zelal bazen dahada az çıkabiliyor oluşan her folikilü toplayamıyolarmış zor yerde oluyolarmış.. canını sıkma yeterki kaliteli olsun
evet 1 tane bile olsa yeterli ama canım sıkıldı neden bu kadar az gelişti yumurta rezervim iyiydi bide 26 yaşındayım acaba doktor düşük doz mu verdi bana :uhm:
iğnemi 225 kullandım dün ve bugün 150 ye düşürdü kafam karıştı ya o yumurtalarımda iyi çıkmazsa senağlama
zelalcim sakın sayıya takılma.
ben 5 tüp micro denedim.1.de 6 ,2.de 7,3.de 10,4.de 15 yumurta toplandı.hep seviniyodum tutmasada syaı sürekli artıyo diye.ama 5.microda toplana toplana 5 yumurta toplandı ağladım doktorumun yanında olmayacak dedim baksanıza sayı hiç bu kadar kötü olmamıştı dedim salya sümük.ama o 5 yumurtanın hepsi işleme girdi döllendi ve 5.güne kadar geldi.3 tane transferim yapıldı cuma günü sonuç aldım 522 11.gün değeri ile hamileyim yani sanırım 2 tanesi tutundu.sen sayıya sakın takılıp üzülme yeterki baharın gelmiş olsun:)
canım kafanı takma buna normal bende 27 yaşındayım 3 kez yaptırdım hepsinde 10 tane toplandı bir ve ikide düşük dozdu 300 dü 3.de 450 vurundum ama doktor söyledi zaten sayıyı değiştirmiyo dozu yine 10 toplandı.. o kaliteyle alakalı kimisinde 20 tane toplanıyo ama hepsi kalitesizde olabiliyor kafanı takma.. allah hayırlısını versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?