- Konu Sahibi teknikerim
-
Merhaba kızlar
belki diyeceksiniz bu nasıl bir konu ama ben her doğum günümde ağlıyorum 30 yaşımda oldum kendimi bildim bileli böyle ..
ben artık tesadüf olduğunu düşünmüyorum tamamen psikolojik..
bütün senenin birikimi o günde çıkıyor...
doğum günüm yaklaştıgında söz veriruyorum bu sefer ağlamıycam diye ama olmuyo mutlaka bir sebeb..
nitekim dünde arayanım soranım oldu yakınlarımdan..
fakat eşim bi türlü hatırlamadı deli oldummm...
işide yogun diye kaşamı bekeldim süpriz bekeldim yok bişiy...
ve saatler 22 gösterince boşalttım içimi ağaldım 1-2 karanlık odada bunaldım...
aslıda eşim beni cok sever defalarca neyin var niye böyle moralin bozuk dedi durdu ...
insanlar arayıp kutladıkca daha cok ağaldım o hatırlamadı...
sonra mesaj gönderdim saloda otururken duygulu bir mesaj
koşarak yanıma geldi özürler öptü kutlu olsu dedi ama içim buruk işte...
eylül 18de ilk evlilik yıl döümümüz yine unutursa delirecem heralde...
çok hassaslaştım bu konuda takıntı yaptım heralde...
fikirlerinizi almak istiyorum...
Merhaba kızlar
belki diyeceksiniz bu nasıl bir konu ama ben her doğum günümde ağlıyorum 30 yaşımda oldum kendimi bildim bileli böyle ..
doğum günüm yaklaştıgında söz veriyorum bu sefer ağlamıycam diye ama olmuyo mutlaka bir sebeb..
nitekim dünde arayanım soranım oldu yakınlarımdan..iştekiler hatırlamadı biletakamdım okadar
aslıda eşim beni cok sever defalarca neyin var niye böyle moralin bozuk dedi durdu ...
Siz onun doğum gününü kutluyor musunuz ?
Beklediğiniz sürprizleri yapıyor musunuz ?
Yapıyorsanız haklısınız alınmakta ama bu kadar da ağlamıza kendinizi yıpratmanıza gerek yok..
Çok şükür ki seviyor sizi ve mutlusunuz.. Üstelik hatasını anladığında özür de dilemiş..
Bunu bile yapmayanlar vardır eminim..
Benim eşimin de birkaç gün önce doğum günüydü ve kimse hatırlamadı benim dışımda.. Annesi bile..
çok büyük çapta olmasada unutmuş gibi yapıp yemekten sonra pastasını getirip kesmişitim hediyesi almıştım..
gün içinde gereksiz defalarca aramıştım...
ne biliyimm hatırlamıştımm işte...
canım herkes unutulmasına gıcık olur ama bu kadar ağlayacak kendini helak etcek kadar önem vermemelisin doğum günlerine
hele de iştekiler hatırlamadı diye üzülmene hiç anlam veremedim
eğer bu kadar hatırlanmak istiyosan, klasik bi hafta önceden doğum günümde bana ne alacaksın diye şaka vur hatırlat
Merhaba kızlar
doğum günüm yaklaştıgında söz veriyorum bu sefer ağlamıycam diye ama olmuyo mutlaka bir sebeb..
nitekim dünde arayanım soranım oldu yakınlarımdan..iştekiler hatırlamadı biletakamdım okadar
Bu kadar ağlayacak birşey yok. İnsan buruluyor tabi ki ama kıyamet de gelmedi. İnsanız herşey olur. Eşiniz zaten size özenli, sevgili, düşünceli bir adamsa dert etmeyin.
Bu arada benim de doğumgünümdü dün, benimkini de babam unuttu. :))) Ben de onun geçen ayki doğumgününü unutmuştum. Oluyor işte.
ben 1 senelik evliyim ve eşimde unuttu geçen sene pek kafama takmadım ama ben onun dogum gunu için aylar onceden hazırlık yapıyorum unutması ilginc geldi bakalım bu sene ne olacak...
eşiniz diğer ozel gunleri hatırlıyor mu? sevgililer gunu mesela?
çoğu erkek özel günleri hatırlamıyor, kafaları iş ve iş hayatıyla dopdolu(!) olduğundan unutup gidiyolar. ama insan hatırlanmak istiyor, bir minicik hediye o olmadı bir öpücük bir yakınlık bişey görmek istiyoruzumarım evlilik yıldönümünüzü hatırlar, ilkmiş üstelik..
nice yaşlara bu arada
Bu kadar ağlayacak birşey yok. İnsan buruluyor tabi ki ama kıyamet de gelmedi. İnsanız herşey olur. Eşiniz zaten size özenli, sevgili, düşünceli bir adamsa dert etmeyin.
Bu arada benim de doğumgünümdü dün, benimkini de babam unuttu. :))) Ben de onun geçen ayki doğumgününü unutmuştum. Oluyor işte.
Doğumgünün kutlu olsun
Bunları eşinle uzun uzun kızmadan konuşursan bir süre sonra daha ılıman yaklaştığını göreceksin.
Bazen erkeklere her yapmamız gerekeni anlatmamız gerektiğini söylerdi bir evli ve çok mutlu olan arkadaşım
Zaman zaman hatırlatacaksın, telefonuna hatırlatma kurdurmasına bile yardımcı olacaksın gerekirse...
Nice yaşlara tekrar...
ben senın dogum gununu hatırladım ama sen hatırlmadın demek kadar sacam bısey varmı ya abı hatılrlama o zamn . sırf basıma kakmak içinmi hatırladın demezlermı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?