Sohbet kesinlikle olmadı o konuda çok eminim hiç ayrılmadık hep yanyanaydık ama ben evet tekrar baktığına göre beğendi demektirErkek de kadın da güzel bulduğu birine bakar ama bir gün önce aynı ortamda gördüğü kişiyi özellikle aratması pek hoş gelmedi. Konuşup sohbet ettiler kafalar uydu desem ekleşirlerdi, sizin de sohbetten haberiniz olurdu. Ortak tanıdık çıktı, birine benzetti baktı desem o şekilde söylerdi. Bir gün önce hoşuna gitmiş, daha fazla bakmak istemiş… başka sonuç çıkmıyor
Evet Allah kahretsin biz kadınlar kafamızı çevirip bakmıyoruz erkeklere . Ama anlamıyorum gerçekten bu kudurgunluk nedenKeşfet ilgi alanlarına göre düzenlenir demek ki instagramdan bakıyor. O kızı da belli ki aratmış. Ay ne saçma sapan işler evli barklı adamlar ne çok kuduruyor ya nasıl bir nefis varsa göz doymuyor
Değil mi ya eşin var çocuğun var ne güzel bir yuva, sankş baktıklarıyla her gün mutluluktan uçacaklar. Amma Allah görüyor indirir tokadını sen merak etmeEvet Allah kahretsin biz kadınlar kafamızı çevirip bakmıyoruz erkeklere . Ama anlamıyorum gerçekten bu kudurgunluk neden
Ya kusura bakmayın ben sizi alıntıladım yanlıslıkla duzeltemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?