Her b.ku bilen insanlar...

Benim hamileliklerimde tansiyon sorunum ortaya cikiyor tuz,turşu vs..yasak oluyor haliyle.

Senin gibi turşu yerken fotosunu feyse atan bir arkadaşım olsa ben de ay canım dikkat et çok yeme tansiyonun yükselir diyebilirim.

Yani her b...ku bildiğimden değil arkadaşımı korumak istediğimden yaparım bunu.

Bugün otobüste. Kadın biyerde inmesi gerekirken. unutmuş bilememiş inmedi.
Sonra sordu inicegi yeri. Allah herkes bi bok bilir gibi konuştu durdu.
10-15 dkka. yav bi susun sizene.
Ama yok illa yardım edicez ya
bazen bayıyo bazı yaklaşımlar

b..kmu var yardım ediyonuz

yani yardım etmeninde artık bir sınırı olmalı

b.kunu çıkarmamak gerek

Rabbim sağlık versin sana da kuzuna da.
Aklima geldi: hamileyken havuç bulantiya iyi gelir diyen arkadaşımın aklına uyup, yediğim havuc sonrası cikara cikara sabahi zor yapmıştım. Hala kokusu bayar içimi.
Senin bunyeni en iyi sen bilirsin. Her cocuk bambaska dunya, seninkini de en cok sen bileceksin. :))insanlara kulaklarini tika. Ve zamanın tadını cikart.
Sevgilerimle

Anacim ne b...k kokulu konu oldu bu ya off
Aklıma İlber Ortaylı geldi şimdi siz öyle deyince. Youtube'da videosu var... İlber hocaya Kanal 24 muhabiri soru sormak istiyor, İlber hoca da "hangi kanal?" diyor. Kanal 24 cevabını alınca da "amaan ne bok bi kanal bu" diyor, tabi herkes böyle:
Sonra İlber hoca da iyi sorun madem falan diyor.

Sitres yok bebeğe zararlı şaka şaka takma kafana bukadar duyma görme hamileliğinin tadını çıkar nazlan nazlan dur sonra naz yapamıcan çünkü bebişin nazlanıp durucak eğlenmene bak cnm allah tamamına erdirsin

Boşver sen duymamazlıktan gel herkesin dediğini kaale alacak olsan ohooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…