Her erkeğin içinde varmış !!

doymadı gözü virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusin her gün yeni biriyle kendini de başka tanıttı iyi ki kurtulmuşum diyorum
inşalah kızlar ona aynısını yapar

Dunya adaletsiz degildir canim. Elbet bir gun gelir anlar hatasini, umarim gec olmadan anlarda.. Ilahi adalet muhakkak yerini bulur. Yine de dilerimki daha buyuk yanlislara dusmeden hersey hayirlisiyla olur..

kendinizi duygusal açıdan kötü hissetmeniz çok doğal,ancak bi noktadan sonra şöyle düşünmek gerekiyor: ya bu ilişki devam etseydi ben bilmeseydim bu durumu ya evlilik gibi ciddi bir yola girildikten sonra ortaya çıksaydı ne yapardım? çoluk çocukla bu durumu öğrenmek başka, henüz sevgiliyken öğrenmek daha başka.bence öğrendiğiniz iyi olmuş,hem değerinizi bilip sizi gerçekten seviyor olsa aldatmazdı.siz aldattınız mı hayır.erkeklerin içinde olan bir şey değil bu aldatmak.insanlıkla,ahlakla ya da sadakatle ilgili bir şey.karşındakine saygıyla ilgili bir şey.aldatılmayan bilemez acısını.boşverin,değerinizi bilecek birisi elbet vardır,öğrenmeniz iyi olmuş.sevgiler

inşallah hep melek olur canımmm kanatlarını kır ama:)

şaka bi yana eşimden önceki ilişkimde defalarca aldatılmış biri olarak eşime sonsuz güveniyorum.benimle değil başkasıylada evlenseydi yine aldatmazdı eminim adamın içinde yok .o bana karşı sınavını verdi zaten aldatsaydı aldatırdı.her erkek aynı aldatır diye bişey yok yani

Dunya adaletsiz degildir canim. Elbet bir gun gelir anlar hatasini, umarim gec olmadan anlarda.. Ilahi adalet muhakkak yerini bulur. Yine de dilerimki daha buyuk yanlislara dusmeden hersey hayirlisiyla olur..

Bunlardan biriyle evlenecek acıyorum kıza benim de gözüm açıldı hayırlısı olmuş diyorum kendime

evet erken öğrendim o açıdan seviniyorum ama salak yerine konmak koyuyo insana
madem amacın eylenmek niye 1 yıl peşimden geldin be adam
böyleleri kimseyi sevemez yolumu çizdim

evet erken öğrendim o açıdan seviniyorum ama salak yerine konmak koyuyo insana
madem amacın eylenmek niye 1 yıl peşimden geldin be adam
böyleleri kimseyi sevemez yolumu çizdim

koymaz mı koyar tabi,bazıları böyle işte hevesleri mi geçiyor bilemiyorum ki başka bir kız görünce ve o kız onlarla ilgilenince hoooop bambaşka biri olup çıkıyorlar.ama olsun üzerinden zaman geçince daha iyi hissedeceksiniz.üzülmek yoookkk

Ne güzel işte, mutlu ol..
Ayaklarına kapansa, af dilese "bitanem affet, şeytana uydum, ölürüm ben sensiz" dese, işin zor tarafı sana düşecekti. Ne yapacağını bilemeyecektin, affetsen de affetmesen de gene sana yazık olacaktı, içinden atamayacaktın ihanetini.

Ama şimdi yaptığı aşağılık hareketin savunmasını aynı aşağılık üslupla yapıyor. Sadece zaman geçiriyormuş işte p..slik..

Bendeniz de, nikah günü ve tüm eşyalarımız alınmış bir durumdayken aldatılmıştım..
Kabul bile etmedi, gözlerimle gördüğüm, kulağımla duyduğum şeyi..
Unutamam sanıyordum, içimden çıkmaz gibi geliyordu. Hele o eşyaları kullanamam sanıyordum.
Çatır çatır da kullandım. En çok da tuvalet fırçasını kullanırken anıyorum onu, yemin ederim.. Birlikte almıştık..

hevesleri batsın evet canım üzülmek yok illerde öğrenseydim daha kötü olurdu
20-30 kişiyle görüşen birinden hayır gelmez

afetmek kolay değil ihanet unutulmaz ki... benden uzak dursun da kime yalvarıyosa yalvarsın yüzünü görmeyi bırakın adını duymak bile deli ediyo beni

hala ihanet etmedim diyodu çünkü ona göre bende takılmaktan yanaydım akrabası bana yalanlarını anlattı kendini başka biri gibi göstermeye çalıştığını söyledi

bide nikah günü çok kötü ya aldatsa da kabul etmez cesaretleri yok. güle güle kullan tuvalet fırçasını

ihaneti duyunca resmen midem bulanıo nasıl yapabiliyolar kalp nasıl aynı ayda bırden fazla kişiye ait olabiiyo gerçekten şaşırıyorum ve aşka inanasım gelmiyo bu devirde aşk daha iyisini güzelini bulana kadar sürüyo malesef aşk varsa gerçekten eğer bu kadar basit olmamalı diye düşünüyorum ben zamanla insan herşeye alışıyo cnm emin ol atlatıcaksın bu durumu unutacaksında ama biz kime güvenicez hergün çevremde internette o kadar çok duyuyorumki bu tarz olayları dünyanın çivisi çıkmış gerçekten sadece erkekler aldatmıyo kadınlardada o kadar çokki aldatan dürüstlükten yanayım ben herzaman eğer birlikte olduğun kişiyi sevmiyosan karşındakıyle dürüstçe konusur ondan sonra istediğin haltı yersin insanları kandırmak niye ne geçiyo ellerine aslında söylencek o kadar çok şey varki aldatmanında tek bi açıklaması var ş.....sizlik allah gerçekten seven insanlara yaşatmasın bu durumu çok zor

yok yok, nikah günü aldatılmadım.
nikah gününü almıştık, eşyaları almıştık demek istedim.
Nikaha 2 ay vardı. Eşyalar hazırdı, tuvalet fırçasına kadar. Ama öyle sıradan bir tuvalet fırçası değil yani, onun şanına yakışır bir fırça onu andığım fırça..

tualet fircasimi birlikte aldiginiz baska sey yokmuydu yahu :-D

Sizin evde tuvalet fırçası yok mu sorması ayıp..
Biz de evin tüm eşyalarını almıştık, tuvalet fırçası dahil.. Banyo setleri oluyor malumunuz, çöp kovası, fırçası, peçete askısı. Onlardan.

Sadece tuvalet fırçası aklıma getirebiliyor o kişiyi, b..kla arasında bir bağlantı kuruyorum herhalde.

Kahve içiyordum ekrana püskürttüm

anladim canim, yanlis anlama. Eger guluslerim seni kirdiysa affina siginirim ama biraz komik geldi bir insani tualet firca ile bir baglanti kurmak

çok zor birde bu internet olayları falan insan güvenemiyo ama alışıcaz başka çare yok onun şu an mutlu olması sanki yalan söyleyen benmişim gibi deli etmeye yetiyo pis.. onlar için aşk diye birşey yok olsa böyle yapmazlar olan bize oluyo

ne kadar rahatmış adam yahu hiç mi utanması sıkılması olmaz sinir oluyorum böylelerine yaşamaları bile suç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…