- 11 Ağustos 2017
- 380
- 387
- 23
- 38
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Evet bekarlar bilmezAffınıza sığınarak soruyorum cidden bilmiyorum, "koltuk şalı" nedir efenim?Bekar evindeyim hiç koltuğa bir şey sermedim. Evlenince mi seriliyor bu?
Benim kıla tüye tekstil tozlarına tahammülüm yok. 2 günde bir koca evi süpürüorum. Koltuk şalını günde 3 kez silkeliyorum. Bunları yapınca huzurla oturuyorum yapmazsam diken üstündeyim. Hele eşimin tüyleri. Off her yerdeler. Anormal miyim bilmiyorum ama cok rahatsızım bu huyumdan...
Çoğunlukla evet evlenince seriliyor. Özellikle elmayı soyup bıçağın ucuyla eşe ikram etme Safhasında veya ayak parmakları üşüyünce eşin poposunun altına sokuşturma evrelerinde. Mutlaka lazım,azımsanmayacak değerde bir eşyadır kendileri.Affınıza sığınarak soruyorum cidden bilmiyorum, "koltuk şalı" nedir efenim?Bekar evindeyim hiç koltuğa bir şey sermedim. Evlenince mi seriliyor bu?
Evet bekarlar bilmez
kirlenmesin diye koltuğun modelini halının desenini unutuyorlar kapata kapata
Çoğunlukla evet evlenince seriliyor. Özellikle elmayı soyup bıçağın ucuyla eşe ikram etme Safhasında veya ayak parmakları üşüyünce eşin poposunun altına sokuşturma evrelerinde. Mutlaka lazım,azımsanmayacak değerde bir eşyadır kendileri.
Veli toplantısındayım,can sıkıntısından bdv ye bakıyodum sizin yoruma sesli gülmemek için zor tuttum kendimi.allah iyiliginizi versinÇoğunlukla evet evlenince seriliyor. Özellikle elmayı soyup bıçağın ucuyla eşe ikram etme Safhasında veya ayak parmakları üşüyünce eşin poposunun altına sokuşturma evrelerinde. Mutlaka lazım,azımsanmayacak değerde bir eşyadır kendileri.
Ev hanımıyım haftada 1 yada 2 kez süpürüyorum kendimi yormak istemiyorm canım istemiyor iş yapmak onun yerine insanın kocasıyla vakit geçirmesi spor yapması kitap okuması kendine vakit ayırması daha önemli bence komple evi silip süpürdüğüm misafir gelince ancaBenim kıla tüye tekstil tozlarına tahammülüm yok. 2 günde bir koca evi süpürüorum. Koltuk şalını günde 3 kez silkeliyorum. Bunları yapınca huzurla oturuyorum yapmazsam diken üstündeyim. Hele eşimin tüyleri. Off her yerdeler. Anormal miyim bilmiyorum ama cok rahatsızım bu huyumdan...
Veli toplantısındayım,can sıkıntısından bdv ye bakıyodum sizin yoruma sesli gülmemek için zor tuttum kendimi.allah iyiliginizi versin
Annemde ev hanımıyken böyleydi. Koca evi hergün siler süpürür misafir gelecek gibi yemekler yapardı. Hep dolanırdı evde. İşe girdikten sonra daha az yapmaya başladı. Sil süpür aynı sil süpür aynı. Yine evi temiz ama takıntı şeklinde değil.Benim kıla tüye tekstil tozlarına tahammülüm yok. 2 günde bir koca evi süpürüorum. Koltuk şalını günde 3 kez silkeliyorum. Bunları yapınca huzurla oturuyorum yapmazsam diken üstündeyim. Hele eşimin tüyleri. Off her yerdeler. Anormal miyim bilmiyorum ama cok rahatsızım bu huyumdan...
yorar seni ya.....Benim kıla tüye tekstil tozlarına tahammülüm yok. 2 günde bir koca evi süpürüorum. Koltuk şalını günde 3 kez silkeliyorum. Bunları yapınca huzurla oturuyorum yapmazsam diken üstündeyim. Hele eşimin tüyleri. Off her yerdeler. Anormal miyim bilmiyorum ama cok rahatsızım bu huyumdan...
Sizin yardımcı bayağı şanslıymış. Siz hergün süpürüyormuşsunuz zaten neye yardım ediyor ki :)Çalıştığım halde ben her sabah kızım kahvaltısını yaparken evi süpürür silerim o servise binince de hayat koşturmacasına başlarım..sabah rutini oldu yani belki evim küçük diye hiç aklıma bundan sıkılmak gelmedi (2+1)bilmiyorum ama ev örnek daire gibi muntazam görünmese huzursuz olurum haftada 1 yardımcı gelir dağınık bir evde yaşamaktansa biraz kasmakta sıkıntı duymuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?