her erkek aldatırmı ? sürekli bunu düşünüyorum son günlerde...

babam bile zamanında annemi iki kez aldatmış:) ben babam da dahil olmak üzere hiçbir erkeğin aldatmayacağına inanmıyorum. kimisi aldatmaya daha cok meyillidir. kimisi göz capkınıdır. kimisi zamanını bekliyodur. aldatmak aynı yatağa girmekle olmaz göz capkınlığıda aldatmaktır.

evet evliydim,aldattı ve boşandık :ssz:
senin dediğin gibi ben de benim sevgilim asla beni aldatmaz derdim,çünkü kocasını(sevgilisini) seven her kadın buna inanmak ister...benim eşim çok inançlı,manevi değerleri yüksek ve sırf bu yüzden bile aldatmayacak biri olduğunu söylerdi ama aldattı.,birisi demiş içinde allah korkusu olan aldatmaz diye...bence bununla da ilgisi yok,namazında niyazında olup;dışarıya çok hacı-hoca takılıp eşini aldatan çok adam gördüm,duydum..o yüzden bence büyük konuşmayın...
emin olun aldatılanların hepsi benim kocam beni asla aldatmaz diyordu:31:

İnançla ilgisi oldugunu bende düşünmüyorum beyinle alakalı bir olgu zaten bu.
Ama eşini seven herkes aldatmaz diye düşünmez, eşine güvenen herkes aldatmaz diye düşünür :34:

Allahım sen beni aklımı koru :1::1:
Kendimden çok güvenirim sevdiğime hemde aramızda kilometreler olmasına rağmen.
Siz istediğiniz kadar her erkek diye söyleyin ama bende şunu söylerim benim can tanem al-dat-maz.
Karakter meselesi bu durum, aldatanların beyinlerinin nerelerinde oldugunu söylememe gerek dahi yok bence:34:
Ayrıca öyle kendime bakıyorum eşim beni aldatmaz ayakları da fiyasko.
Aldatacak olan aldatır zaten dudak boyana sürmene bakmaz yani:34:

Konu sahibesi her erkek aldatmaz iyi seçeceksin eşini iyi tanıyacaksın :34:

Ben de aynısını söylemiştim ki zaten. Farklı kelimelerle aynı şeyi söyledim. Süse püse güzelliğe bakmıyor bu işler. Ama söylediğimin arkasındayım her erkek aldatır aa pardon affedileceğini bilen her erkek aldatır. Erkeğe seni bırakır giderim, sensiz de bir hayatım var korkusu verirseniz aldatmaz. Özellikle evli hiçbir erkek kurulu düzeni bozulsun asla istemezler. Onlar pastam dursun( diğer kadın) karnım doysun(karısı) fikrindedir. İşim dolayısıyla erkekler içindeyim ve çok erkek muhabbetine tanık oluyorum, okumuşu da cahili de geliyor %90 böyleler :)

Sen de çok güvenme bence, uzaktaymış aldatmasına engel ne ki. Sana söyleyecek hali de yok. Evliler bile başka kadın peşinde bekarlar neden yapmasın ki adamın ihtiyaçları var.

Ben de aynısını söylemiştim ki zaten. Farklı kelimelerle aynı şeyi söyledim. Süse püse güzelliğe bakmıyor bu işler. Ama söylediğimin arkasındayım her erkek aldatır aa pardon affedileceğini bilen her erkek aldatır. Erkeğe seni bırakır giderim, sensiz de bir hayatım var korkusu verirseniz aldatmaz. Özellikle evli hiçbir erkek kurulu düzeni bozulsun asla istemezler. Onlar pastam dursun( diğer kadın) karnım doysun(karısı) fikrindedir. İşim dolayısıyla erkekler içindeyim ve çok erkek muhabbetine tanık oluyorum, okumuşu da cahili de geliyor %90 böyleler :)

Sen de çok güvenme bence, uzaktaymış aldatmasına engel ne ki. Sana söyleyecek hali de yok. Evliler bile başka kadın peşinde bekarlar neden yapmasın ki adamın ihtiyaçları var.

Hangi kafayı yaşıyorsunuz ki siz ?
Sizene benim güvenmemden ? Dibine kadar güveniyorumda.
Ne onu bu konuda korkuttum seni bırakırım diye ne de yaparsa affedeceğim gibi bir izlenim verdim.
Sadece aşk var işin içinde.
Yaşamayan bilemez sizede hak veriyorum her ilişki aşk değildir bunu da biliyorum.
Bu kafaylada aşk yaşayabilirseniz helal olsun deyiip gidiyorum.
Hadi eyvallah.

Böyle düşünüp paronayak olmaya gerek yok ama aldatmak kimi erkeklerde kişilik bozukluğu olarak görülüyo buda bir gerçek.Hem biz kadınlar aldatmak diyoruz fakat etrafda evli erkeklere dadanan veya sevgilisi olan erkeklere ilgi duyan.Hatta bildiği halde bunu yapan.Elde etmek için türlü mücadeleler yapan kadınlar var.Bunun yanı sıra sevgilisi oldugu halde yok gibi davranan yada kız biliyosada karşı tarafın başının bağlı oldugunu.Adam istiyosa ayrıldım diyerek kandırabiliyoda...Ben sevgilime güvenirim fakat bi açık kapıda bırakırım.O da bi erkek ve yapabilir yada birgün bir başkasına aşık oldum diyebilir...Tabi Allah göstermesin ikinci kere bunu kaldırabilirmiyim???Bilmiyorum....ama bildiğim bişey varsa sadece erkek suçlu değil...Her kadın sadece kendini düşünerek hareket etmemeli.Aşık oldum demekle bitmiyo herşey.

Böyle düşünüp paronayak olmaya gerek yok ama aldatmak kimi erkeklerde kişilik bozukluğu olarak görülüyo buda bir gerçek.Hem biz kadınlar aldatmak diyoruz fakat etrafda evli erkeklere dadanan veya sevgilisi olan erkeklere ilgi duyan.Hatta bildiği halde bunu yapan.Elde etmek için türlü mücadeleler yapan kadınlar var.Bunun yanı sıra sevgilisi oldugu halde yok gibi davranan yada kız biliyosada karşı tarafın başının bağlı oldugunu.Adam istiyosa ayrıldım diyerek kandırabiliyoda...Ben sevgilime güvenirim fakat bi açık kapıda bırakırım.O da bi erkek ve yapabilir yada birgün bir başkasına aşık oldum diyebilir...Tabi Allah göstermesin ikinci kere bunu kaldırabilirmiyim???Bilmiyorum....ama bildiğim bişey varsa sadece erkek suçlu değil...Her kadın sadece kendini düşünerek hareket etmemeli.Aşık oldum demekle bitmiyo herşey.

Merhaba,

Ben de yakın zamanda aynı duruma düştüm. Çok fazla güveniyordum. Fakat bazı emareleri açıkça gördükten sonra içim içimi kemirmeye başladı. Paronayaklık seviyesine vardım. Sonunda telefonuna gizlice bir uygulama yükleyerek tüm konuşmalarını, mesajlarını, gittiği yerlerin konumunu, whatsapp mesajlarını aldım. Sağolsun ürünün sahibi arkadaşlar bu süreçte çok yardımcı oldu. Yoksa salak gibi evlenecektim ve her şey daha kötü ve geri dönülmez olacaktı. Bence de her erkek aldatır.

sizce her erkek aldatırmı? biz daha nişanlı bile değiliz birbirimizi seviyoruz ama son günlerde forumda gördüklerim beni evlilikten çok soğuttu açıkcası..tamam beni seviyo bağlıyız evlenicez inşallah ama ...çok korkmaya başladım sanki evlenince kesin beni aldatacak diye bakmaya başladım ve çıldırıyorum...düşünmesi bile çok acı Allah düşmanımıza bile yaşatmasın.. kızlar bu düşünceden nasıl kurtulmam lazım zaten yapım şüpheci yardım edin lütfen

Burda açılan konuların tamamı derdine derman bulmak adına. Güzellikleri görmemen normal ama bu güzel evliliklerin olmadığı anlamına gelmez içini ferah tut:) çok şükür ben gayet mutluyum daha kimler kimler mutludurda haberimiz yoktur emin ol

Her erkek aldatır kısmına katılmıyorum, zira aldatmak erkeklere has bir olgu değil!!:51:
Aldatırsa aldatsın, kendini aldatır, kendini kandırır..
Hiç takmadım, niye takayım? Olacak belli, oturur haline ağlar sonra.. :27:

Seven erkek aldatmaz bu kadar basit.

Eşim/Sevgilim aslında beni çok seviyor ama yapmış bir hata v.s. diyen kadınlar da sadece kendinizi kandırıyorsunuz.

O yüzden aldatılan kadın asla affetmemeli, aldatılmayı kabullenmek ayrı bir genişlik, kendisini sevmeyen bir adamla birlikteliğine devam etmek ayrı bir genişlik
:ssz:

Emin ol her erkek aldatmaz.
Klasik laflar vardır ya 'erkekler hep aynıdır, erkektir yapar, yapmayan yoktur' hayır efendim böyle bişey yok. Yapan elbette var ama hepsi yapacak diye bişey olamaz.
Ayrıca bende bazen düşünürüm yaparsa ne yaparım diye, sonra 'eğer öyle birşey olursa bunu o zaman düşünürüm' diyip siliyorum kafamdan..
Sende öyle yap..şuan kuruntu yaparak ileride olacaklara engel mi olacaksın sanki?

valla içini karartmak hiç istemem ama bende erkeğin eline fırsat geçerse bunu kaçırmaz olduğunu düşünenlerdenim.illa karşısındakine aşık olmasına gerek yok erkeklerin .........çook gördüm benim eşim yapmaz diyenleri kiminin haberi oldu sineye çekti , kiminin hiç haberi olmadı ...bakınız örnekleri mevcut erkek zengin olunca önce arabayı sonra karısını değiştirir derler... o yüzdeeennn eşini öle salmıcan çayıra :))))))) bilmeli gözünün üstünde olduğunu yüzüne hasret kalacağını ...

her erkek aldatırmı bilmiyorum ama her ihtimale karşı ben hiç bir erkeğe güvenmiyorum
hepsi aynı pok :ssz:

çok nadir yani milyonda bir
hazırlıklı olsunlar canım :ssz:

benim başıma öyle birşey gelse böyle sakin duramam hayatta, dayak cennetten çıkmadır deyip dalarım tutamam kendimi çok kıskancım da... (normal koşullarda şiddete karşıyım):ssz:

eşimin arkadaşlarının çoğu eşini aldatıyor,eşimde bana anlatıyor bazen,gene gitti o... ile gezmeye karısının da haberi yok diye...bnm karısına güzel laflar edip milletin yanında aşkım ,canım gibi laflar eden adamlara hiç güvenim yok ,olanları bildikçe uyuz oluyom adamlara ama eşlerine söyleyemiyorum .Nasıl denirki çocukları var ve hiçbir güvenceleri yok.offff hep dua ediyorum Allah şaşırtmasın kimseyi

Back
X