Her denizde, akarsuda balık oluyor mu?

selam
tekırdağ kastroyu deneyebılırsınız..
uzun zaman oldu gidelı ama hem çok keyıflı bıyer hemde balığı boldur..netten araştırın derim

Hahaha çok şekersiniz iyotsuztuz

Ağva'ya gidin güzelce kafa dinleyin, balık tutmakta hayatınızın ritüeli değil sadece zevk için yaptığınız bir etkinlik olarak kalsın bence.

Ayrıca senin isteğinle gittiniz diyelim, balıkta tutamadınız, esin sana bir sey demez, dalga geçer eğlenirsiniz fena mi olur

Allah muhabbettinizi artırsın totona sahip çık

Ağvada balık tutulabiliyor fakat belli bir dönemi oluyor sanırım.
Ki ağvaya gidince keyifle vakit geçirirken her daim balık peşinde olmazsınız.

Bu mesajını atlamısım kusura bakma olur mu: )
Belki günübirlik gideriz aslında 4 gün Ağva için de çok geliyor gözüme.

Adam balık yemiyor ki başka yemek yoksa burun kıvıra kıvıra yer anca. Silivri de kafama yatmadı değil. Bide hafta içi gideceğiz kalabalık da olmaz.
Derdi vallahi

Yani ben de hiç balık tutulur mu diye bakınmadığım için bilemiyorum, ama mutlaka ikinizin de isteğini karşılayacak bir yer bulursunuz.

İnşallah canım.
Çok teşekkürler.

Aman ne zor adam yahu. Balık tutacağım diye onca nöbet tut,sonra burun kıvırOlacak is mi?
Neyse Silivride aklında olsun,belliki şimdi gidemesende ileride lazım olacak yine.

selam
tekırdağ kastroyu deneyebılırsınız..
uzun zaman oldu gidelı ama hem çok keyıflı bıyer hemde balığı boldur..netten araştırın derim

Arastıracagım. Çok teşekkürler.

Kafka ilk tuttu bu. Micoo oltadan çıkarsama ben tiksinirim dedi e ben daha çok korkarım. Boyle ölmesini beklerken kor bi kedi atladı aldı. Biz sok

Gitmişken o da olsun istiyorum ya. Ağva olacak gibi. Bakalım.

Arastırayım bakayım bi.
Avsa uzak değil mi ya karıştırdım mı acaba ben.

Allaaaah goksuda mı tutuyorlardı?
Ay resmen keyfim yerine geldi.

İste şimdi moraller bozuldu...
Avsa istanbula bi gemi be canim, rahat rahat gider gelirsiniz, bu sezon hem kimsecikler olmaz hem de dedigim gibi balik icin iyidir oralar

Haftada 5 gun balik mi
Valla saLonun ortasina en buyuk boy legeni koy icine de iki sazan at ordan yakalasin bu ne ya

ağva iyi fikir.ama kalmalı gitmeyecekseniz.İstanbul'a daha yakın yerler.fındıklı sahili çok beğenirim ben.önde balık tutanlar arkada 1-2 çay bahçesi.eşimle ben çay bahçelerinde oturup,kitap okurken,önümüzde balık tutuyorlardı.

köprüler olabilir mesela. galata ve Unkapanı köprüsü.sağlı sollu balık tutanlar hatta,sabaha karşı geliyorlarmış.ama çoğunluk kefal çıkar buralarda.yermisisiniz bilemem.bataklık balığıdır.

florya demişsiniz ya.oralarda mı oturuyorsunuz slim,eski bir floryalıyım da.annemler hala orda oturur.çok severim.

Portatif taburelerden alın .

Bizim var katlayınca çanta oluyor . Popo ağırma derdine son

Ya da bizim buraya gelin , balık bol . İstanbul 'a 2 saat . Sahil boyu balık tutan tutana . (Adres: Kocaeli/Karamürsel )
Kahveler benden .

Pfff canım çekti ızgara püfür püfür.

Kediyi yormadan bir öğün yemeğini yedirmissiniz elinize sağlık

Balığı boşver tatil yapın fırsat varken

Pfff canım çekti ızgara püfür püfür.
Gel götüreyim seni ,2 kadehte rakı patlatırız,malum balık yenilip mideye inince etrafına bakarmış ve eğer midede rakı yoksa 30 saniye beklermiş.
30 saniye sonunda hala rakı gelmemişse,kendi kendine sorarmış "beni hangi hayvan yedi acaba"diye

Meze de isterim pesin pesin soyluyorum sonra hesap neden boyle geldi demeyin

floryda menekşede balık var. galata köprüsü üzerinde, sarayburnunda,ortaköyde, Küçükçekmece gölünde de köprü üzerinde kefal çıkar ama kefal pis suyu sever ve diğer balıklara göre daha fazla bok yer. bu yüzden az kokar.
balık da öyle kolay kolay hem tutulmaz hemde bu vakitlerde balık olmaz. kışın daha cok olur.
ama illa tutalım yemesekde olur derseniz k.çekmece gölü taş köprü üzerinde bacağım kadar kefal çıkartanlar var.
kefal de yenmez değil yenir ama az kokusu olur. birde normal olta ile kefal tutulmaz. çarpma almanız lazım.
kadın konusu değil dedin ama ben iyi bilirim yem olarak tavuk göğsünü minikcik doğra öyle yem yapın. ekmek de olur ama suya girince ufalanır. enn enn güzel yem solucandır. toprağı eşeleyin kucuk bir kürekle mutlaka çıkarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…