kabızlık meselesi var ya... Ben 7. haftanın içerisindeyim; hiç kabız olmadım, inadına cırcır... :roflol:

arkadaşlar ben bişey sorcam.adetim gecikti test yaptım negatif çıktı.hamile değilim değilmi.ne yapmalıyım

bazen testler yanılabiliyor ya da çok yeniyse göstermiyor. Bence bir kaç gün sonra tekrar dene o da olmazsa kan testi yaptırabilirsin o kesindir.

Paylaşım için teşekkürler... Hani şu kabızlık meselesi var ya... Ben 7. haftanın içerisindeyim; hiç kabız olmadım, inadına cırcır... :roflol:

bende 16. haftadayım bu zamana kadar bende de hiç sorun yoktu ama şimdilerde başlıyor gibi bu sorunlar mafoldumben
Bi de sana bi sorum olacak çileğim yolda diye kaç haftalık olduğunu gösteren şeyi nasıl ayarladın. Beni aydınlatırsan sevinirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…