- Konu Sahibi seker_parem
-
aaaaaa benim kocam melek ayol
doymadı gözü virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusin her gün yeni biriyle kendini de başka tanıttı iyi ki kurtulmuşum diyorum
inşalah kızlar ona aynısını yapar
inşallah hep melek olur canımmm kanatlarını kır ama:)
Dunya adaletsiz degildir canim. Elbet bir gun gelir anlar hatasini, umarim gec olmadan anlarda.. Ilahi adalet muhakkak yerini bulur. Yine de dilerimki daha buyuk yanlislara dusmeden hersey hayirlisiyla olur..
kendinizi duygusal açıdan kötü hissetmeniz çok doğal,ancak bi noktadan sonra şöyle düşünmek gerekiyor: ya bu ilişki devam etseydi ben bilmeseydim bu durumu ya evlilik gibi ciddi bir yola girildikten sonra ortaya çıksaydı ne yapardım? çoluk çocukla bu durumu öğrenmek başka, henüz sevgiliyken öğrenmek daha başka.bence öğrendiğiniz iyi olmuş,hem değerinizi bilip sizi gerçekten seviyor olsa aldatmazdı.siz aldattınız mı hayır.erkeklerin içinde olan bir şey değil bu aldatmak.insanlıkla,ahlakla ya da sadakatle ilgili bir şey.karşındakine saygıyla ilgili bir şey.aldatılmayan bilemez acısını.boşverin,değerinizi bilecek birisi elbet vardır,öğrenmeniz iyi olmuş.sevgiler
evet erken öğrendim o açıdan seviniyorum ama salak yerine konmak koyuyo insana
madem amacın eylenmek niye 1 yıl peşimden geldin be adam
böyleleri kimseyi sevemez yolumu çizdim
Hayatta bize hep herşeye rağmen gül derler doğru.. ama insan acı çekerken nasıl gülebilir nasıl mutlu olabilir?
Yine başa döndüm yine ve yine daha kaç kez aldatılacağımı bilmiyorum ama kendimi boş hissediyorum sanki boşuna yaşamışım gibiGüvendiğim O kişi başkasını benimle benide başkasıyla aldattığını öğrendim. 2 haftadır kendime gelemedim gelemiyorum bizler mi çok safız yoksa onlar mı katı çözemedim yüzüme gülen adam arkamda neler çeviriyomuş neler. Belki de farklı şehirde yaşamanın cezası bu. Başta sizi ölümüne sevdiğini söyleyen evlilikten bahseden o adam gidiyo yerine biz seninle zaman geçiriyoruz sevgili değiliz sana hiçbir zaman evlilikten söz etmedim diyo. Hepsi aynı bunların
koymaz mı koyar tabi,bazıları böyle işte hevesleri mi geçiyor bilemiyorum kibaşka bir kız görünce ve o kız onlarla ilgilenince hoooop bambaşka biri olup çıkıyorlar.ama olsun üzerinden zaman geçince daha iyi hissedeceksiniz.üzülmek yoookkk
Ne güzel işte, mutlu ol..
Ayaklarına kapansa, af dilese "bitanem affet, şeytana uydum, ölürüm ben sensiz" dese, işin zor tarafı sana düşecekti. Ne yapacağını bilemeyecektin, affetsen de affetmesen de gene sana yazık olacaktı, içinden atamayacaktın ihanetini.
Ama şimdi yaptığı aşağılık hareketin savunmasını aynı aşağılık üslupla yapıyor. Sadece zaman geçiriyormuş işte p..slik..
Bendeniz de, nikah günü ve tüm eşyalarımız alınmış bir durumdayken aldatılmıştım..
Kabul bile etmedi, gözlerimle gördüğüm, kulağımla duyduğum şeyi..
Unutamam sanıyordum, içimden çıkmaz gibi geliyordu. Hele o eşyaları kullanamam sanıyordum.
Çatır çatır da kullandım. En çok da tuvalet fırçasını kullanırken anıyorum onu, yemin ederim..Birlikte almıştık..
Ayaklarına kapansa, af dilese "bitanem affet, şeytana uydum, ölürüm ben sensiz" dese, işin zor tarafı sana düşecekti. Ne yapacağını bilemeyecektin, affetsen de affetmesen de gene sana yazık olacaktı, içinden atamayacaktın ihanetini.
Ama şimdi yaptığı aşağılık hareketin savunmasını aynı aşağılık üslupla yapıyor. Sadece zaman geçiriyormuş işte p..slik..
Bendeniz de, nikah günü ve tüm eşyalarımız alınmış bir durumdayken aldatılmıştım..
Unutamam sanıyordum, içimden çıkmaz gibi geliyordu. Hele o eşyaları kullanamam sanıyordum.
Çatır çatır da kullandım. En çok da tuvalet fırçasını kullanırken anıyorum onu, yemin ederim..Birlikte almıştık.. [/QUOT
demek ki sen güçlü bir kadınmışsın herkes bu kadar kolay üzerinden atabilse keşke yaralar biraz daha cabuk kapanır.tuvalet fırçasını mı
tualet fircasimibirlikte aldiginiz baska sey yokmuydu yahu :-D
afetmek kolay değil ihanet unutulmaz ki... benden uzak dursun da kime yalvarıyosa yalvarsın yüzünü görmeyi bırakın adını duymak bile deli ediyo beni
hala ihanet etmedim diyodu çünkü ona göre bende takılmaktan yanaydım akrabası bana yalanlarını anlattı kendini başka biri gibi göstermeye çalıştığını söyledi
bide nikah günü çok kötü yaaldatsa da kabul etmez cesaretleri yok. güle güle kullan tuvalet fırçasını
tualet fircasimibirlikte aldiginiz baska sey yokmuydu yahu :-D
Çatır çatır da kullandım. En çok da tuvalet fırçasını kullanırken anıyorum onu, yemin ederim..Birlikte almıştık..
Sizin evde tuvalet fırçası yok mu sorması ayıp..
Biz de evin tüm eşyalarını almıştık, tuvalet fırçası dahil.. Banyo setleri oluyor malumunuz, çöp kovası, fırçası, peçete askısı. Onlardan.
Sadece tuvalet fırçası aklıma getirebiliyor o kişiyi, b..kla arasında bir bağlantı kuruyorum herhalde.
ihaneti duyunca resmen midem bulanıo nasıl yapabiliyolar kalp nasıl aynı ayda bırden fazla kişiye ait olabiiyo gerçekten şaşırıyorum ve aşka inanasım gelmiyo bu devirde aşk daha iyisini güzelini bulana kadar sürüyo malesef aşk varsa gerçekten eğer bu kadar basit olmamalı diye düşünüyorum ben zamanla insan herşeye alışıyo cnm emin ol atlatıcaksın bu durumu unutacaksında ama biz kime güvenicez hergün çevremde internette o kadar çok duyuyorumki bu tarz olayları dünyanın çivisi çıkmış gerçekten sadece erkekler aldatmıyo kadınlardada o kadar çokki aldatan dürüstlükten yanayım ben herzaman eğer birlikte olduğun kişiyi sevmiyosan karşındakıyle dürüstçe konusur ondan sonra istediğin haltı yersin insanları kandırmak niye ne geçiyo ellerine aslında söylencek o kadar çok şey varki aldatmanında tek bi açıklaması var ş.....sizlik allah gerçekten seven insanlara yaşatmasın bu durumu çok zor
yok yok, nikah günü aldatılmadım.
nikah gününü almıştık, eşyaları almıştık demek istedim.
Nikaha 2 ay vardı. Eşyalar hazırdı, tuvalet fırçasına kadar. Ama öyle sıradan bir tuvalet fırçası değil yani, onun şanına yakışır bir fırça onu andığım fırça..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?