Her doğum günümde ağlıyorum

ağlamak istiyorum yine...................

Son düzenleme:
kızlar bide hıçkırarak benim bir eksigim mi var niye böylesin çoşmusum eşimde öpüyo hayır hiç bir eksigin yok...
şimdi gülüyorumda o zaman cocuk gibi ağlıyodum...

Son düzenleme:
Bunun için en güzel çözüm bir kaç gün öncesinden doğumgününüzün yaklaştığını belli etmektir. Erkeklerin hafızası böyle şeylere pek yaramaz..

Bunun için en güzel çözüm bir kaç gün öncesinden doğumgününüzün yaklaştığını belli etmektir. Erkeklerin hafızası böyle şeylere pek yaramaz..

yok ben dün bugün günlerden nedir diye vurgulayak söylemiştim..
yani öpmeye merhamı yok yanagın nerde hesabı napim napim....
kocam neticede ALLAH başka dert vermesinn..
ama vicdan acabı cekiyorum dün bunalıma girdim adama yemekte hazırlamadım gidim güzel bişiyler yapim yedirim bari...
derdim içimde kalsın...

Son düzenleme:
allah başka dert vermesin..
ne guzel sızı seven bı eşiniz var..
erkekler genelde özel gunlerı unutuyor napalım..
biz kadınlar gıbı pekte önemsemıyorlar aslında bunları..
benım esımınde tarıh tutma yonunden hafızası zayıftır..
ama dogum gunumu taa bekarlıgımızdan beynıne kazımıstı..
oyuzden unutamıyor
sızde esınıze yardımcı olun,telının ajandasına özel gunlerı not edın..
ne sız uzulun,nede eşiniz zor durumda kalsın..

ewt bence hatırlatmayla olmaz gögsüne kazıyayım çıkmasın aklından en azından acısından hatırlar...dimii

her doğumgünümde ağlamam ama ben de senin gibi geçen sene doğumgünümde çok ağlamıştım
çünkü benim de evlendikten sonraki ilk doğumgünümdü ve eşim unutmuştu
ilk olduğu için beklentilerim vardı benim de ama olmadı
bugün de benim doğumgünüm kaç gün önceden strese girdim acaba hatırlıyacakmı yoksa yine unutacak mı diye
neyse sabah konuştuk unutmamıştı inşallah güzel bir programı vardır
her doğumgününde ağlaman ise hani biz doğunca ağlıyoruzya oradan kalma bir alışkanlık olmasın

arkadaşalr ilk evillik yıldönümüde kutlanmadı ya moral sıfır anlamıyor beni niye bu kadar takılıyorsun hafta sonu araba alıcakmış gezdirecekmiş telefi edecekmiş ...miş ....mişş
herşeyin zamanın olmasını istedim...çok canım sıkkın...

arkadaşlar ilk evillik yıldönümüde kutlanmadı ya moral sıfır anlamıyor beni niye bu kadar takılıyorsun hafta sonu araba alıcakmış gezdirecekmiş telafi edecekmiş ...miş ....mişş
herşeyin zamanın olmasını istedim...çok canım sıkkın...

Evliliğinizin ilk yılları olduğu için bu kadar önemsiyor ve üzülüyorsun, ilerde bu kadar umursamayacaksın. Ben ilk yıllarda tanışma yıldönümüzü hatırlamadı diye bile trip atıyordum. Şimdi çok fazla takmıyorum. Ama şunu deneyebilirsin. Eşimin bir doğum gününde hiç oralı olmadım gündüz ses çıkarmadım, akşam ses çıkarmadım sonra tam gün bitecekti doğum gününü kutladım aldığım hediyeyi verdim. Eşim bende hiç hatırlamayacaksın sandım. Unuttuğunu düşündüm dedi. Bizi anlamaları için bazen onlara bizim yaşadığımız duyguları yaşatmamız gerekiyor : )

Evliliğinizin ilk yılları olduğu için bu kadar önemsiyor ve üzülüyorsun, ilerde bu kadar umursamayacaksın. Ben ilk yıllarda tanışma yıldönümüzü hatırlamadı diye bile trip atıyordum. Şimdi çok fazla takmıyorum. Ama şunu deneyebilirsin. Eşimin bir doğum gününde hiç oralı olmadım gündüz ses çıkarmadım, akşam ses çıkarmadım sonra tam gün bitecekti doğum gününü kutladım aldığım hediyeyi verdim. Eşim bende hiç hatırlamayacaksın sandım. Unuttuğunu düşündüm dedi. Bizi anlamaları için bazen onlara bizim yaşadığımız duyguları yaşatmamız gerekiyor : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…