Belki telefon seksidir? Sextingtir? ne biliyorsun insanların hayatınıartık yanlarındaki nasıl bir odunsa!
kimse kimseyi yemesin, cinsel hayatı gerçekten iyi olan bir çiftte diğer partner asla kitap okumayı, telefonu, pcyi falan bahane etmez.
milletin libidosu düşük+bağımlılığa müsaitler
sonra da vay akıllı telefonlar vay pcler.
libidosu düşükler sizi
aman bana ne be, onlar sevişince ben de mi sevişmiş sayılıcamBelki telefon seksidir? Sextingtir? ne biliyorsun insanların hayatını
Ben sevişmeye karşıyım.aman bana ne be, onlar sevişince ben de mi sevişmiş sayılıcam
ben zaten eşeysiz ürüyorum, bölünerek çoğalıyorum, beni bağlamazBen sevişmeye karşıyım.
Ben üremiyorum, sen bir de ürüyor musun? Prensip olarak üremeye karşıyım ben.ben zaten eşeysiz ürüyorum, bölünerek çoğalıyorum, beni bağlamaz
valla ben eve geliyom bi köşeye koyuyom sonra çalana kadar unutuyomBen üremiyorum, sen bir de ürüyor musun? Prensip olarak üremeye karşıyım ben.
O değil de konuda yazdığı gibi ben telefonumla yatıyorum (seks yapmıyorum yani yastığımın yanında), tuvalette de duşta da yanımda (ama duştayken müzik dinlediğim için, o sayılmaz bence).
Yok be her an yanımda benim.valla ben eve geliyom bi köşeye koyuyom sonra çalana kadar unutuyom
yani seks var, seks var. çok iddialı olamam şimdi bu konuda.Yok be her an yanımda benim.
Ama sekse de tercih edilir mi bilemedim.
haksızlar mı ama? bir kısa mesaj kadar titremeyen adamlar varhatunlar erkekler yerine telefonun titreşimini tercih etmiş olabılırler
bence cok haklılar hemde guzel fıkırmıs bende denıycemhaksızlar mı ama? bir kısa mesaj kadar titremeyen adamlar var
Sorması ayıp, sen telefonunu nerende taşıyorsun?haksızlar mı ama? bir kısa mesaj kadar titremeyen adamlar var
popomdaSorması ayıp, sen telefonunu nerende taşıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?