her çiçek kendi baharında açar

yumy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
1.944
6
158
Ankara
doğada her çiçek kendi baharında açar yaşama merhaba dermiş.bebekler...onlar bizim çiçeklerimiz...biliyorum pek çoğunuz şimdi kaç bahar geçti diye söyleniyorsunuz bana.ama merak etmeyin onlarda kendi baharlarını bekliyorlar..sabır umut ve sevgi işte sizleri bebeklerinize kavuşturacak sihirli kelimeler.bende aynı yollardan geçtim aynı mevsimleri gördüm yazda kışı baharda hüznü yaşadım.herşey rağmen tutundum umuda ve içime konan noktacığa endişe yerine ona sarıldım sonunda oda bana inandı ve tutundu.şimdi çok seviyoruz birbirimizi.sizlerde sadece birbirinize odaklanın.derin nefes alın ona hoşgeldin deyin.gülümseyin ona .endişeyle üzmeyin içinizdekini.sevgi gönderin ona.sevildiğini anlasınki sizinle kalsın.herşey gönlünüzce olsun
a.s.:nazar:

hayırlısı olsun canm.
umarım benimde baharım gelmiştir artıkın

bu bahar benim de baharım olacak inşallah
tomurcuklandı ağacımmmmm
inşallah 15 gün sonra çiçeklerim açacak
rabbim yardımcımız olsun

seninde hayırlı olsun meleğin

canım hayırlı olsun inşallah yavruların tutunur sana :CüvCüv:
kaç yumurtan toplandı benim ultrasonda 8-9 tane görünüyor asıl sayı toplanınca belli olur dedi doktorum daha fazlada toplanabilirmiş :uhm:
ultrasonda görünen sayı az mı çok üzüldüm ben :1no2: ama doktorum yoo iyi dedi yoksa ilacın dozunu düşük mü verdi bana hiç anlamıyorum bunlardanda
neyse umarım hepimiz olumlu sonuçlar alırız hamiş oluruz :dance:

zelal bazen dahada az çıkabiliyor oluşan her folikilü toplayamıyolarmış zor yerde oluyolarmış.. canını sıkma yeterki kaliteli olsun

canim ya ne kadarda güzel yazmissin.çok haklisin.onlar bizim sevgimizi hissettikçe bize tutunacaktir.bende transfere göre 6+4 son adet gününe ise 8 haftalik hamileyim.bebisimi daha simdiden o kadar çok seviyorumki anlatamam.eminimki sevgimi hissedip annesine dahada SIKI SIKI tutunacak.allahim hepinizin yüzünü güldürsün...

zelal bazen dahada az çıkabiliyor oluşan her folikilü toplayamıyolarmış zor yerde oluyolarmış.. canını sıkma yeterki kaliteli olsun

evet 1 tane bile olsa yeterli ama canım sıkıldı neden bu kadar az gelişti yumurta rezervim iyiydi bide 26 yaşındayım acaba doktor düşük doz mu verdi bana :uhm:

iğnemi 225 kullandım dün ve bugün 150 ye düşürdü kafam karıştı ya o yumurtalarımda iyi çıkmazsa senağlama

zelalcim sakın sayıya takılma.
ben 5 tüp micro denedim.1.de 6 ,2.de 7,3.de 10,4.de 15 yumurta toplandı.hep seviniyodum tutmasada syaı sürekli artıyo diye.ama 5.microda toplana toplana 5 yumurta toplandı ağladım doktorumun yanında olmayacak dedim baksanıza sayı hiç bu kadar kötü olmamıştı dedim salya sümük.ama o 5 yumurtanın hepsi işleme girdi döllendi ve 5.güne kadar geldi.3 tane transferim yapıldı cuma günü sonuç aldım 522 11.gün değeri ile hamileyim yani sanırım 2 tanesi tutundu.sen sayıya sakın takılıp üzülme yeterki baharın gelmiş olsun:)

elif Allah analı babalı büyütsün çok sevindim bizede dua et ben daha yeni başlıycam tüp bebeğe canım baya tecrübelisin nolur biraz anlat mesela transfer sonrası naptın yattınmı hep iş yaptınmı :sm_cool:

canım kısamı oldu senin tedavin?
benim uzun oluyor .. bende 22 yaşındayım.. rezervin az yada çok oldnuna dair dr bişi demedimi git tinde sorarsın

elif ilk kezmi 5.gün transferi yapıldı benimde 2.denemem bu ilkinde 24 toplandı 30 tane olmuştu hepsini toplamadılar 3. gün transferi yapıldı dondurulmayada kalmadı

evet 1 tane bile olsa yeterli ama canım sıkıldı neden bu kadar az gelişti yumurta rezervim iyiydi bide 26 yaşındayım acaba doktor düşük doz mu verdi bana :uhm:

iğnemi 225 kullandım dün ve bugün 150 ye düşürdü kafam karıştı ya o yumurtalarımda iyi çıkmazsa senağlama

canım kafanı takma buna normal bende 27 yaşındayım 3 kez yaptırdım hepsinde 10 tane toplandı bir ve ikide düşük dozdu 300 dü 3.de 450 vurundum ama doktor söyledi zaten sayıyı değiştirmiyo dozu yine 10 toplandı.. o kaliteyle alakalı kimisinde 20 tane toplanıyo ama hepsi kalitesizde olabiliyor kafanı takma.. allah hayırlısını versin...

kıslarrr icime su serptiniz valla benimde böyle bir durum oldu yasım 27 ve hic bir seyim olmamasına ragmen yumurtalarım az oldu hemide 3 tane ve ben biliyom onlar benim bebeklerim olacak insallah kıslarr icinizi ferah tutun olmayacagı varsa cok yumosumuzda olsa olmıcak artık buna inanıyorum basta cok üzüldüm agladım ama simdi 3 yumosumu beklicem gelin bebeğim artıkkk

zelalcim sakın sayıya takılma.
ben 5 tüp micro denedim.1.de 6 ,2.de 7,3.de 10,4.de 15 yumurta toplandı.hep seviniyodum tutmasada syaı sürekli artıyo diye.ama 5.microda toplana toplana 5 yumurta toplandı ağladım doktorumun yanında olmayacak dedim baksanıza sayı hiç bu kadar kötü olmamıştı dedim salya sümük.ama o 5 yumurtanın hepsi işleme girdi döllendi ve 5.güne kadar geldi.3 tane transferim yapıldı cuma günü sonuç aldım 522 11.gün değeri ile hamileyim yani sanırım 2 tanesi tutundu.sen sayıya sakın takılıp üzülme yeterki baharın gelmiş olsun:)

aaa ne güzell çok sevindimmm canımmm tebriklerrrr :teytey: inş.benimde öyle olur evet sayıya takilmiyim ben ya çk yumurtası olup hamile kalamayanları düşünmeliyim allahım sağlıklısını versin az olsun dolu olsun kaydirigubbakcemile3

canım kafanı takma buna normal bende 27 yaşındayım 3 kez yaptırdım hepsinde 10 tane toplandı bir ve ikide düşük dozdu 300 dü 3.de 450 vurundum ama doktor söyledi zaten sayıyı değiştirmiyo dozu yine 10 toplandı.. o kaliteyle alakalı kimisinde 20 tane toplanıyo ama hepsi kalitesizde olabiliyor kafanı takma.. allah hayırlısını versin...

tamam canım saol artık takmicam inşallahh kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 hayırlısı olsun :Saruboceq:

öööf bugun cok duygusalım zaten agladım:delphin:
benım baharım çiçegim içimde cok sukur :asigim:

ama ne dıkenlı yolar yurundu kac kez vazgecıldı kac kez dökezlenıp dusuldu tekrar dogrulduk kavustuk :asigim:

allahım bu yolda mucadele eden butun anne adaylarımızın yarımcısı olsun ınsallah :asigim:

Bu mübarek cuma günü birbirimize dua edelim kızlar...ıkrara katılıyorum hepimiz için çok zorlu bir süreç bu belki biz bebişlerimize kavuştuk ama bu umutla yaşayan o kadar çok arkadaşımız varki burda Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...Biz hamişlere hayırla,sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı,henüz olmayanlara da tez zamanda bebişlerine kavuşmalarını diliyorum...

Back
X