- Konu Sahibi teknikerim
-
biz bayanlar çok hassassız yaa :)
ben kendimi bildim bileli doğum günü kutlamayı sevmem her yıl ve hergün biraz daha yaşlanıyorum ömrüm bitiyor diye.
ama inanmazsınız belki eşim hiçbir günü unutmaz.ben nişanlıyken bi espri yaptım.canlı çiçek istemem yazık olur kuru çiçek alabilirsin yada saksı çiçeği ve kokuları çok severim dedim ayrıca cumhuriyet bayramı zafer bayramı gençlik bayramlarında da hediye isterim dedim.adam her dini ve milli bayramlarda bile hediye almaya başladı.kadınlar günü doğum günü ,evlilik yıldönümü ,sözlendiğimiz dönümler dahil
ama bu sene doğum günüm hariç (çok güzel bir sürpriz yaptı) evlilik yıldönümümüzü bebeklerden unuttuk taakiiii ben bi gün sonraki gece hatırlayıp "evlilik yıl dönümümüz kutlu olsuuuunnnnn " diyene kadar.
eşimin dediği "ben 8 oğustosta evlendik sanıyordum "çok bozulmuştum :):):):)
bide koku seviyorum diye aldığı parfümlerin haddi hesabı kalmadı.dolabım envayi çeşit koku
Bunun için en güzel çözüm bir kaç gün öncesinden doğumgününüzün yaklaştığını belli etmektir. Erkeklerin hafızası böyle şeylere pek yaramaz..
allah başka dert vermesin..
ne guzel sızı seven bı eşiniz var..
erkekler genelde özel gunlerı unutuyor napalım..
biz kadınlar gıbı pekte önemsemıyorlar aslında bunları..
benım esımınde tarıh tutma yonunden hafızası zayıftır..
ama dogum gunumu taa bekarlıgımızdan beynıne kazımıstı..
oyuzden unutamıyor
sızde esınıze yardımcı olun,telının ajandasına özel gunlerı not edın..
ne sız uzulun,nede eşiniz zor durumda kalsın..
ben yaptıgımı demiyorum aynı hassasiyeti bekledim sadece bu...
niye kakayım basına eşim olarak ilk dogum günüydü dünyalar feda olsun...
asıl sorun tesadüf her doğum günümde mutsuz oluşum iştekilerin yaptıgıda tuz biber oldu yani saolsunlar...[/QUOTE
Senin konunu okuyunca kendimi gördüm:) Valla bende yıllarca doğum günümde ağladım ve senin gibi takıntı yaptım bu işte bir gariplik var diye. Neden bütün olumsuzluklar bu günü buluyor diye çok düşündüm. Hatta abarttım işi doğum günümü asla kutlamayın dedim. Neyse sorun çözüldü çok şükür meğerse olumsuz düşüncenin getirdiği bir döngüymüş. Bundan sonraki doğum günlerinin çok iyi olacağını düşün lütfen ve gör :))) Doğum günün kutlu olsun...
ben yaptıgımı demiyorum aynı hassasiyeti bekledim sadece bu...
niye kakayım basına eşim olarak ilk dogum günüydü dünyalar feda olsun...
asıl sorun tesadüf her doğum günümde mutsuz oluşum iştekilerin yaptıgıda tuz biber oldu yani saolsunlar...[/QUOTE
Senin konunu okuyunca kendimi gördüm:) Valla bende yıllarca doğum günümde ağladım ve senin gibi takıntı yaptım bu işte bir gariplik var diye. Neden bütün olumsuzluklar bu günü buluyor diye çok düşündüm. Hatta abarttım işi doğum günümü asla kutlamayın dedim. Neyse sorun çözüldü çok şükür meğerse olumsuz düşüncenin getirdiği bir döngüymüş. Bundan sonraki doğum günlerinin çok iyi olacağını düşün lütfen ve gör :))) Doğum günün kutlu olsun...
teşekkür ederimm hep birlikte yaşlanalım inşallah...
artık bende çözüm olarak doğum günümü unutmayı düşünmeliyim sanırım çünkü sonu hüsran oluyor..
annemi aradım ilk dogurdugun cocugunun dogum gününü unutuyosun...
elin oglu unutmuş cokmu...
afedersin diyolar ya ...
ne cok takmışın megerse...
iştekilerede size kırgınım erkek arkadasınızı hatırlayın hergün yüzüne baktıgınız arkadasınızı kutlamayın...
yinede önemli degil dedim...
biraz sürer gecer bende kırgınlık öyle düşünüyorum....
teşekkür ederimm hep birlikte yaşlanalım inşallah...
artık bende çözüm olarak doğum günümü unutmayı düşünmeliyim sanırım çünkü sonu hüsran oluyor..
annemi aradım ilk dogurdugun cocugunun dogum gününü unutuyosun...
elin oglu unutmuş cokmu...
afedersin diyolar ya ...
ne cok takmışın megerse...
iştekilerede size kırgınım erkek arkadasınızı hatırlayın hergün yüzüne baktıgınız arkadasınızı kutlamayın...
yinede önemli degil dedim...
biraz sürer gecer bende kırgınlık öyle düşünüyorum....
bence çok beklenti içine giriyorsun ve gerçekleşmeyince de çok üzülüyorsun,biraz sen de unut doğum gününü.herşey terse dönebilir
benim annemde benim doğum günümü hatırlamaz,hatırlasa bile aramaz.ben ne zaman arasam o zaman kutlar.bir de derki,ben senin doğum gününü kutlamak için arayacaktım.peki neden aramadın dersem de yanıt vermez.çünki annem beni aramaz.arıyorsa altında başka şey vardır.ama buna ben alıştırdım.annemin de işine geldi.sık sık arayarak onun beni aramasına fırsat vermedim.aramadığımda da sadece sitemle karşılaştım kaç gündür aramıyorsun diyeneyse canı sağolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?