her bayram aynı kavga

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
kızlar eslerinizin aileleri uzakta olanlar özellikle ki uzakta dediysem 2 3 saat mesefe bayramlarda ne yapıysounuz ille gidip 3 gece kalıyomusunuz yıllardır aynı seyi yasamaktan ben bıktım bayramda el öpülür cok cok cok iyi agarlarlarsa belki 1 gece kalınır ama oda yok ben gitmiyorum bu yüzden siz neler yapıyosunuz....

ha tabi bu arada bayramdada gitmiceksen diyenler icin zaten 2 ayda bi kez esim gider ailesini görmeye sadece bayramlarda degil

Ben hiç gitmedim,gitmicem de önemli bir durum olmazsa ki inşallah hiç olmaz.Eşim de bayramlarını benimle yalnız geçirmeyi istiyor.
Bayram öncesi misal bugün olduğu gibi gitti yanlarına 1-2 gün özlem giderecek gelecek.

Eşinin senden uzak durmasını istemiyosan git 3 gün neyki bayram telaşı derken nasıl geçer anlamazsin bile bir süre sonra kavga olur ki zaten kavga etmişsiniz büyütme ya bu kadar git ne olacakki ben neler çektim hala gidiyorum ...

Yahu bu bayram konusu herkesi geriyor gercekten yaaaa
Sen gittin ben gittim
Once kizin tarafi mi oglanin tarafi mi
Hangisinde kac gun kalicaz
Bidibidi bitmiyor yaaaa
Ben nefret ederim bayramlardan
Cocuklugumdan beri hep bir problem teskil etmistir benim icin
Miniciktim kaldirilsin bu pis bayramlar diye agladigimi hatirliyorum;)

Valla sevmesen de eşinin hatrına gidip bayram kutlaman lazım arada düşmani boyutlarda kopukluk yoksa.
Ha şart sunarsın 3 gün kalmam ama diyerek.
Bayrama 3 gün kaldı böyle konular çoğalır :kahve:
iste esim gittimi gelmem kafasında bende artık gitmiyorum cünkü 1 gun kalıp gelmiyo 3 gunde benim zorumla dönüyodu yoksa 5 gun eee iyi muhabbet yok ilgi alaka yok orda huzurlu degilim ne gidicem

sabah eşimin ailesine gideriz kahvaltıya.önümüze sadece sucuk koymaz, donatır ne var ne yoksa çok şükür :nazar: öğleden sonra benim aileme gideriz. sonra büyüklere ziyaret. iki aileylede aynı mahalledyiz. bu yüzden kimsede kalınmaz akşamları evimizdeyiz

Sen gittin ben gittim
Bidibidi bitmiyor yaaaa
Miniciktim kaldirilsin bu pis bayramlar diye agladigimi hatirliyorum:KK66:
+1

kızlar eslerinizin aileleri uzakta olanlar özellikle ki uzakta dediysem 2 3 saat mesefe bayramlarda ne yapıysounuz ille gidip 3 gece kalıyomusunuz yıllardır aynı seyi yasamaktan ben bıktım bayramda el öpülür cok cok cok iyi agarlarlarsa belki 1 gece kalınır ama oda yok ben gitmiyorum bu yüzden siz neler yapıyosunuz....

ha tabi bu arada bayramdada gitmiceksen diyenler icin zaten 2 ayda bi kez esim gider ailesini görmeye sadece bayramlarda degil

ben annemlere gidiyorum
eşim de kendi annelerine
arefe günü gidiyoruz bayramın 2. günü gece tekrar evimize döneceğiz
3 gün ayrı durup ailelerde geçireceğiz bu bayram

Sen gittin ben gittim
Bidibidi bitmiyor yaaaa
darkmore darkmore sen ve ben kk'nın sevimsiz şirinleri ilan edileceğiz az kaldı :D
En Büyük KK :KK19:

Hoşgeldin limoncuu.
Ben hiç gitmedim. Gitmem de. İkna et kız kocanı. 1500 lira maaş. Bunun yolu var, çocuklara harçlığı var, alışverişi var tatlısı var bırak gitmeyelim de. E para gitti bile.
Ben olsam öyle yaparım..

Esin anlayışsız mı? Senin de bir ailen yok mu ziyaret etmen gereken. Ben olsaydım 1 gün kalır dönüyorsa birlikte ailemin yanına geçerdim, dönmüyorsa da bir daha gitmezdim.

Esin anlayışsız mı? Senin de bir ailen yok mu ziyaret etmen gereken. Ben olsaydım 1 gün kalır dönüyorsa birlikte ailemin yanına geçerdim, dönmüyorsa da bir daha gitmezdim.
yaa ben zaten ailelerde degilim o eski kafalardan yok bende madem 3 gun tatilimiz var al cantanı git ufak bi tur yap ille bayramda bayram arige günü el öp ondan önceki gün öp sonra öp önemli olan her an iyi olmak şirret olup kavga edip ama ille bayram diye o gun el öpülmesi bana cok karsı

Sen gittin ben gittim
Bidibidi bitmiyor yaaaa
Bi an bunları ben yazdım sandım
Ama bi fark var ben şimdi de kaldırıldın bu bayramlar diyorum:))

darkmore darkmore sen ve ben kk'nın sevimsiz şirinleri ilan edileceğiz az kaldı :KK70:
En Büyük KK :KK19:
Sevimsizligimizle mutluyuz ki biz hahaha:KK53:
Valla gina geldi
Bak sayicam kimbilir bayram boyunca kac tane bayram sorunu konusu acilcak bu diyarlarda:KK70:
Boyle kutlayacaklarsa kutlamasinlar
Bir anlami yok ki
Once insanlik once ben! Sonra bayram seyran:-)bana zaten her gun bayram

Not;esimin ailesine gitmiyoruz, sebebi de evlendigimizden beridir benim anneme bir telefon dahi acilmamis olmasi. Benim annemi saymayani ben niye sayayim
Keriz miyim?:KK31:

Back
X