- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi teknikerim
-
Ödeştiniz o halde
iyiki doğmuşuz ozaman biz bize kutlayalımm...kız kıza..
:))) Evet iyi ki doğmuşuz. Hele ben hele ben, ben doğmasam nice olurmuş dünyanın ahvali. :)))
mutlu yıllar,konu sahibine de, size de
ayy bende 30 oldum bugün...
hatırlayanda hatırlamayanda sağolsunn....geçen yıllara mı ağlayım şimdi 30 da olmuşum ..
canım benimmm,doğum günün kutlu olsun
hatırlayanın bol olsun inşallah
merak ettim hadi bu defa kocanız unuttu diye ağladınız(ne kadar gereksiz olsa da),daha önceki doğum günlerinizde niye ağladınız
Başlığı görünce doğum gününüz ile aynı gün olan bir acınız olduğunu düşündüm.
Geçen gün bir dizide öyle bir sahneye denk geldim ordan aklımda kaldı sanırım.
Allahtan öyle bir durum yokmuş.
konunu okuyunca annem aklıma geldi..
annemin bir arkadaşının eşi sürekli doğum günlerinde yıl dönümlerinde hediyeler alıp kutlarmış. bir keresinde çok pahallı gerdanlık almış. o hanımda arkadaşlarına hava atarak göstermiş. bu doğum günü hediyem diye... akşamınada annem babama anlattı... babamda güldü. doğum günü kutlamaz babamda. neyse gel zaman gitzaman aynı bayan ağlıyarak eşinin kendisini aldattığını anlatmış. akşamına da babama anlattı annem. açığını kapatmak için hediyelere boğuyormuş. hediyeye felan hiç gerek yok sakın alma diyordu ... hatta doğum günümü hatırlama sakın diyede ekledi...
üzülme... inş. diğer doğum gününü unutmaz. sen en iyisi telefonunu kur eşinin... seneyede unutmasını engellersin...[/QUOTE
hikayede süpermiş ama hatun hava atmanın derdideymiş benim öyle amacım yok şükür...
sadece değer görmek istedim hatırlanmak o bide eşime düşkünüm heralde kırılmam ondan oldu biraz...
İşte onu çözemiyorum doğum günlerimde hep uğursuzluklar yaşanıyor yada bana öyle geliyor aksilikler çıkıyor tesadüf ama 30 senede olmaski kardeşim:)))
Belki burcunuzla ya da yükselenizle bir alakası vardır bu durumun.
O burukluğu hissetmenize hak veriyorum ben.Beklemese umut etmese
iyi olur ama bekliyor insan işte..
Ama bunu unutmasını size verdiği değer ya da değersizlik olarak düşünmeyin.
Onlar bizim gibi düşünmüyorlar.
Hele bizim bu şekilde düşündüğümüzü öğrenince epey de şaşırıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?