Her erkek aldatırmı? Aldatan mı suçlu,Aldatılan mı?

bende bu hafta hep surat astım geç geldi iki gün diye.arkamı dönüp yattım sabahları öpmeden çıktım :/ demin aradım gelcenmi erken diye.sen yemeğini ye ben yemiycem dedi o kadar.bende bu duygular yok bazen kendimi kadın gibi bile hissetmiyorum sanki,cilve naz yapmayı beceremiyorum.

sebep falan yok arpaları çok geliyor.ananem derdi erkeğin kaşığı 2 ise birini kır diye.kadın bişi bilio rahmetli.

yani demek oluyorki erkek sıkıntıdan kurtulunca maddi anlamda arpası çoğalıyorya dağıtmaya yer arıyor.borca sokucaz.eksik hiç bitmiicek demek:)

matruşka eşinle durumlar nasıl:34:

Kızlar bu ara en çok gördüğümüz konular aldatılma üzerine.bende yeni evliyim ve korkar oldum artık.eşim eve geç gelse acaba aldatılıyomuyum diye düşünmeden edemiyorum...çok surat yapıyorum bazen olmadık nedenlerden..ERKEK İÇİN aldatma nedeni olabilirmi bu? sizce aldatan erkekler neden aldatır.ne eksik gelir onlara,neyi yetiremez kadınlar?:kkk:

ben de aynıyım.. geçen gece kk'da bir konuya takıldım kaldım.. mükemmel eş, mükemmel baba... ama adam 10 aydır aldatıyormuş..

nasıl sinirim bozuldu.

gece gece bir hışım eşimin cep telefonu mesajları mailleri, facebook'u.. neyi varsa talan ettim, delil aradım. bulamadım..

ama öyle etkilenmişim ki; kesmedi bu beni... belki de bir gün bakarım diye dikkatli oluyordur diye düşünüp gidip uyandırdım eşimi.. "sen niye şu gün 1 saat geç geldin, geçen gün kiminle konuşuyordun..." delirmiş gibiydim.

sonrasında çok utandım ama ne yapalım.. insan böyle şeyleri çok görünce etkileniyor haliyle

malum durumda düzeldik canım,sorunumu yendım nihayet bir hafta önce falan.bu günlerde biraz sıkıntılıyız ben malum günlerimdeyim o yüzden sanırım :)

sevindim canım:16:

evet bende çok etkileniyorum konulardan.okumadanda geçemiyorum...bazı konularda eşime sarılasım geliyo bazı konuları okuyuncada boğasım :)) kafayı yicem sanırsam :)

evet bende çok etkileniyorum konulardan.okumadanda geçemiyorum...bazı konularda eşime sarılasım geliyo bazı konuları okuyuncada boğasım :)) kafayı yicem sanırsam :)

aynen ben de öyleyim..

ama sonuç olarak bu konular sayesinde neyi öğrendik???

her zaman tetikte olacaksın:))))

Back
X