Her denizde, akarsuda balık oluyor mu?

iyotsuztuz

Eski slimsigara :*
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
5.411
9.343
148
Kızlar selam.
Eşimle evde otur otur bunalmıstık. Balık tutmaya başladık. Ben ondan da bunaldım tabi. Yemin ederim haftada 5 gün florya sahilde kayalıklarda oturmaktan totom curudu. Eşimin hevesini kırmak istemiyorum. Ama cidden benimki de popo arkadaşlar, yazık bana.

Şimdiiii önümüzdeki hafta 4 gün eşim bos. Şimdi isten çıkınca koştura koştura balığa giden adam o zaman hic durmayacak.

Ben de dedim ki agvaya falan gitsek, gol kenarında oteller falan var ya onlardan birine en azından kayalar iç organlarıma temas etmez. Yemin ederim minder götürdüm kendime ama yamuk duruyor haliyle cıldırıcam insanın poposu ağrır mı ya...

Orada hic balık tutan gördünüz mu ya? Golde balık vardır ya şimdi var mıdır? Ya da İstanbul çevresinde nereye gidebiliriz hem rahat hem balık tutulabilecek?

Biliyorum kadınların ilgi alanı pek değil ama belki eşiniz dostunuz falan gidiyordur. Nereye gidiyor bu insanlar?

Ya da her suda balık vardır diyebilir miyiz? Simdi götürüp de bos dönersek yılın makara konusu olurum...

(Amaaan bir kaç gün de tutmayıversin diyecek arkadaşlara not, dun yağmur var diye gidemedik. Evde oltayı bana sallıyordu, eheh sazan yakaladım sakası da cabası...)

ha ha espiri 10 numara.

Ya İstanbul'dan çıkan balık yenir mi ki? Tutsan bile neye yarıyor onlar?

Balık tutmak gerçekten tek tutkusu mu, yoksa boş zamanda başka ne yapılır aklına gelmiyor olabilir mi? Siz yönlendirseniz? Çift olarak bisiklet falan sürseniz?

Olmadı nereye istersen oraya götür; o seni oturtmuş onca zaman taşlarda, bu gölden balık çıkmadı diye mi üzülücen hakkaten? :)

biz 1 ay önce falan gittik nehirde balık tutmaya çalışanlar vardı hava da buz gibiydi oltalarımızda yanımızdaydı ama havadan dolayı hiç yeltenmedik bile.

şimdi tutubailirmiş gibi geliyor otel tavsiyesi isterseniz de isim verebilirim ama reklam diye ban yemek istemiyorum şimdi

Var tabiki golde de durgun suda da balik.Hatta bunun muptelalari daha bile fazla denize olta atanlardan.

Bos zamanlarında kahveye giden adama bu kadarını sardırabildim valla

Şimdiye kadar sadece iki istavrit tuttuk ya, hatıra diye buzlukta saklıyorum: D birini kedi oltadan kaptı zaten soke oldum.
Benim de oltam var da, benlik is değilmiş balık tutmak. Kursunu kafama vuruyorum iğneler dolanıyo falan. Laf iste beraber balığa gidiyoruz.

Şimdi gittiğimiz yerden çıkmazsa "sezon açıldı orda sen beni getirdin buraya ben 5 kg balık yakalıcaktım orda ufff" olacak. Ondan çekiniyorum. Hani bunun kavgası olacak değil ama gitmişken o da isteğine ulassın istiyorum.

Ağvada balık tutulabiliyor fakat belli bir dönemi oluyor sanırım.
Ki ağvaya gidince keyifle vakit geçirirken her daim balık peşinde olmazsınız.

Eşin nerede balık olur nerede olmaz bilmiyorsa Ağvada balık oluyordur diye kandırıp götür bence, o oltayı sana sallamak yerine Ağvaya sallasın, senin de toton rahat etsin
Ağva'da balık olur mu bilmiyorum bu arada Belki olur

Ağva di mi?
Özel den yollasana baby.
Popom rahat görecek gibi hissettim su an.

Var tabiki golde de durgun suda da balik.Hatta bunun muptelalari daha bile fazla denize olta atanlardan.

Cidden cahilim ben bu konuda.
Aşırı sevindim su an.
Cooook teşekkürler.

Agvada balık vardır varolmasınada,tutamazsa siz suçlu cıkacaksınız yine. Ama risk alirım,totom rahat etsin bana yeter diyorsanız ki eminim öyle diyorsunuz,gidin Ağva'ya. Balık tutamazsanız yürüyüş yaparsinız,birlikte farklı bir yerde vakit geçirmis olursunuz. Her halükarda şu anki durumdan daha keyifli olacaktır.

Sile için var diyolar ama koy ismi vermişler. Popomu toprağa ya da kayaya dayanaktan usanıp koya gitmek istemiyorum yalan yok.

Ağva için bilgi bulamadım.

Avsaya gidin orda balik cok olur hem de kalacak yerler cok ucuza

Sile için var diyolar ama koy ismi vermişler. Popomu toprağa ya da kayaya dayanaktan usanıp koya gitmek istemiyorum yalan yok.

Ağva için bilgi bulamadım.
Yani zor ben de sıkılıyorum biri balık tutarken ve ben de oturamam öyle taşa kayaya falan. Şimdi baktım internetten balık tutulabiliyormuş ama anladığım kadarıyla hep kayalık alanlardan.

Espiriye bayıldım

Ya bide planlamış onu belli ki.
Normalde arabada duruyordu oltalar. Eve çıkarken alınca iskillendim ama konduramadım. İçten içe oyyy nasıl seviyor oltasını bebisim diyorum falan. Resmen duygularımla oynandı.

Zaten kilo kilo balık durumumuz yok bizim ya.
Normalde varsa tutamasak bile sorun olmayacak inan ki.

Ağvada 2 sene önce 23 nisanda gitmiştik balık tutanlar vardı. Biz tutmadık gerçi.
Sezona göre balık oluyorsa eğer bu aralar muhakkak vardır. Bizim otel sahipleri özellikle önermişlerdi.

var var bizim otelin yanından geçiyordu nehir adamlar oturdukları yerden olta atmışlardı
şimdi tam vaktiymiş...

eşimde balık hastası da küçük tatillerimizde oltalar aramızda yatıyor

Avsaya gidin orda balik cok olur hem de kalacak yerler cok ucuza

Arastırayım bakayım bi.
Avsa uzak değil mi ya karıştırdım mı acaba ben.

Ağvada 2 sene önce 23 nisanda gitmiştik balık tutanlar vardı. Biz tutmadık gerçi.
Sezona göre balık oluyorsa eğer bu aralar muhakkak vardır. Bizim otel sahipleri özellikle önermişlerdi.

Allaaaah goksuda mı tutuyorlardı?
Ay resmen keyfim yerine geldi.

Yani zor ben de sıkılıyorum biri balık tutarken ve ben de oturamam öyle taşa kayaya falan. Şimdi baktım internetten balık tutulabiliyormuş ama anladığım kadarıyla hep kayalık alanlardan.

İste şimdi moraller bozuldu...

var var bizim otelin yanından geçiyordu nehir adamlar oturdukları yerden olta atmışlardı
şimdi tam vaktiymiş...

eşimde balık hastası da küçük tatillerimizde oltalar aramızda yatıyor

Hah iste oturduğumuz yerden atalım.
Kafamdaki ortam bu.
Ay yaşasın be.

Bak ne diyeceğim, tut kolundan Silivri'ye götür. Sahilde Atatürk anıtının orada balıkçılar var,orada Sırrı Reis balıkçı var,seçin oradan hangi balığı istiyorsanız taze taze,salatada yaparlar size mis gibi,denize nazır balık keyfi yapın. Sonra kordon boyunda yürürsünüz. Bak bir daha balikta balık diye tutturacak mı? Adamlar bir balık yapıyor,tadı damağınızda kalır,evde,orda burda balık yemezsiniz.
Şayet yinede balık tutacağım derse yine Silivriye gidip sansınızı deneyebilirsiniz. Bankta oturup balık tutanlar görüyorum orada her gittiğimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…