Her bayram böyle

benım babam evlenmeden 1 gun once bana sunu demıstı
gıttıgın yerde ne olursa olsun kendını ezdırme
sozlu veya fızıksel sıddete ugramana ızın verme
oldu kı cahıllık yaptı el kaldırdı vurdu sana
sende ona carp bır okkalı tokat hemen cık karakola sıkayet et sonra ben senı karakoldan alırım
rezıl olduguyla ve tokat yedıgıyle kalsın 1 kere el kaldıran devamını getırır bunu unutma dedı

sız neden kendınızı ezdırıyorsunuz pekı ?

El kalktı ama inmedi
bu daha da kotu
yıne sıddet uygulamıs ustelık dalga gecer gıbı tehtıtvarı uygulamıs
el kaldırıp vurmayınca sorun olmuyor mu yanı ?

ozaman sıze gelıp habıre el kaldırsın kendınızı sakının sonra ındırsın gerı unutun ?
olur mu oyle sey
sız kendınıze saygı duyun deger verın once
hızmetcılerı degılsınız evladınız deneme tahtası degıl kocanızın esırı hıc degılsınız
kardesım olsanız daha sert konusurdum

Eltinin çocuğu kac yaşında? Yaşına gore uygun bir şekilde uyarin.

Eşinize cok kizdim. Ben birakir giderdim ama siz kalmışsınız bari kavga edip kendinizi rencide ettirmeyin daha cok

Maalesef ya gideceksiniz ya cekeceksiniz. Es kisisi annesine bagli degil bagimli. Yeni bir oyuncak arabasi oldugunda kostura kostura digerlerine gosteren cocuklar vardir oyuncaginin begenilmesi cocugun egosunu yuceltir. İste oyle bir yerde takili kalmis benligi esinin.
Sen anasina kosulsuz itaat ettikce o mutlu olacak . Anasi seni begenirse ogul benliginde onaylanma hissedecek. Dunyanin merkezi cunku ana tarafindan onaylanmak begenilmek kisiliginde. Kendi karakterini ortaya koyamamis. Bagimli iliskiler...

Esine artik buyudugunu bir ailenin babasi oldugunu hatirlat canim. Bireysellesmeli.. Tavuklar bile civcivleri buyuyunce kanadiyla iter onlari kendi basina ayakta dursun yasmayi ogrensin diye. Kuslar yuvadan atar keza. Bizim kvlerin elinde olsa gobek bagini bile kestirmeyecek ogullarinin.

Son düzenleme:
Dayak attıysa kötü ya gerçi sizde bagırmıssınız panik haliyle heralde oda ilgilenmemiş kızınızla kötü bi durum karşınıza alıp konuşun neyden rahatsz oluyosanz söyleyin el kandırmasınıda eger boşanmayı düşünüosanz bşy diemem ama düşünmüosanz onu cezalandırın uyarın tekrarı olursa affetmem gibisisndemgibisisnden düzelir inşallah aileci eşler onlar zaten insanı yırpratıyor.

Son düzenleme:
Adam sana vuruyor ama tek sorun aile mi?
Eğer boşanmaya niyetin yoksa üslubunu biraz yumuşat derim. Benim eşim sakindir ama ona bile git başımdan desem kızar.
Adam öküz ona diyecek söz yok ama ya boşan ya da tavırlarını biraz daha yumuşat. Yoksa olan sana olacak gibi.

benım babam evlenmeden 1 gun once bana sunu demıstı
gıttıgın yerde ne olursa olsun kendını ezdırme
sozlu veya fızıksel sıddete ugramana ızın verme
oldu kı cahıllık yaptı el kaldırdı vurdu sana
sende ona carp bır okkalı tokat hemen cık karakola sıkayet et sonra ben senı karakoldan alırım
rezıl olduguyla ve tokat yedıgıyle kalsın 1 kere el kaldıran devamını getırır bunu unutma dedı

sız neden kendınızı ezdırıyorsunuz pekı ?

Babanizin ellerinden öperim:KK68::KK68:

Artık çıkış noktası bulamıyorum her bayram bir şekilde cebren ve hile ile eşimin ailesinin yanına geliyoruz ve ben eltimi de gorumcemide hiç ama hiç sevmiyorum onlarla vakit geçirmek zulüm geliyor sürekli hizmet etmekten bikiyorum . Bu gün eşimle tartıştık ve bana el kaldırdı. Tartışma nedenimiz eltimin çocuğu benimkini her zamanki gibi dövdü ogluda kızımın elini kapıya sıkıştırmış daha 1 yaşında bebek ya az dikkat demi bende buz koymaya mutfağa goturum eşimden bana ne oldu diye sordu bende şuan açıklama yapamam çok sinirliyim git başımdan dedim odaya geldi bı hısımla sen beni aileme rezil edemezsin falan dedi el kaldırdı bana. Valla ailesi yüzünden bosanacagiz sanırım tek sorunumuz ailesi bıktım yemin ederim
El kaldıran ailesi değil ama esiniz sorun ailesi degil aranizda denge kuramayan esiniz..

Yani bayramda isteyen istedigi yere gitsin..Ben senede 1 bayram esimin ailesine giderim mesela bu sene canim istemedi tek yolladim gayet de mutlulardı ben de evimde mutluydum cocuklarla ..2.bayramda da tatile cikariz baska bir yere..Esim cok ozlerse de gider 2gun kalir gorur gelir hic karismam tabi ki

Bosanacak bir durum yok şimdilik bana göre.
Her şey iyiyse çocuklar için bu yuva kurtarilabilir.

Şartlar koyun eşinize , başbaşa tatile ihtiyacınız olduğunu bu şekilde giderse yollarinizin ayrılacağını söyleyin . Her defasında anlatın.

Onun ailesi varsa sizinkide var. Siz de diyin ailem özler , ailem ister v.s

Bir de size tavsiye ,eşinizi ailesinin yanında asla rencide etmeyin.

Çocuğunuzla ilgili bir meselede , görmeyen taraf için güzelce açıklama yapılmalıdır.

Çocuğumun eli sıkışsa, o an duymak isterim ne olduğunu.

Bebek çok kucukmus onu bahane et iş yapma millet hizmetçi arıyor kendine.kocana da diyecek bişey yok kadınlara kalkan eller kırılsın.

Sorununuz eşinizin ailesi değil eşiniz. Arada denge kurabilse sizi de ailesi olarak benimsese bu sorunu yaşamazdınız.

Adam seni eşi yerine koymuyor ki bacım, hizmetçi yerine koyuyor. Eltine, görümcene kıyamıyor sana gelince iş yaptırıyor hatta yapmak istemediğin için dayak yiyorsun. Yok mu bir eşin dostun ailen, destek olacak birileri varsa boşa bu adamı. Köle Isaura mısın sen? Ayrıca bazı hanımlarımızın bakış açısına hayran kaldım. "Çok sinirliyim git başımdan" dediyse noluyor yani, bu dayak yemesini gerektiren bir şey mi? Siz kocalarınıza sinirlenince "Sevgili kocacığım, lütfen beni rahat bırakır mısın kuzum" diyorsunuz sanki.

Kadınlar Kulübünde birşey farkettim. Sorununu anlatana ağızbirliği etmiş gibi boşan deniliyor. Yuva kurtarmak değil yuva yıkmak çözümmüş gibi. Namus ahlak meselesi olmadığı sürece, hayata kast edecek şiddet olmadığı sürece sorunların çözümü vardır. O gülüm yıvalarınızı yıkıp mutfağınızı dağıtmayın. 9 yıl ayrı yaşayıp kocama döndüm. Şimdiki aklım olsaydı bu ayrılığı sokmaz bir çözüm bulurdum. Burada boşanılacak bir durum yok. O aile sizin de aileniz. Biraz sıcak bakın. Onlara sempatiyle yaklaşırsanız ortam yumuşar, güllük gülistanlık olur. Eşinizde sizde mutlu olursunuz. Bir daha ki sefere tatlı dille tatile de gidelim bir günlüğüne dersiniz aşsma aşama olur. Yuvanızı yıkmayın.

Artık çıkış noktası bulamıyorum her bayram bir şekilde cebren ve hile ile eşimin ailesinin yanına geliyoruz ve ben eltimi de gorumcemide hiç ama hiç sevmiyorum onlarla vakit geçirmek zulüm geliyor sürekli hizmet etmekten bikiyorum . Bu gün eşimle tartıştık ve bana el kaldırdı. Tartışma nedenimiz eltimin çocuğu benimkini her zamanki gibi dövdü ogluda kızımın elini kapıya sıkıştırmış daha 1 yaşında bebek ya az dikkat demi bende buz koymaya mutfağa goturum eşimden bana ne oldu diye sordu bende şuan açıklama yapamam çok sinirliyim git başımdan dedim odaya geldi bı hısımla sen beni aileme rezil edemezsin falan dedi el kaldırdı bana. Valla ailesi yüzünden bosanacagiz sanırım tek sorunumuz ailesi bıktım yemin ederim

Allahımm örnekler de aynı olsa bunu ben mı yazdım diye şüphelenebilirdim.

Tek sorununuzun ailesi olduğundan emin misiniz? Size vurma cesaretine, hadsizliğine, saygısızlığına sahip bir eşiniz var. Sorun eşinizde!

Back
X