Her doğum günümde ağlıyorum

teknikerim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
455
1
26
Ankara
Merhaba kızlar

belki diyeceksiniz bu nasıl bir konu ama ben her doğum günümde ağlıyorum 30 yaşımda oldum kendimi bildim bileli böyle ..
ben artık tesadüf olduğunu düşünmüyorum tamamen psikolojik..
bütün senenin birikimi o günde çıkıyor...
doğum günüm yaklaştıgında söz veriyorum bu sefer ağlamıycam diye ama olmuyo mutlaka bir sebeb..
nitekim dünde arayanım soranım oldu yakınlarımdan..iştekiler hatırlamadı bile takamdım okadar
fakat eşim bi türlü hatırlamadı deli oldummm...
işide yogun diye akşamı bekledim süpriz bekledim yok bişiy...
ve saatler 22 gösterince boşalttım içimi ağladım 1-2 saat karanlık odada bunaldım...
aslında eşim beni cok sever defalarca neyin var niye böyle moralin bozuk dedi durdu ...
insanlar arayıp kutladıkca daha cok ağaldım o hatırlamadı...
sonra mesaj gönderdim saloda otururken duygulu bir mesaj
koşarak yanıma geldi özürler öptü kutlu olsun dedi ama içim buruk işte...
eylül 18de ilk evlilik yıl dönümümüz yine unutursa delirecem heralde...
çok hassaslaştım bu konuda takıntı yaptım heralde...
fikirlerinizi almak istiyorum...

Son düzenleme:

ben 1 senelik evliyim ve eşimde unuttu geçen sene pek kafama takmadım ama ben onun dogum gunu için aylar onceden hazırlık yapıyorum unutması ilginc geldi bakalım bu sene ne olacak...
eşiniz diğer ozel gunleri hatırlıyor mu? sevgililer gunu mesela?

Siz onun doğum gününü kutluyor musunuz ?

Beklediğiniz sürprizleri yapıyor musunuz ?

Yapıyorsanız haklısınız alınmakta ama bu kadar da ağlamanıza kendinizi yıpratmanıza gerek yok..

Çok şükür ki seviyor sizi ve mutlusunuz.. Üstelik hatasını anladığında özür de dilemiş..

Bunu bile yapmayanlar vardır eminim..

Benim eşimin de birkaç gün önce doğum günüydü ve kimse hatırlamadı benim dışımda.. Annesi bile..

Son düzenleme:
çoğu erkek özel günleri hatırlamıyor, kafaları iş ve iş hayatıyla dopdolu(!) olduğundan unutup gidiyolar. ama insan hatırlanmak istiyor, bir minicik hediye o olmadı bir öpücük bir yakınlık bişey görmek istiyoruz umarım evlilik yıldönümünüzü hatırlar, ilkmiş üstelik..

nice yaşlara bu arada

canım herkes unutulmasına gıcık olur ama bu kadar ağlayacak kendini helak etcek kadar önem vermemelisin doğum günlerine
hele de iştekiler hatırlamadı diye üzülmene hiç anlam veremedim
eğer bu kadar hatırlanmak istiyosan, klasik bi hafta önceden doğum günümde bana ne alacaksın diye şaka vur hatırlat

çok büyük çapta olmasada unutmuş gibi yapıp yemekten sonra pastasını getirip kesmişitim hediyesi almıştım..
gün içinde gereksiz defalarca aramıştım...
ne biliyimm hatırlamıştımm işte...

Bu kadar ağlayacak birşey yok. İnsan buruluyor tabi ki ama kıyamet de gelmedi. İnsanız herşey olur. Eşiniz zaten size özenli, sevgili, düşünceli bir adamsa dert etmeyin.
Bu arada benim de doğumgünümdü dün, benimkini de babam unuttu. :))) Ben de onun geçen ayki doğumgününü unutmuştum. Oluyor işte.

Anladım , haklısınız tabi aynı şekilde karşılık bekliyorsunuz ama siz unutsanız bence o bu kadar kendini yıpratmazdı..

Üstelik hep böyle ağlayarak geçirdiğinizi yazmışsınız doğum günlerinizi..

Hepsinin sebebi eşiniz değildir yeni evli olduğunuza göre..

Fazla büyütüyorsunuz gibi, özel günler elbette kutlanmalı ama kutlanmaması dünyanın sonu değil..

yok üzülmemm başka erkek arkadaşla aynı günde doğdugumu biliyolar onu alı yemege gittiler..
hadi benimkini uuttular beni kutlamaya niye dahil etmediler ona kırıldım zaten kırgınım uzak duruyorum elbet sorarlar bende belirtecem kırgınlıgımı...
pastada istemezdim kutlasanız yeterdi diycem..sonucta ben kız arkadaşınızdım o erkek...

bırak arkadaısm hatırlamazsa hatırlamasın ya . takıntı yapmıssın belli . bazen hersey fılımlerdekı gıbı olmuyo keşke olsa romantık bır aksam yemegı bır tatıl rezervasyonu bır gül demeti bır takı ....

aman yalan dunyada eşimle aramda sorun yokken vay benım dogum gunumu neden hatırlamadın vay sevgılıler gunu vay anneler gunu vay evlılk yıldönumu dıye trıp mı atalımm .

bosverrrüzme guzel canını yazıkmı degıl. eşinide gereksız üzme bence

Doğumgünün kutlu olsun
Bunları eşinle uzun uzun kızmadan konuşursan bir süre sonra daha ılıman yaklaştığını göreceksin.
Bazen erkeklere her yapmamız gerekeni anlatmamız gerektiğini söylerdi bir evli ve çok mutlu olan arkadaşım
Zaman zaman hatırlatacaksın, telefonuna hatırlatma kurdurmasına bile yardımcı olacaksın gerekirse...
Nice yaşlara tekrar...

Ödeştiniz o halde

hatırladıgıda oldu unuttuguda acıkcası ama hep özür dileyip telafi eder saolsun..

ben senın dogum gununu hatırladım ama sen hatırlmadın demek kadar sacam bısey varmı ya abı hatılrlama o zamn . sırf basıma kakmak içinmi hatırladın demezlermı

teşekkür ederim...

iyiki doğmuşuz ozaman biz bize kutlayalımm...kız kıza..

teşekkür ederim..
zaten gözümdeki yaşalrı görünce çok üzüldü ama tutamadım napim...
teşekkür ederim hep birlikte yaşlanalım...

ben senın dogum gununu hatırladım ama sen hatırlmadın demek kadar sacam bısey varmı ya abı hatılrlama o zamn . sırf basıma kakmak içinmi hatırladın demezlermı

ben yaptıgımı demiyorum aynı hassasiyeti bekledim sadece bu...
niye kakayım basına eşim olarak ilk dogum günüydü dünyalar feda olsun...
asıl sorun tesadüf her doğum günümde mutsuz oluşum iştekilerin yaptıgıda tuz biber oldu yani saolsunlar...

kendim unuttugum icin aslinda garipsemiyorum bu tarz seyleri

gecen sene esimin dogum gununu unuttum halbuki 1 gun oncesinde unutmiycam diye diye bir hal olmustum icimden... ilk once benim babam arayip kutladi esimin dogum gununu, sonrada esimin kendi annesi gece 12 de...

esimin dilinden kurtulamadim tabii bi sure kararliyim bu sene unutmak istemiyorum :18:

Doğumgünümüzde hatırlanmaktansa unutulup, kocamıza yapacağımız naz niyaz ağlamaların ardından gelen sevgi selinde boğulmak daha çok hoşumuza gidiyor. farkında değiliz belki ama öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…