• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her erkek aldatırmı? Aldatan mı suçlu,Aldatılan mı?

bence her erkek demek yanlış .aldatmayan erkeklerde var .ama çoğunluktan bahsedersek fırsatını bulsa kaçırmaz .bununda nedenleri var .erkeklerin iradesinin zayıf oladuğu bazı kişilere göre .bana göre toplumun getirdiği rahatlık .mahalle baskısının erkek üzerinde olmayışı .onu affedicek herşeyiyle kabul edicek eşlerin bulunması ,eşinin ekonomik yönden ona bağlı olması vs vs .aldatıldım diye boşanan kadın çok az .bütün bunlar aldatmaya teşvik ediyor erkeği .evdeki kadın süs bebeğide olsa değişmez bu .ama tabiki kadının evlendikten sonra kendisine daha çok dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum .fazla kilo vs itici duruyor .

Bazı yazılanların şaka olduğuna inanmak istiyorum..
Her erkeğin kesin aldatacağını buyuran da var ; elinden parasını al bir şey yapamasın diyen de...Aldatırsa göz yumulmalı diyen de..

Karakteri oturmuş İYİ bir insan eşini aldatmaz ; ayrıca aldatmanın herhangi bir bahanesi de yoktur..Suçu da kadına ait değildir..Eşinde hoşlanmadığı şeyler varsa oturup insan gibi konuşup sorunlarını çözmeye çalışır.Beşer tabii ki şaşar..Başkasına gönlü kayan ; eşiyle artık birlikte olamayacak durumdaki bir adam eşinden ayrılır ; sonra ne istiyorsa yapar.İkili bir hayat şerefsizliğini eşine ve kendisine yaşatmaz..

Ayrıca eşiniz aldatmasın diye uğraşmanız boşa kürek çekmekten başka bir şey değildir..Aldatmayı kafasına koyan adam kapı arkasında yapar ; ruhunuz bile duymaz..

evliyken başkasıyla bırlıkte olunması Allah katında yasaklanmş ve buyuk gunahlardan sayılıyor..
mutlu olmayabılırsın,eşin senı tatmın edemıyor olabılır, bunlar normal kımseyı eleştırmemek buyuk konusmamak lazım,o zaman ayrılacaksın,aldatma bı ınsana cok buyuk travmalar yaşatıyor,yıllarca bıtkısel hayatta kalıyor..kımsenın bı başkasının hayatını böylesıne zehır etmeye hakkı yok..
eşini sevıyorsun gözunmu kayıyor,samımı olmayacaksın o zaman,bı kadın ve bı erkek varsa 3. şeytandır..nefıs bu kayar,hıcbırımız mukemmel degılız...öyle ortamlardan uzak kalınırsa ınsan daha mutlu olur...samımı cıvık kadınların oldugu ortamda çalısıyorsa bı erkek,uzak durucak buna fırsat vermıyecek..
ılışlkıler mesafelı olmalı bence,evlı adamın yada bayanın karşı cınsten muhabbet ettıgı ınsanlar elbette olucak,ama bı mesafede kalınmalı,cok rahat ve sırnaşık olunursa elbette sonu tehlıkeye gıder..herkes bu potansıyelı barındırır,onemlı olan dıkkat etmek..
aldatmayanda vardır elbet,ya çok vıcdan sahıbıdır yada cok buyuk Allah korkusu ve kul hakkı korkusu vardır.. benım bayan arkadaşım var 2 cocugu var,eşi cok sadık ve ıyı bı ınsan,sırf heyecan aradıgı ve aşık olmayı sevdıgı ıcın sureklı aldatıyor kaç tane sevgılı oldu,napayım aşık olmayı sevıyorum dıyor :53::53: bence vıcdan işi bunlar

Aldatmayı kafasına koymuş erkek ya da kadın bir bahane bulur aldatmak için...:24:

benım bayan arkadaşım var 2 cocugu var,eşi cok sadık ve ıyı bı ınsan,sırf heyecan aradıgı ve aşık olmayı sevdıgı ıcın sureklı aldatıyor kaç tane sevgılı oldu,napayım aşık olmayı sevıyorum dıyor :53::53: bence vıcdan işi bunlar[/QUOTE]

Nasıl ya:53:

Arkadaşın halen evli mi o kişiyle?

benım bayan arkadaşım var 2 cocugu var,eşi cok sadık ve ıyı bı ınsan,sırf heyecan aradıgı ve aşık olmayı sevdıgı ıcın sureklı aldatıyor kaç tane sevgılı oldu,napayım aşık olmayı sevıyorum dıyor :53::53: bence vıcdan işi bunlar

Nasıl ya:53:

Arkadaşın halen evli mi o kişiyle?[/QUOTE]

evet eşi bılmıyodur ama sanırım

Bu paranoyaklık bende de var malesef ama eşime pek yansıtmam, çok yoğun çalışıyor son zamanlarda en erkenimiz saat 8dir.Önceden 5 buçuk dedin mi evde olurdu.Bitmeyen toplantı ve ihaleler bizim evliliğimizin başına patlıyor malesef.Ara sıra çok bunalınca diyorum senden şüpheleniyorum artık diye (çokta söylemek istemiyorum aslında eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak gibi oluyor) onunda hoşuna gidiyor onu kıskanmam.
Velhasıl bu aldatma mevzusu eğer erkeğin veya kadının içinde varsa eşi dört dörtlükte olsa yapar.Ne kadınlar biliyorum kendine bakmaz, kilolu ama eşi etrafında pervane.Ne erkekler var eşi bakımlı güzel, evine eşine sadık ama erkeğin gözü dışarda.

aldatmanın kadını,erkeği yok artık ,tamamen vicdan,karakter,nefis meselesi...
zaten aldatma sadece cinsel bir birliktelik değildir bana göre gözle ,flört şeklinde paslaşmalarla konuşmalarla
buna benzer her şeyle aldatma aldatmadır....
benim eşim yapmaz güvenim ona sonsuz ama etrafa güvenim yok demekte çok saçma,yahu yapacak kişi bir yolunu bulur gene yapacağını yapar ,
ama ya affedilir o haltı işlediği kadın yahut erkek suçlu olur çünkü ayartan suçludur ya kolayı budur,

aldatmanın kadını,erkeği yok artık ,tamamen vicdan,karakter,nefis meselesi...
zaten aldatma sadece cinsel bir birliktelik değildir bana göre gözle ,flört şeklinde paslaşmalarla konuşmalarla
buna benzer her şeyle aldatma aldatmadır....
benim eşim yapmaz güvenim ona sonsuz ama etrafa güvenim yok demekte çok saçma,yahu yapacak kişi bir yolunu bulur gene yapacağını yapar ,
ama ya affedilir o haltı işlediği kadın yahut erkek suçlu olur çünkü ayartan suçludur ya kolayı budur,

bi evliliğin alt üst olması demek...peki hangi haraketler eşi bıktırır.yeter artık bıktım dedirtir.bazen çok surat yaptıgımı düşünüyorum.oda herşeye küsüyorsun diyor.bi orta yolunu bulamıyorum davranışlarımın :) paranoyak oldum :26:

sakın istemediğini eşine söyleme, hatta istemesen bile çok istiyormussun gibi bir görüntü vermelisin, bak ben istemiyorum , zevk almıyorum gibi şeyler söylersen ilerde eşindede cinsel sorunlar çıkar, erkekler bu sözden psikolojik olarak çok etkileniyorlar, olabilir ,insanlık hali istemeyebilirsin tabiki ama istemesen bile bahane uydur, direkt zevk almıyorum deme adama
motive olmak lzım,zevk almaya çalışmak.istemeden ister gibi olmakta zor.
bana istemiyorum diyip dursa eşim,isteksiz olsa kafam karışır,ilşkimle ilgili.Hele ki karşıdaki istekliyken isteksiz olmak aldatılmayı doğurabilir.Ya altın takınca,ve kadınca şeyler giyinince o duygu kendiliğinden gelebiliyor.Temiz olmak,yorgun olmamak.

altın takınca mı?
enteresan...ama bi kaç yola başvurmam lazım konuyla ilgili sanırım araştırmam lazım ne yapmam gerektiği ile ilgili.vajı sorunum vardı önceden o yzden korkudan isteksz davranırdım bi kere ona adapte oldum değişemiyorum artık :/

Bazı yazılanların şaka olduğuna inanmak istiyorum..
Her erkeğin kesin aldatacağını buyuran da var ; elinden parasını al bir şey yapamasın diyen de...Aldatırsa göz yumulmalı diyen de..

Karakteri oturmuş İYİ bir insan eşini aldatmaz ; ayrıca aldatmanın herhangi bir bahanesi de yoktur..Suçu da kadına ait değildir..Eşinde hoşlanmadığı şeyler varsa oturup insan gibi konuşup sorunlarını çözmeye çalışır.Beşer tabii ki şaşar..Başkasına gönlü kayan ; eşiyle artık birlikte olamayacak durumdaki bir adam eşinden ayrılır ; sonra ne istiyorsa yapar.İkili bir hayat şerefsizliğini eşine ve kendisine yaşatmaz..

Ayrıca eşiniz aldatmasın diye uğraşmanız boşa kürek çekmekten başka bir şey değildir..Aldatmayı kafasına koyan adam kapı arkasında yapar ; ruhunuz bile duymaz..

son satırlarınıza katılıyorum bir tek...Hayatı böyle bıçak gibi kesemezsiniz,bu kadar kesin çizgilerle.işleyiş böyle değil...Eşinize artık istemiyorsa ayrılma seçeneğini verebilirsiniz ama sadece bir dönem aklı karıştı diye karektersizlikle suçlayamazsınız.Evliliğin sıkıntılı dönemleri olabilir.Bekarsanız,fri takılıyorsanız aldatımayı kabul etmeyebilirsiniz ama evlilik öyle hemen kestirip atımaz ki.Yaşanmışlıklar var,vefa var,çocuklar var,çiftin takıldığı bir çevresi var.

valla bu aldatma konularını okudukça bende paronayak olmuştum biara... yoğunlaşmıyorum bu konulara umursamıyorumda güwenirim eşime ama biyere kadar zira bi laf vardır saygı duyduğum aldatmayan erkek yoktur fırsatını bulamayan erkek vardır....aldatan erkeğin hatasının kadında oduğunuda sanmıyorum adam gibi adam kadınından memnun değilse ceketini alır çıkar gider erkeklik arkadan iş çevirmek değildir delikanlı gibi adam gibi ben seninle yapamıyorum aklımda başkası var deyip o başkasının yanında sürdürcek hayatını kadınında değerli zamanını ve gençliğini yiyip bitirmiycek hepsi bu:51:

altın takınca mı?
enteresan...ama bi kaç yola başvurmam lazım konuyla ilgili sanırım araştırmam lazım ne yapmam gerektiği ile ilgili.vajı sorunum vardı önceden o yzden korkudan isteksz davranırdım bi kere ona adapte oldum değişemiyorum artık :/

hastalık sonrası bir dönem böyle şaşkınlıkla geçebilir.o geçmişten kurtulmaya bakın.cinsellikteki mümkün tüm poz.denemeye bakın.özgüveniniz tavan yapıcak.zaman,zemin değiştirme yoluna gidin.çeşitli oyunlar yaratın.her iki tarafa da iyi gelir.aile ortamında keyifli bir ortam yaratın.sonra rahat olun.güvendiğinizi hissettirin.surat asmakla olmazki.korktuklarımız başımıza gelir.Beraber mutfakta yemek yapın,film izleyin beraber.sevdiği insanları güzel ağırlayın.akşam özlemle kapıda karşılayın.Bizim elimizde çok güç var.Akşma evinde bu adam bir dolu zamanınız var.

Back
X