Her erkek gördüğü güzel kızlara bakar mı

Eşinizi siz tanıyorsunuz, eğer dürüstülüğüne güveniyorsanız olayı çok sündürmeyin çümkü bu konu uzadıkça sonuç değişmeyecek. Öyle veya böyle , o veya bu niyetle aratmış yani. Mesele olmuş bitmiş size düşen bir daha bu durumun tekrarlanmaması için gerekli olan konuşmayı yapmak ve önlem almak.. ayrıca eşinizin telefonunu karıştırmanızı doğru bulmuyorum, karıştırdıkça sizi huzursuz eden şeyler bulursunuz veya kafanızdan kurarsınız. Eğer şüpheli hareketli yoksa ( telefonu saklamak , size ilgisiniz azalması gibi ) bırakın bakmayın.

Demek istediğim gerçekten güzel ve çekici bir kadına ben kdınkıgımla donup bakıyosam erkek hayli hay bakıyordur. e tabi ki benm baktıgım niyetle bakmıyordur zaten. konu sahibi de bunu anlamıstır. Ayrıca Kaslı maslı erkege baksakta ,erkegın kadına dusundugu şeyleri kurmuyoruz kafamızda bence
Ama ben konu sahibi yeirnde olsam ve Boyle bişey görsem yakalasam gercekten huzusruz olurdum

Başlıktaki soruya cevap: Evet bakar. Sosyal medyada bakmaz, sokakta bakar, internette bakar ama bakar. Bakmak da ayıp bir şey değil ayrıca. Kadın da beğendiği adamlara bakabilir. Ne kadar abartıyorsunuz bu başkasına baktı, kocam p*rno izledi vs. durumlarını.

Beni dönüp baktiracak derecede cekici bir kadini ben devamli gormuyorum disarda siz nerelerde buluyorsunuz bilmiyorum. Bana göre normal kadin yani hemen hemen herkes, insan ustu guzellikte bir şey herkesin dikkatini ceker ama tutup mini etek giydi, dekolte verdi diye bakiyorsaniz o tamemen sizinle alakali bir şey ben normal gormuyorum erkegin de bakmasini.

Bence fazla uzatmayın açıklamasını da yapmış. Dediği doğru olabilir. Ben olsam ben de gezideki insanlara bakardım meraktan. Zaten rahatsızlığınızı anlamıştır yeterince. Ama kavgayı hala devam ettirirseniz pek elde edeceğiniz bir şey olmayacak bence.

Yo gayet de özellikle bakmistir. Her erkek de bakmiyor sosyal medyayı dogru kullanan erkekler var sayilari da hic de az degil. Benim ex in ana sayfası full yoga,pilates yapan kadınlardı kalçalarına bakıp tahrik oluyodu ne zaman boyle birini duysam midem bulanıyor

Her erkek derken? Ne saçma bi soru bu.
Babanız, dedeniz falan da bakıyor demek ki güzel kadınlara.

Devamlı? Yalnız bu sadece dısarıda olmuyor sosyal medya olsun dışarı cıktıgm günler olsun.hayır oyle gyimini yargılar gibi bakmıyorum tabi ki ben de rahat giymeyi severim benm genelde ince belli geniş kalçalı kadınlra bakasım geliyor ben oyle olmadıgım için imrenerek bakıyorum.mesela begumsan diye bir kız var gezginci o kızın beli cok ince degıl ama kalcaları maşallahı var hem pürüssüz selülitsz esmer bi girip bakıyorum profilne su kadın gibi olsam ama belim ince olsa ne güzel olurdu Diyorm benm kalca göbek hepsi ayrı yerden calıyor birde busratopan merveozcan var mesela günlük kombinleri hosuma gidiyor bakarım kendimce elestiririm ya da yakıstırırım fikir edinirmDiyorm ya ben bu niyetle bakıyorumdur ama erkek o niyetle bakmaz tabi ki kimse esinin sevgilisinin baska bir kadına arzular gibi bakmasını dogru bulmaz ama içinde olan birşeye görmedigin surece nasıl engel olacaksın ki senin yanında bakmıyordur yalnız cıktıgında veya yalnız kaldığında bakıyordum bilemeyiz

Nebileyim ben "keşke ben de oyle olsam" demiyorum gidip sporumu yapiyorum. Dolayisiyla bu kadar kadin fiziği incelediğim hiç olmadi o yuzden anlayamadim.

Adam da keşke benim karim boyle olsaydi diye bakiyor olabilir. Bilemedim, hoş degil.

valla sezaryen gobegim ne sporla gidiyor ne diyetle. Diyet yaptım kalcam eridi gobusum kaldı daha korkunc oldu bu sefer bölgesel spora başladım gobegimde cok incelme erime olmadı zatn bebekle spor falan zor oluyordu bakarak yetiniyorum bakar bakar valla ben esimiyanındayken denk gelmedim dikaktte etmiyorum pek bakıyormu bakmıyor mu diye nişanlı donemde cok zayıf degildim ama kollarım ince belim gobegim incecik bişydim koluna girdiğimde askım biraz kilo al ya koluma girince kolumu doldurmuyorsun kemik gibi sert sert degiyor diyordu o yuzden kavga etmiştim demek kilolu kadınlardan hoslanıyorsun diye simdi de baya kilo aldım tosuncuk gibi olmussun diyor bu sefer demek zayıf kadınlardan hoslanıyorsun diyorum belki de bakıyorsa karımda soyle olsa diyordur

Guzel bir kadin olunca, degil esim Ben de donup bakiyorum. Yakisikli birini de gorunce bakiyorum. Goz bu, begenip bakarsin, anormal bir durum yok. Göz bu neticede.

Anormal olan, extra olarak guzel kadin resimlerini aratip bakma arzusu. Bu noktaya gelmis bir iliskide birseyler ters gidiyordur. Ve sizin uyarip bagirmanizla filan duzelecek bir durum da degildir. Aradaki ince cizgiyi umarim anlatabilmisimdir

Benim eşim sosyal medyaya hiç bakmaz. İnstagram facebook hesaplarımız ortak. İkimizin telefonunda da aynı hesaplar açık.

Ben bazen iyi ki erkek değilim diyorum ben bile bakıyorum yani.
Ama erkeklere bakmıyorum. Günah günah diyorum.
İnşallah erkekler de böyle düşünüyordur

Adriana Lima'nın Shakira'nın aldatıldığı bu dünyadan her şeyi bekliyor insan :) Yani doymamışlık bazen güzelliğe bakmıyor. Elbette yolda hepimiz güzel bir kadın yakışıklı bi erkek gördüğümüzde anlık bakıyoruz ama şahsen benim sevgilim eşim olsa görmezden bile gelirim eşime saygımdan. Aratmak çok başka bi seviye artık. Sosyal medyada stalk yapıyoruz hepimiz ama şu durum çok üzüyor beni adam evli çocuklu profiline '' yiğidimin babası kraliçenin kralı '' asdfg sallamış üçünün resmini koymuş beni ekliyor. Evet benimde rahat fotoğraflarım var sevgilim olsun olmasın paylaşırım ama benim takip ettiklerim lisetesinde bir tane tanımadığım, gereksiz kişiler yoktur tanımadığım evli bi adamı takip etmem aynı hassasiyet keşke evli erkeklerde eşleri için gösterseler. Biri de avizeciydi lamba almaya gittim adam konuşurken Allah var normaldi sapıklık yapmadı ama akşamına hemen instagramdan eklemiş oda evli çocuklu ve ne alaka? Bunları da normal bulmuyorum tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…