Her erkek aldatır mı?

Flower__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
2.351
2.286
133
Merhaba arkadaşlar.gecmiste güven sorunu yaşamasam da arkadaşlarımın yaşadıklarından gördüğüm kadarıyla erkeklerin çogunun gözü dışarıda gibi geliyor.evlenseler bile aldatan erkekler var malesef.Peki hepsi böyle midir sizce?yani düzgün erkek yok mudur kendi halinde olan.
Mesela sevgilimle ciddi düşünüyoruz.Kendisi kızlarla mesafeli birisi.resimlerde filan da çok yakın durmuyor ilklerde bana karşı da çok cekingendi ama yine de yanılmak istemiyorum.
Bu bir değerlendirme ölçutü olabilir mi güven konusunda

Evet zaten samimi olanlar aldatir demek istemedim.
Yani o şekilde mesafeli olması iyi bir sey mi anlamak istiyorum.mesela mesafeli kızlarla ama onla tanıştığımızda iş cevresindeki kız erkek birçok kisi ekliydi.bu durumu da kıskankıyorum biraz

birbirinizi olduğu gibi kabul edip arkadaş olabildiyseniz bence aldatma oluşmaz, size dürüst olup olmadığını evlenmeden anlamanız gerekiyor, yani anlamamız gerekiyor bende de güven endişesi var erkekler için

birçok kişinin ekli olması kız arkadaşı olması değil önemli olan bunlar varsa kesin aldatır denilemez, kadınlar hissediyor bence.
Bazen aşktan gözümüz hiçbir şey görmez olduğunda anlamayabiliyoruz.

İş çevresinde insanlarla arkadaş olmasında ne gibi bir sakınca var? Her iş arkadaşına yan gözle bakacak kadar karaktersiz mi erkek arkadaşınız?

Sevgilinizi de kendinizi de kısıtlamayın sonra insanlar bir süre sonra birbirine katlanamıyor. Aşk, cinsel çekim, uyum gibi şeyler herkesle aramızda olmuyor bu yüzden bin tane kadın arkadaşı da olsa hiç olmasa da aldatıp aldatmama olasılığı aynı.

İş çevresinde insanlarla arkadaş olmasında ne gibi bir sakınca var? Her iş arkadaşına yan gözle bakacak kadar karaktersiz mi erkek arkadaşınız?

Öyle biri olsa zaten sevgilim olarak yanımda olmaz.Aslında sorun hastanedeki bir kızın onun sevgilisi olduğu halde ona mesajlar attığını sevgilim gelip bana söylediginde oldu.zaten uzun bir mesajlaşma olmamıstı ve o böyle bir durumu başkasından duyup da yanlıs anlamamam için bana kendisi söylemek istedigini belirtti ve mesajlaşmada da tavrı netti.
Ama yine de çevresindeki kızlardan rahatsızım biraz

Gorunurde kadinlarla olan resmiyeti senin icin iyi bir onyargi olusturabilir belki ama aldatmaz denilemez,belli olmaz boyle isler yani.Bu karakter meselesidir.Her erkek aldatirmi sorusu da hemcinsimiz den daha cok meyilli olduklarini soyleyebiliriz belki fakat evet diye de genelleme yapamayiz.Sosyal medya hesaplari,chat sayfalari vs ile gunumuz de hayli aldatma vakalari yukseldi dogrudur lakin bu meyilli olan karaktersizler icin gecerlidir.Duzgun olan birini hic bir ortam ve kosul aldatmaya yonlendiremez.

Aldatilanmayanlar var ise onlardan cevap bekleyelim. Bence konusma babinda baska bir kizla iletisimi bile aldatmaya girebilir. Adamina bagli. Sonucta erkekler, gunun her saatinde beyniyle degil baska yeriyle dusunuyor.

Vicdanı olan gerçekten seven Kadın/Erkek aldatmaz sevmese bile vicdani olduğu için yanlış olduğunu bildiği için aldatmaz mesele kadın erkek değil mesele insan olması karakteri olması ben aldatanlara sayıp sovenleri gördüm aldattığını mesefeli olanlarda aldatıyor olmayanlarda

Her erkek aldatır diye bir şey asla söylenemez. Bu konunun genellemesi yapılamaz lakin söyle diyebiliriz, bir erkek birini aldattıysa seni de aldatır. Ve tabiki kadınlar için de bu durum söz konusu.

Hayır aldatmaz ama toplumun verdiği paye biraz da.Erkekler bakabilir erkekler yapabilir en azından yaparsa dışlanmaz.Kadın yaparsa saklanacak yer arasın gecmis olsun.Kadını erkeği yok doğru insan olmakla alakalı.İnsanlar erkeklere o hakkı vermezse o yüzü vermezse yapamazlar.He bir kereden bir sey olmaz derlerse,erkekler de aldatır ne kaybedecek değil mi

Cinsiyete bağlı bir durum değil aldatma. Kadınların ve erkeklerin aldatma oranları çok yakın. Her insan aldatmaz. Aldatma denilen şeyde karşı cinsle ilişkiden ibaret değil zaten. Burda hepsi aldatır diyenler olacaktır. Kadınlık gururunu kurtarmak normalleştirmek için. İnanma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…