- 22 Temmuz 2020
- 161
- 497
- 18
- 33
- Konu Sahibi gudubet hatun
-
her bayram öncesi günü birlik bir yardimci cagirsaniz eve ?
Kimin çocuğuna bakıyosan, o evi kim pisletiyosa o temizlesin deseydin.
hic okumamissin farzet önerimi lütfenTövbe deee(!) bir yardımcı günlüğü kaç liraya geliyor haberin var mı? Onun yerine üç kilo kıyma alıp akşama köfte yaparız... O eve yardımcı dahil para harcanacak biri girerse kıyametin geldiği gündür... ( su fazla gitmesin diye günde bir iki kez sifon çekilen bir evden bahsediyoruz)
Eski kaynanalar öyleymiş şimdi azaldı bu tipler aslında benim ki demedi hiç mesela ama annem de giderdi çok. Sonra baktı yaranamıyo yine de o da bıraktı. Üç çocukluymuşsn bide demesi bile ayıp artıkO niyetle söyledim kimle yiyosa onunla yıkasın diye. Herkeste mi var bu problem bilmiyorum ki?
Şikayet etmeseydi kv sorun degilmiş ama güzel demişsin kizi kizda gelin hizmetci mi?Her bayram, her özel gün aynı konu. Genç bir kayinvalidem var. Kızı ile aynı apartmanda oturuyorlar. Yedikleri içtikleri bir. Ben makul aralıklarla görüşüyorum. Aramızda bir laf söz yok çünkü ben genelde geri basarım problem olunca. Korktuğumdan değil çekemeyecegimden. Kocaman evi var. Evet kabul ediyorum zordur bayram temizliği falan. Ama benim de evim büyük, 3 tane de çocuğum var. En küçüğü 4 yaşında. Bugün kızıma bi kaç saat bakması için rica edecektim. Onun için aradım. Malum dip köşe temizlik, çamaşır suyu falan solumasın diye. Kısa ve net olarak kızının çocuklarına baktığını, bakamayacağını söyledi. Eyvallah... Tabi ki reddetmek en doğal hakkı. Çocuk benim çocuğum ona bakmak zorunda değil. Ama asıl konu şu ki eşimi arayıp "hem hiç bi bayram gelip temizliğimi yapmıyo, hem de çocuğa bak diye beni arıyo" diye şikayet etmiş. Eşim de beni aradı. Gidip yardım etsen mi acaba diye. Ben de biraz bozuldum. "kiminle yiyosa onunla yıkasın". Pişman da oldum der demez. Sesli söylemiş oldum içimden geçeni. Eşim de üzüldü öyle söyleyince. Biraz bozuk kapattı telefonu. Onun gönlünü alırım da, her bayram öncesi bu temizlik muhabbeti sıktı artık...
İyy iğrenç parayı kefene koysun diğer tarafta lazım olurTövbe deee(!) bir yardımcı günlüğü kaç liraya geliyor haberin var mı? Onun yerine üç kilo kıyma alıp akşama köfte yaparız... O eve yardımcı dahil para harcanacak biri girerse kıyametin geldiği gündür... ( su fazla gitmesin diye günde bir iki kez sifon çekilen bir evden bahsediyoruz)
Şikayet etmeseydi kv sorun degilmiş ama güzel demişsin kizi kizda gelin hizmetci mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?