Her erkek gördüğü güzel kızlara bakar mı

Mehtap87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
750
574
103
Merhaba arkadaşlar dün eşimin instagramında birine bakacaktım geçenlerde bi geziye katıldık oradaki bi kızı aratmış yani daha doğrusu şöyle d harfine bastım kızın adı çıkıyor en üste hesabına tıkladım hesabıda kapalı. Soruyorum aratmadım belki denk gelmiş bakmışımdır gezidekilere diyor özellikle bakmadım falan diyor ben tabi pek inanmadım ama birde keşfetinde yine en üstlerde bir sürü kız gördüm açık saçık .İçim hiç rahat değil çok huzursuz oldum güvenim sarsıldı

Erkek de kadın da güzel bulduğu birine bakar ama bir gün önce aynı ortamda gördüğü kişiyi özellikle aratması pek hoş gelmedi. Konuşup sohbet ettiler kafalar uydu desem ekleşirlerdi, sizin de sohbetten haberiniz olurdu. Ortak tanıdık çıktı, birine benzetti baktı desem o şekilde söylerdi. Bir gün önce hoşuna gitmiş, daha fazla bakmak istemiş… başka sonuç çıkmıyor

bi bilgim yok ama konunun takibindeyim meraktan. mesela eski sevgilimin hesabına gireceğim zaman ilk harfi yazıyorum örneğin, ondan önce başka hesaplar çıkıyor ilk üç harfi yazınca onun hesabı çıkıyor. ama diğer hesaplara belki hiç girmedim. bu neden olur ben de anlamıyorum

işin garibi eski sevgilimin hesabına sürekli giriyordum yani sevgiliyken özellikle. o neden çıkmıyo mesela

Her erkek bakmıyor. Eşinizin niyeti bozuk. Keşfeti kız dolu diyorsunuz, adam demek ki bütün gün kızlara bakıyor hem instagramda hem dışarıda.

Sohbet kesinlikle olmadı o konuda çok eminim hiç ayrılmadık hep yanyanaydık ama ben evet tekrar baktığına göre beğendi demektir

keşke bu konuların bir de kadın için olanı açılsa, ben de bilsem yaptığım normal mi değil mi

bence güzel veya çirkin ama dikkat çekici bir halde bir kadın görünce bakmasi çok olağan. ama bakıp geçmesi gerek bana göre. gözünü dikip bakıyorsa ya da dönüp dönüp süzüyorsa hoş gelmiyor. he bir de instagramda aratiyorsa vay babam vay

Bilmiyorum yani her erkek bakmıyordur diye düşünüyorum.
Göğüs,bacak,popo hiç mi görmedi,abaza mı o kadar yani? Yanlış anlamayın genele konuşuyorum.

Keşfet ilgi alanlarına göre düzenlenir demek ki instagramdan bakıyor. O kızı da belli ki aratmış. Ay ne saçma sapan işler evli barklı adamlar ne çok kuduruyor ya nasıl bir nefis varsa göz doymuyor

Keşfet ilgi alanlarına göre düzenlenir demek ki instagramdan bakıyor. O kızı da belli ki aratmış. Ay ne saçma sapan işler evli barklı adamlar ne çok kuduruyor ya nasıl bir nefis varsa göz doymuyor
Evet Allah kahretsin biz kadınlar kafamızı çevirip bakmıyoruz erkeklere . Ama anlamıyorum gerçekten bu kudurgunluk neden

Benim kesfetimde bebek yemegi tarifleri, uyku videolari falan cikiyor. Hamileyken de gebelikte 5.ay 6.ay gibi postlar cikiyordu. Esimin kesfetinde futbolla ilgili postlar var. Neye bakiyorsaniz kesfette onlar cikiyor.

Bu arada sizin icin deneme yaptim. Esimin adi diyelim ki Ahmet, arama kismina "a" yazdim ilk sonuc hic tanimadigim biriydi, 2.si ise esim cikti. Sonra yakin olmadigim ama takiplestigim arkadasimin bas harfini yazdim, o arkadasim cikmadi alakasiz hesaplar cikti.

Evet Allah kahretsin biz kadınlar kafamızı çevirip bakmıyoruz erkeklere . Ama anlamıyorum gerçekten bu kudurgunluk neden
Değil mi ya eşin var çocuğun var ne güzel bir yuva, sankş baktıklarıyla her gün mutluluktan uçacaklar. Amma Allah görüyor indirir tokadını sen merak etme

Benim eşimin keşfetti motorsiklet resimleriyle dolu en çok neye bakıyorlarsa keşfette o çıkıyor dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…