- 14 Ağustos 2014
- 841
- 578
- 128
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevdiğimi iki geceliğine arkadaşlarıyla gezmeye kendim yolladım arkadaşlarım erkekler neler yapar nasıl yolladın diyolar. Aklıma zorla başka şeyler sokmaya çalışıyolar yaaaa. Her erkek aldatır diye birşey mi var Allah aşkına?!
seviyorsa aldatmaz,aldatacaksa yollamasan da aldatır.Sevdiğimi iki geceliğine arkadaşlarıyla gezmeye kendim yolladım arkadaşlarım erkekler neler yapar nasıl yolladın diyolar. Aklıma zorla başka şeyler sokmaya çalışıyolar yaaaa. Her erkek aldatır diye birşey mi var Allah aşkına?!
Essegin aklina karpuz kabugu dusurmeSevdiğimi iki geceliğine arkadaşlarıyla gezmeye kendim yolladım arkadaşlarım erkekler neler yapar nasıl yolladın diyolar. Aklıma zorla başka şeyler sokmaya çalışıyolar yaaaa. Her erkek aldatır diye birşey mi var Allah aşkına?!
Kadinin dusmani kadindir fesatlara kulak asma sen ozguven ozguven ozguven .netAy adama kendim dedim git aşkım değişiklik olur zaten çok boğulduk son zamanda diye. Attığı her adımda mesaj yazıyo zaten dedim koy telefonu kenara keyfine bak uyumadan yazarsın yarın döneceksin zaten diye. Kızlarda böyle dedikçe adama çatıcam diye korkuyorum.
Niye kadınlar böyle şüpheci anlamıyorum. -.-
Siz almanyali sevgilizdi degil mi? Ailenizin istemedigi bu arada her erkek aldatmaz seven karakterli insan aldatmaz..Ay adama kendim dedim git aşkım değişiklik olur zaten çok boğulduk son zamanda diye. Attığı her adımda mesaj yazıyo zaten dedim koy telefonu kenara keyfine bak uyumadan yazarsın yarın döneceksin zaten diye. Kızlarda böyle dedikçe adama çatıcam diye korkuyorum.
Niye kadınlar böyle şüpheci anlamıyorum. -.-
her erkek aldatmaz ya kişilik meselesi buSevdiğimi iki geceliğine arkadaşlarıyla gezmeye kendim yolladım arkadaşlarım erkekler neler yapar nasıl yolladın diyolar. Aklıma zorla başka şeyler sokmaya çalışıyolar yaaaa. Her erkek aldatır diye birşey mi var Allah aşkına?!
Bu soru burda kaç yüz kez soruldu acaba? Hayır canımcım her erkek aldatmaz. Arkadaşlarının dediklerine çok takılma. Güvensiz insanlar belli ki. Bırak adam arkadaşlarıyla zaman geçirsin, rahatlasın biraz.Sevdiğimi iki geceliğine arkadaşlarıyla gezmeye kendim yolladım arkadaşlarım erkekler neler yapar nasıl yolladın diyolar. Aklıma zorla başka şeyler sokmaya çalışıyolar yaaaa. Her erkek aldatır diye birşey mi var Allah aşkına?!
Aldatacak erkek bir yere gitmese de aldatır. Karakter meselesi, güveniyorsanız sorun yok bence aklınızı meşgul etmeyin gereksiz şeylerle.Sevdiğimi iki geceliğine arkadaşlarıyla gezmeye kendim yolladım arkadaşlarım erkekler neler yapar nasıl yolladın diyolar. Aklıma zorla başka şeyler sokmaya çalışıyolar yaaaa. Her erkek aldatır diye birşey mi var Allah aşkına?!
Sevdiğimi iki geceliğine arkadaşlarıyla gezmeye kendim yolladım arkadaşlarım erkekler neler yapar nasıl yolladın diyolar. Aklıma zorla başka şeyler sokmaya çalışıyolar yaaaa. Her erkek aldatır diye birşey mi var Allah aşkına?!