- 17 Haziran 2011
- 5.446
- 3.152
- 373
- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
Ağvada balık tutulabiliyor fakat belli bir dönemi oluyor sanırım.
Ki ağvaya gidince keyifle vakit geçirirken her daim balık peşinde olmazsınız.
Bak ne diyeceğim, tut kolundan Silivri'ye götür. Sahilde Atatürk anıtının orada balıkçılar var,orada Sırrı Reis balıkçı var,seçin oradan hangi balığı istiyorsanız taze taze,salatada yaparlar size mis gibi,denize nazır balık keyfi yapın. Sonra kordon boyunda yürürsünüz. Bak bir daha balikta balık diye tutturacak mı? Adamlar bir balık yapıyor,tadı damağınızda kalır,evde,orda burda balık yemezsiniz.
Şayet yinede balık tutacağım derse yine Silivriye gidip sansınızı deneyebilirsiniz. Bankta oturup balık tutanlar görüyorum orada her gittiğimde.
Yani ben de hiç balık tutulur mu diye bakınmadığım için bilemiyorum, ama mutlaka ikinizin de isteğini karşılayacak bir yer bulursunuz.
Aman ne zor adam yahu. Balık tutacağım diye onca nöbet tut,sonra burun kıvırBu mesajını atlamısım kusura bakma olur mu: )
Belki günübirlik gideriz aslında 4 gün Ağva için de çok geliyor gözüme.
Adam balık yemiyor kibaşka yemek yoksa burun kıvıra kıvıra yer anca. Silivri de kafama yatmadı değil. Bide hafta içi gideceğiz kalabalık da olmaz.
Derdi vallahi
İnşallah canım.
Çok teşekkürler.
selam
tekırdağ kastroyu deneyebılırsınız..
uzun zaman oldu gidelı ama hem çok keyıflı bıyer hemde balığı boldur..netten araştırın derim
Hahaha çok şekersiniziyotsuztuz
Ağva'ya gidin güzelce kafa dinleyin, balık tutmakta hayatınızın ritüeli değil sadece zevk için yaptığınız bir etkinlik olarak kalsın bence.
Ayrıca senin isteğinle gittiniz diyelim, balıkta tutamadınız, esin sana bir sey demez, dalga geçer eğlenirsiniz fena mi olur
Allah muhabbettinizi artırsın totona sahip çık
Avsa istanbula bi gemi be canim, rahat rahat gider gelirsiniz, bu sezon hem kimsecikler olmaz hem de dedigim gibi balik icin iyidir oralarArastırayım bakayım bi.
Avsa uzak değil mi ya karıştırdım mı acaba ben.
Allaaaah goksuda mı tutuyorlardı?
Ay resmen keyfim yerine geldi.
İste şimdi moraller bozuldu...
Bak ne diyeceğim, tut kolundan Silivri'ye götür. Sahilde Atatürk anıtının orada balıkçılar var,orada Sırrı Reis balıkçı var,seçin oradan hangi balığı istiyorsanız taze taze,salatada yaparlar size mis gibi,denize nazır balık keyfi yapın. Sonra kordon boyunda yürürsünüz. Bak bir daha balikta balık diye tutturacak mı? Adamlar bir balık yapıyor,tadı damağınızda kalır,evde,orda burda balık yemezsiniz.
Şayet yinede balık tutacağım derse yine Silivriye gidip sansınızı deneyebilirsiniz. Bankta oturup balık tutanlar görüyorum orada her gittiğimde.
Arastıracagım. Çok teşekkürler.
Kafka ilk tuttu bu. Micoo oltadan çıkarsama ben tiksinirim dedi e ben daha çok korkarım. Boyle ölmesini beklerken kor bi kedi atladı aldı. Biz sok
Gitmişken o da olsun istiyorum ya. Ağva olacak gibi. Bakalım.
Gel götüreyim seni ,2 kadehte rakı patlatırız,malum balık yenilip mideye inince etrafına bakarmış ve eğer midede rakı yoksa 30 saniye beklermiş.Pfff canım çekti ızgara püfür püfür.
Gel götüreyim seni ,2 kadehte rakı patlatırız,malum balık yenilip mideye inince etrafına bakarmış ve eğer midede rakı yoksa 30 saniye beklermiş.
30 saniye sonunda hala rakı gelmemişse,kendi kendine sorarmış "beni hangi hayvan yedi acaba"diye
Tabiki,mezesiz rakı olurmu be CherryMeze de isterim pesin pesin soyluyorum sonra hesap neden boyle geldi demeyin
floryda menekşede balık var. galata köprüsü üzerinde, sarayburnunda,ortaköyde, Küçükçekmece gölünde de köprü üzerinde kefal çıkar ama kefal pis suyu sever ve diğer balıklara göre daha fazla bok yer. bu yüzden az kokar.Kızlar selam.
Eşimle evde otur otur bunalmıstık. Balık tutmaya başladık. Ben ondan da bunaldım tabi. Yemin ederim haftada 5 gün florya sahilde kayalıklarda oturmaktan totom curudu. Eşimin hevesini kırmak istemiyorum. Ama cidden benimki de popo arkadaşlar, yazık bana.
Şimdiiii önümüzdeki hafta 4 gün eşim bos. Şimdi isten çıkınca koştura koştura balığa giden adam o zaman hic durmayacak.
Ben de dedim ki agvaya falan gitsek, gol kenarında oteller falan var ya onlardan birine en azından kayalar iç organlarıma temas etmez. Yemin ederim minder götürdüm kendime ama yamuk duruyor haliyle cıldırıcam insanın poposu ağrır mı ya...
Orada hic balık tutan gördünüz mu ya? Golde balık vardır ya şimdi var mıdır? Ya da İstanbul çevresinde nereye gidebiliriz hem rahat hem balık tutulabilecek?
Biliyorum kadınların ilgi alanı pek değil ama belki eşiniz dostunuz falan gidiyordur. Nereye gidiyor bu insanlar?
Ya da her suda balık vardır diyebilir miyiz? Simdi götürüp de bos dönersek yılın makara konusu olurum...
(Amaaan bir kaç gün de tutmayıversin diyecek arkadaşlara not, dun yağmur var diye gidemedik. Evde oltayı bana sallıyordu, eheh sazan yakaladım sakası da cabası...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?