her bayanin basina gelmistir bu olay eminim

sevdasen9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
2
0
1
29
bir cocuk var hos biri ilk zamanlar birbirimize karsi ilgimiiz belliydi gelin gorun ki ben buna acildim hoslandigimi soyledim o da tek tarafli oldugunu soyledi. ki cevremdeki herkes sana bakiyor surekli dedigini bilirim. neyse tesekkur ttim yine de . sonra bu olaydan sonra bu yinede yanima geldi muhabbetimizi kesmedik. ama ben dogal olarak soguk davdandim kirildimcunku umutlandirdi bos birakti. neyse o da soguk olmaya basladi ama arada bakisiyorz ne yapmaliyim sizce ? kizlarla takiliyor ama ki,lari taniyorum arkadaslar sadece. ayrica bir kiz daha bu cocuga acilmis ve unutmaya calis demis ona bana boyle bi sy dememistii

Ya daha ne yapsın bu erkekler?
Neden anlamak istemiyorsun?
Sana, senin ona baktığın gibi bakmıyormuş işte.
Bir erkek hoşlansa harekete geçer. Hele ki karşısındakinden ilgi alaka da görüyorsa.
Ne diye açıldın hemen ... Kendi kendine bir bakıştan, duruştan bir şeyler çıkarma.
İstese harekete geçerdi zaten.
Hala saf gibi bir şeyler umut etme.
Bir lafa, bir cümleye takıp kendine pay çıkarma uzun uzun.
Net bir şekilde karşılıksız demiş.
Diğerine beni unut deyince ne değişecek?
Allah akıl fikir versin.

çok kaba bir yorum azarlayın ne güzel valla cıkcık....

senden hoşlanmıyor gibi duruyor arkadaşım ,o kıza ve sana dediği aslında benzer şeyler açıkçası..bakışmalardan anlam çıkarmayın üzülürsünüz gerçekten..

cnm o dengesizden uzak dur anlasılan egosu tavan yapmıs.. bırısde bana bole davranmıstı. megersem sevmıormus bende ustune dusmedım konusmuyorumda artık.. umursamamazlık her zaman ıse yarar.. onune baska adaylara bak tatlım. ondan hayır gelmez. heleki böle dengesizden kacıcaksın

Kabul etmiyorum.
Ben kaba değilim, gerçekçiyim.
Gözü, kulağı kapalı olanları uyandırma biçimim bu.
Ve forum kurallarını ihlal etmediğim takdirde istediğimi yazarım.
Sonuç olarak;
Size ne ??
Konuyla alakadar olun.
Baltalamayın mevzuyu.
Bu cümleyi yazdınız diye tavrımdan vazgeçecek halim yok.
Düşüncelerinizle ilgilenmiyorum.
Fakat ilk kez yorumumu alıntılayıp yazdığıma burnunu sokan cinsten bir mesajla karşılaştığım için cevap verdim.
Bir daha da vermem.
Hoşçakalın. :)

mevzuyu baltaladığım yok
ilk değil birkaç defadır dikkatimi çekti kaba üslubunuz
fikrimi belirtmekte de özgürüm belirttim geçtim
abartmayın

hiç başıma gelmedi öncelikle
ondan yar olmaz bebeği önündeki maçlara bak

Gelen cok okudum burda.

G.tu kalkmistir diyorum oncelikle.

Soyle ki ciddi iliski niyeti yoktur ama flort etmekten de hoslaniyordur, ilgiden hoslaniyordur sen de g.tunu kaldirmissin ilgi gosterip. Zira senden hic hic hoslanmasaydi arkadasca bile olarak yanina gelmezdi, yani istemem yan cebime koy havasinda. Sevgili olmayalim ama sen bana ilgi goster diyor kisaca beyimiz.

Benim anlamadigim nokta sen niye hala muhabbet ediyorsun? Kesinlikle konusma gorusme, muhabbet etme derim. O zaman ilgini ozleyip kopek gibi gelir.

Yaw arkadaş, bir erkek hoşlansa-aşık olsa hayatta bakışmayla vakit harcamaz.
Gelir açık açık söyler.
Bunu bu kk'ya duvar yazısı yapalım bence -ki kızlarımız böyle heveslere kapılmasın.

Edit: Başlığa dikkat ettim de düzelteyim dedim, benim de başıma gelmedi.

Son düzenleme:
Sana umut veren o çocuk değil sana "sana bakıyor" diyenler bence.
O sana açık açık tek taraflı olduğunu söylemiş. Zorlamanın lüzumu yok.

Sizi sevmiyor. Siz sadece arkadaşsınız ve hatta sorun sizde degil onda. Durumunuzun özeti budur. Yani açıkça reddetmiş, gereksiz umutlanmayın bence.
Bi de bakışmaktan çok anlam çıkarmamak lazım ya, bakışmak çok farklı anlamlara gelebilen bi durum. Bunu sadece size degil genel yazıyorum.
Sadece siz baktıgınız icin bakmıs olabilir.
Allah allah niye bakıyo ki lan bu? diye düsünmüs olabilir.
Vayy hala bana bakıyo hahah hala hoşlanıyo benden diye egosunu okşuyo olabilir.
Ya da iyi niyetle unuttu mu acaba yoksa hala bana mı bakıyo diye kontrol ediyo olabilir.

Valla aynılarını yazacaktım. Cuk oturmuş!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…