Her erkeğin içinde varmış !!

iyi bir ani kalmis

ERkeklerden nefret ediyoruım çoğu düzenbaz ve yalancı allah iyilerle karşılaştırsın tabi bu dünyada iyi erkek varsa.:)

zaten bunu diyorsan başına gelecekleri de düşünmen lazımdı...kusura bakma ama bu böyledir...eğer bir erkek seni bi başka kadınla iken senle aldatıyorsa yani senin için o kadını bıraktıysa,yarın öbür gün acaba bana da yapar mı diye düşünmeli insan...her erkek kötü değil,genelleme yapmayın :)

Son düzenleme:
aldatanı aldatacaksın benim hayat felsefem bu yaşattıklarını yaşasınlar bakalım o zaman neler hisettirdiklerini görürler ... biz çantada keklik deilliz kaybetceklerini yada bunu seninde ona yaşatacağını bilirlerse bence yapmaya cesaret edemezler...

Durum öyle değil kimseyi benim için bırakmadı daha doğrusu ben öyle biliyodum diyelim şöyle ki hayatımda kimse yok diyordu teklif ederken hepsine ama baştan beri kızların hepsini aldatiyodu zaten bunu öğrendiğimde bitirdik inkar etti ama neye yarar durum ortada. Benim için bir kızı bırakana asla evet demem

İnan ki bana yaptığının aynısını ona yapsaydım umrunda olmazdı çünkü azda olsa sevmedi beni sadece duygularımla oynadı

İnan ki bana yaptığının aynısını ona yapsaydım umrunda olmazdı çünkü azda olsa sevmedi beni sadece duygularımla oynadı

o başka bi konu sevmiyorsa diycek bişey yokta severken aldatanlar için söylüyorum bunu yani bi erkek için seviyor olmak veya sevmiyor olmak hiç fark etmiyor o kadar ş...sizler işte senin yapamıycak olduğunu düşününce bu daha garanti oluyor ama seninde yapabilcen korkusu olursa içinde o zaman çekiniyolar diye düşünüyorum...

Dediklerine aynen katılıyorum aynısını yapmayı düşündüm belki çekinir diye ama zamanımı boşa harcamak istemedim o ş...... için değmez belli de olmaz hakımda konuşursa o zaman işler değişir ve o dediğini yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…