- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.518
- 128
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizinki de daha bir değişikmiş
sanırım görüşmüyorsunuz
öyle modern düsünceli kaynanam olsada 1 gece degil 3 gece kalsam ama bunlara ne kadar kalsan da yaranamazsın 1 gece mümkün bile degil kızlarından alısmıs bayramdan önce gelinir bayram biter 5 gun sonra gidilir diye herkezi öyle sanıyolar esimde o kafada sanırım kendi hayatını düsünmüyo ille bayramda 3 4 gun kalınır kafasında yani 1 gun gidip ben dönsem daha fazla kavga ederiz hic gitmemek daha iyiValla ben de bayramlari hic sevmem ama gitmemek olmaz bana kalirsa. Bu kadar abartili yorumlari gormek uzucu. Ailelere gitmeyeceksek nereye gitcez, bayram bu yani, yarin bir gun bizim cocuklarimiz da kendi hayatlarini kurcaklar, bayramda cocuklarimla bir kahvalti yapamiycak miyim. Gidin, 1 gece kalin, sonraki gun benim ailemi ziyaret etmem lazim diyin, cikin gelin, 2 3 saat mesafeymis, kocanin kizmaya hakki yok, kizarsa bile sen gidip kayinvalidenlerin ellerini opmus guleryuz gostermis 1 gece de kalmis olarak, hakli durumda olursun.
Yok bizim farklı şehirler aslında. Onların yazlıkları bursada biz istanbuldayız o yüzden gidince kalıyoruz. Onlar da gelince kalıyorlarDI ama artık kendi evlerine gittiklerine göre bizde kalmalar bitti.siz daha yeni kurulmasını mı aileden hem de aynı şehirde değil misiniz
2 gün bile fazla günü birlik giderseniz daha iyi olmaz mı
Yok bizim farklı şehirler aslında. Onların yazlıkları bursada biz istanbuldayız o yüzden gidince kalıyoruz. Onlar da gelince kalıyorlarDI ama artık kendi evlerine gittiklerine göre bizde kalmalar bitti.
Senin aılen nerde onlara gitmiyor musunuz? Bizimkiler de uzakta onlar eskişehir biz ankara benimkiler esk. Koyundeler bir de. Biz anca 3. Gunu gıdebılıcez yarım gün yarım gün paylastırmayı düşünüyoruz hemen arkasından 10 gun ızınımız var ama yine de o 3. Gün ikisine de gidilecek sonra kalmaya ayrıca gidilecek.kızlar eslerinizin aileleri uzakta olanlar özellikle ki uzakta dediysem 2 3 saat mesefe bayramlarda ne yapıysounuz ille gidip 3 gece kalıyomusunuz yıllardır aynı seyi yasamaktan ben bıktım bayramda el öpülür cok cok cok iyi agarlarlarsa belki 1 gece kalınır ama oda yok ben gitmiyorum bu yüzden siz neler yapıyosunuz....
ha tabi bu arada bayramdada gitmiceksen diyenler icin zaten 2 ayda bi kez esim gider ailesini görmeye sadece bayramlarda degil
Sans mi sanssizlik miNe kadar şanslıymışım ben.Benim kv üst katımda oturduğu için o tür problemler yaşanmaz
![]()
iste öyle bisey yok o yüzden sayfalardada yazdım bayram 3 gunse 3 5 se 5 kafasındalar bi ben kendimi düsünüyorum10 yıllık evliyim,kv. kp. yanında bu 2. yada 3. bayramımız olacakama bizim baya uzaktalar yaklaşık 10-12 saatlik yol.Yıl içinde onlar gelir bir iki kere,yada biz gideriz bayrama olmasada..Normalde bizim bayram rutinimiz ,bizimkilere gideriz ilk gün( aynı şehirdeyiz),torun tombalak toplanırız,o günün akşamı herkes evine...
2-3 saatlik yolsa komple bütün bayramı orda geçirmek saçma,ertesi sabah dönüp kendi planınıza göre takılabilirsiniz,herkesin gönlü olur.
iste öyle bisey yok o yüzden sayfalardada yazdım bayram 3 gunse 3 5 se 5 kafasındalar bi ben kendimi düsünüyorum
İsterse 20 saat olsun benim koca her bayram gitmek ister. Senin ki iyiymiş o zaman. Nasıl bu kıvama geldi10 yıllık evliyim,kv. kp. yanında bu 2. yada 3. bayramımız olacakama bizim baya uzaktalar yaklaşık 10-12 saatlik yol.Yıl içinde onlar gelir bir iki kere,yada biz gideriz bayrama olmasada..Normalde bizim bayram rutinimiz ,bizimkilere gideriz ilk gün( aynı şehirdeyiz),torun tombalak toplanırız,o günün akşamı herkes evine...
2-3 saatlik yolsa komple bütün bayramı orda geçirmek saçma,ertesi sabah dönüp kendi planınıza göre takılabilirsiniz,herkesin gönlü olur.
İsterse 20 saat olsun benim koca her bayram gitmek ister. Senin ki iyiymiş o zaman. Nasıl bu kıvama geldi![]()
Özlemişim seni ve konularınıyazık bi hemcinsten böyle kadınları asalayan bi cümle duymak