Her bayram böyle

senkoyadimi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
310
306
103
34
Artık çıkış noktası bulamıyorum her bayram bir şekilde cebren ve hile ile eşimin ailesinin yanına geliyoruz ve ben eltimi de gorumcemide hiç ama hiç sevmiyorum onlarla vakit geçirmek zulüm geliyor sürekli hizmet etmekten bikiyorum . Bu gün eşimle tartıştık ve bana el kaldırdı. Tartışma nedenimiz eltimin çocuğu benimkini her zamanki gibi dövdü ogluda kızımın elini kapıya sıkıştırmış daha 1 yaşında bebek ya az dikkat demi bende buz koymaya mutfağa goturum eşimden bana ne oldu diye sordu bende şuan açıklama yapamam çok sinirliyim git başımdan dedim odaya geldi bı hısımla sen beni aileme rezil edemezsin falan dedi el kaldırdı bana. Valla ailesi yüzünden bosanacagiz sanırım tek sorunumuz ailesi bıktım yemin ederim

Tek sorununuz eşinizin fazla aileci olması
evet . İnan eşime tatil de memleketine gitmek anlıyor başka tatil anlayışı yok. Açıkçası eşimi artık sevmiyorum. Bugün annemin evine gitsem canım acimazdi ama çocuklara hiç kıyamıyorum

Neden eşinize “git başımdan” diyorsunuz? Ben mi yanlış anladım bilmiyorum. Uslubunuz yanlış. “Şu an açıklama yapacak durumda değilim sonra konuşalım olur mu?” diyebilirsiniz. Sinirliyseniz bile karşınızdakiyle usluplu konuşmak gerek aksi takdirde kimse kimseyi anlayıp ve anlayış gösteremez.
Her iki tarafta usluplu olması gerek.
Bir adamın da bir kadına el kaldırması başlı başına cehalet.
Boşanın. Zaten sevmiyormuşsunuz.

Neden eşinize “git başımdan” diyorsunuz? Ben mi yanlış anladım bilmiyorum. Uslubunuz yanlış. “Şu an açıklama yapacak durumda değilim sonra konuşalım olur mu?” diyebilirsiniz. Sinirliyseniz bile karşınızdakiyle usluplu konuşmak gerek aksi takdirde kimse kimseyi anlayıp ve anlayış gösteremez.
Her iki tarafta usluplu olması gerek.
Bir adamın da bir kadına el kaldırması başlı başına cehalet.
Boşanın. Zaten sevmiyormuşsunuz.
Her seferinde beni bu duruma düşüren o onu suçlu buldugum için sert davrandım ama keşke öyle yapmasaydim. Beni bıraksa durmayacagim sanırım

Sevmiyorsan bosan
Zaten hayatin boyunca tatiller kv yaninda gecireceksin bu gidisle

Can dayanmaz valla
Dayanmıyor valla guyya ikimizde çalışıyoruz daha 5 gün bı tatil görmedim oraya gidelim annemde gelsin buraya gidelim annem üzülür off

Dayanmıyor valla guyya ikimizde çalışıyoruz daha 5 gün bı tatil görmedim oraya gidelim annemde gelsin buraya gidelim annem üzülür off
Hay baslicam boylelerinin annelerine ya

Desene..sen niye evlendin ya?
Otursaydin ananin dizinin dibinde
Evlenince insanlarin ayri bir hayatlari oliyor bilmem farkinda misin? Desene

Valla boyle erkekleri postaliycan analarinin evine

Hadi gule gule git annenin yanina da annen uzulmesin
.diycen

Sizi bırakmasa durmayacağınız yok yani.
Yani sürekli çocukları kullanıyor aslında normal zamanda çok iyi eve ise çocuklara herşeye yardım eder yakışıklı eli bol ama ana kuzusu artık çekici gelmiyor bana evlilikte bence cinsellik çok önemli o manada tatmin olmuyorum heyecan duymuyorum çünkü karşımda adam görmek istiyorum hala buyumemis ana kuzusu bı çocuk degil

Yani sürekli çocukları kullanıyor aslında normal zamanda çok iyi eve ise çocuklara herşeye yardım eder yakışıklı eli bol ama ana kuzusu artık çekici gelmiyor bana evlilikte bence cinsellik çok önemli o manada tatmin olmuyorum heyecan duymuyorum çünkü karşımda adam görmek istiyorum hala buyumemis ana kuzusu bı çocuk degil
Cinsellik önemli, boşanın.

Ay şu adamlardan da analarından da gına geldi ya. Ana oğul ilişkisinden tiksindim kk sayesinde.

Valla sizin bu gidişle eşinize sözünüz geçmez diyeyim.

1 yasında bebeğin eli sıkışmış ilgileniceğine bişey varmı diye koşuşup herkes bakıcağına ne oldu diye sorsa ben sanırım ağzımı bile bozarım sanırım iyi bile davranmışsınız ..
Ne münasebet adamdamın ailesinin yanında sizi eziklemesine bakın ya ..
Valla eltimin çocukları çoçuğuma vuruyorsa görüşmem ..
Buna da kimse görüştürücem diye engel olamaz ..

Back
X