Merhaba arkadaşlar.gecmiste güven sorunu yaşamasam da arkadaşlarımın yaşadıklarından gördüğüm kadarıyla erkeklerin çogunun gözü dışarıda gibi geliyor.evlenseler bile aldatan erkekler var malesef.Peki hepsi böyle midir sizce?yani düzgün erkek yok mudur kendi halinde olan.
Mesela sevgilimle ciddi düşünüyoruz.Kendisi kızlarla mesafeli birisi.resimlerde filan da çok yakın durmuyor ilklerde bana karşı da çok cekingendi ama yine de yanılmak istemiyorum.
Bu bir değerlendirme ölçutü olabilir mi güven konusunda?
Evet zaten samimi olanlar aldatir demek istemedim.Her erkek veya her kadın aldatmaz. Kadınlara karşı mesafeli olması kişinin aldatmayacağı anlamına da gelmez kesinlikle. Karşı cinsle çok yakın arkadaşlıklar kuran çok sadık insanlar var. Önemli olan karakter.
Merhaba arkadaşlar.gecmiste güven sorunu yaşamasam da arkadaşlarımın yaşadıklarından gördüğüm kadarıyla erkeklerin çogunun gözü dışarıda gibi geliyor.evlenseler bile aldatan erkekler var malesef.Peki hepsi böyle midir sizce?yani düzgün erkek yok mudur kendi halinde olan.
Mesela sevgilimle ciddi düşünüyoruz.Kendisi kızlarla mesafeli birisi.resimlerde filan da çok yakın durmuyor ilklerde bana karşı da çok cekingendi ama yine de yanılmak istemiyorum.
Bu bir değerlendirme ölçutü olabilir mi güven konusunda
Evet zaten samimi olanlar aldatir demek istemedim.
Yani o şekilde mesafeli olması iyi bir sey mi anlamak istiyorum.mesela mesafeli kızlarla ama onla tanıştığımızda iş cevresindeki kız erkek birçok kisi ekliydi.bu durumu da kıskankıyorum biraz
İş çevresinde insanlarla arkadaş olmasında ne gibi bir sakınca var? Her iş arkadaşına yan gözle bakacak kadar karaktersiz mi erkek arkadaşınız?Evet zaten samimi olanlar aldatir demek istemedim.
Yani o şekilde mesafeli olması iyi bir sey mi anlamak istiyorum.mesela mesafeli kızlarla ama onla tanıştığımızda iş cevresindeki kız erkek birçok kisi ekliydi.bu durumu da kıskankıyorum biraz
Sevgilinizi de kendinizi de kısıtlamayın sonra insanlar bir süre sonra birbirine katlanamıyor. Aşk, cinsel çekim, uyum gibi şeyler herkesle aramızda olmuyor bu yüzden bin tane kadın arkadaşı da olsa hiç olmasa da aldatıp aldatmama olasılığı aynı.Evet zaten samimi olanlar aldatir demek istemedim.
İş çevresinde insanlarla arkadaş olmasında ne gibi bir sakınca var? Her iş arkadaşına yan gözle bakacak kadar karaktersiz mi erkek arkadaşınız?
Her erkek aldatır diye bir şey asla söylenemez. Bu konunun genellemesi yapılamaz lakin söyle diyebiliriz, bir erkek birini aldattıysa seni de aldatır. Ve tabiki kadınlar için de bu durum söz konusu.Merhaba arkadaşlar.gecmiste güven sorunu yaşamasam da arkadaşlarımın yaşadıklarından gördüğüm kadarıyla erkeklerin çogunun gözü dışarıda gibi geliyor.evlenseler bile aldatan erkekler var malesef.Peki hepsi böyle midir sizce?yani düzgün erkek yok mudur kendi halinde olan.
Bu bir değerlendirme ölçutü olabilir mi güven konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?