- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi senkoyadimi
Vurmuş daha ne olsun ? Ailesine karısını satan adamdan bi b.k olmaz .kıyas bile olmamalı ,herkesin yeri farklı .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu daha da kotuEl kalktı ama inmedi
benım babam evlenmeden 1 gun once bana sunu demıstı
gıttıgın yerde ne olursa olsun kendını ezdırme
sozlu veya fızıksel sıddete ugramana ızın verme
oldu kı cahıllık yaptı el kaldırdı vurdu sana
sende ona carp bır okkalı tokat hemen cık karakola sıkayet et sonra ben senı karakoldan alırım
rezıl olduguyla ve tokat yedıgıyle kalsın 1 kere el kaldıran devamını getırır bunu unutma dedı
sız neden kendınızı ezdırıyorsunuz pekı ?
Siddetin bahanesi olamaz ama bu sekilde cevap da verilmez ki. İletisim sorununuz var. Once kendinizi duzeltmeniz lazimeşimden bana ne oldu diye sordu bende şuan açıklama yapamam çok sinirliyim git başımdan dedim
El kaldıran ailesi değil ama esiniz sorun ailesi degil aranizda denge kuramayan esiniz..Artık çıkış noktası bulamıyorum her bayram bir şekilde cebren ve hile ile eşimin ailesinin yanına geliyoruz ve ben eltimi de gorumcemide hiç ama hiç sevmiyorum onlarla vakit geçirmek zulüm geliyor sürekli hizmet etmekten bikiyorum . Bu gün eşimle tartıştık ve bana el kaldırdı. Tartışma nedenimiz eltimin çocuğu benimkini her zamanki gibi dövdü ogluda kızımın elini kapıya sıkıştırmış daha 1 yaşında bebek ya az dikkat demi bende buz koymaya mutfağa goturum eşimden bana ne oldu diye sordu bende şuan açıklama yapamam çok sinirliyim git başımdan dedim odaya geldi bı hısımla sen beni aileme rezil edemezsin falan dedi el kaldırdı bana. Valla ailesi yüzünden bosanacagiz sanırım tek sorunumuz ailesi bıktım yemin ederim
Artık çıkış noktası bulamıyorum her bayram bir şekilde cebren ve hile ile eşimin ailesinin yanına geliyoruz ve ben eltimi de gorumcemide hiç ama hiç sevmiyorum onlarla vakit geçirmek zulüm geliyor sürekli hizmet etmekten bikiyorum . Bu gün eşimle tartıştık ve bana el kaldırdı. Tartışma nedenimiz eltimin çocuğu benimkini her zamanki gibi dövdü ogluda kızımın elini kapıya sıkıştırmış daha 1 yaşında bebek ya az dikkat demi bende buz koymaya mutfağa goturum eşimden bana ne oldu diye sordu bende şuan açıklama yapamam çok sinirliyim git başımdan dedim odaya geldi bı hısımla sen beni aileme rezil edemezsin falan dedi el kaldırdı bana. Valla ailesi yüzünden bosanacagiz sanırım tek sorunumuz ailesi bıktım yemin ederim
Tek sorununuzun ailesi olduğundan emin misiniz? Size vurma cesaretine, hadsizliğine, saygısızlığına sahip bir eşiniz var. Sorun eşinizde!Artık çıkış noktası bulamıyorum her bayram bir şekilde cebren ve hile ile eşimin ailesinin yanına geliyoruz ve ben eltimi de gorumcemide hiç ama hiç sevmiyorum onlarla vakit geçirmek zulüm geliyor sürekli hizmet etmekten bikiyorum . Bu gün eşimle tartıştık ve bana el kaldırdı. Tartışma nedenimiz eltimin çocuğu benimkini her zamanki gibi dövdü ogluda kızımın elini kapıya sıkıştırmış daha 1 yaşında bebek ya az dikkat demi bende buz koymaya mutfağa goturum eşimden bana ne oldu diye sordu bende şuan açıklama yapamam çok sinirliyim git başımdan dedim odaya geldi bı hısımla sen beni aileme rezil edemezsin falan dedi el kaldırdı bana. Valla ailesi yüzünden bosanacagiz sanırım tek sorunumuz ailesi bıktım yemin ederim