• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her erkek illa aldatır mı? Güvenmekte sorun!!!!

Muskara

Kanadım değdi Sevda'ya
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
841
578
128
Sevdiğimi iki geceliğine arkadaşlarıyla gezmeye kendim yolladım arkadaşlarım erkekler neler yapar nasıl yolladın diyolar. Aklıma zorla başka şeyler sokmaya çalışıyolar yaaaa. Her erkek aldatır diye birşey mi var Allah aşkına?!

hayır tabi ki öyle bir şey yok. yaptığında bi yanlış da yok. yapacak olan her türlü yapar.

Sevdiğimi iki geceliğine arkadaşlarıyla gezmeye kendim yolladım arkadaşlarım erkekler neler yapar nasıl yolladın diyolar. Aklıma zorla başka şeyler sokmaya çalışıyolar yaaaa. Her erkek aldatır diye birşey mi var Allah aşkına?!

Kişilik meselesi..
Kişiliği olmayan evet anlatır..

Hee bu arada her erkekte bi araya gelince istemiceğimiz şeylerden konuşmazlar..
Yapmazlar
Diyene bak ya :55:

Ama öyledir yani :14:

Canım benim sevgilim 1 aylığına trenle avrupa seyehatine çıktı daha dönmedi hatta. Orda tanıştıpı kızlar da oldu evinde kaldığı kızlar da oldu bir kez olsun acaba demedim. İnsanın karakteri güzel olsun gerçekten. Bana arkadaşlarım neler neler dedi ama hiç umursamadım. Sevgilini en iyi sen tanıypsun rahat ol kulak asma.

seviyorsa aldatmaz,aldatacaksa yollamasan da aldatır.

Essegin aklina karpuz kabugu dusurme

Her erkek aldatmaz/her kadın da aldatmaz. Kişiliği bozuk her insan aldatabilir, yalan söyleyebilir.. İçini ferah tut canım.

Ay adama kendim dedim git aşkım değişiklik olur zaten çok boğulduk son zamanda diye. Attığı her adımda mesaj yazıyo zaten dedim koy telefonu kenara keyfine bak uyumadan yazarsın yarın döneceksin zaten diye. Kızlarda böyle dedikçe adama çatıcam diye korkuyorum.

Niye kadınlar böyle şüpheci anlamıyorum. -.-

sen arkadaşlarının aklına uyar erkek arkadasını cok sıkar aklına karpuz kabuğu düşürüsen aldatır.

erkek arkadşıma kendimden daha fazla güveniyorum, ben yanında yokken boynuzu takcaksa zaten birlikte olmanın ne anlamı var :KK48:

arkadaslarına güvenmedikleri adamla birlikte olmamalarını söyle, ben sevgilime güveniorum de konuşturtma onlara ne canım :eek:

Ay adama kendim dedim git aşkım değişiklik olur zaten çok boğulduk son zamanda diye. Attığı her adımda mesaj yazıyo zaten dedim koy telefonu kenara keyfine bak uyumadan yazarsın yarın döneceksin zaten diye. Kızlarda böyle dedikçe adama çatıcam diye korkuyorum.

Kadinin dusmani kadindir fesatlara kulak asma sen ozguven ozguven ozguven .net

Şimdi bir örnek vereceğim. En yakın arkadaşım inanılmaz mutasıp bir aileden geliyordu. Kadınlar ev hapsi yaşardı nerdeyse ve tüm gün erkeklere hizmet ederlerdi. Sosyal çevre de haliyle geniiişş aileyle sınırlı. Ve arkadaşımın yengesi bu ortamda eşini aynı apartmandaki üst komşuyla aldattı! Aldatabildi.. Yani insan isterse kafese koysan yapar. Sevgilinize güvenin. Ben özel mesaj göndermiştim orda yazdıklarımı da unutma e mi ? :)

Siz almanyali sevgilizdi degil mi? Ailenizin istemedigi bu arada her erkek aldatmaz seven karakterli insan aldatmaz..

her erkek aldatmaz ya kişilik meselesi bu

Bu soru burda kaç yüz kez soruldu acaba? Hayır canımcım her erkek aldatmaz. Arkadaşlarının dediklerine çok takılma. Güvensiz insanlar belli ki. Bırak adam arkadaşlarıyla zaman geçirsin, rahatlasın biraz.

Aldatacak erkek bir yere gitmese de aldatır. Karakter meselesi, güveniyorsanız sorun yok bence aklınızı meşgul etmeyin gereksiz şeylerle.

erkek olan aldatabilir,adam olan aldatmaz tatlım!

Back
X