- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Eşinize komple epilasyon yaptırsanızBenim kıla tüye tekstil tozlarına tahammülüm yok. 2 günde bir koca evi süpürüorum. Koltuk şalını günde 3 kez silkeliyorum. Bunları yapınca huzurla oturuyorum yapmazsam diken üstündeyim. Hele eşimin tüyleri. Off her yerdeler. Anormal miyim bilmiyorum ama cok rahatsızım bu huyumdan...
bi iki gün bize gelin.pospiğimin tüylerini görünce halinize şükredersiniz.ellerinizden öper oğlum
Eki Görüntüle 2108866
Katiliyorum sonuna kadar... o kadar calisip da saatlerce temizlik yapamam. Tekstil tozuna takilmak bence hastalik. Ne yaparsan yap o toz bitmeyecek. Oturup evin keyfini cikarmak varken..Hiiiçççç öyle takıntılarım yok.
8 saat çalışıp üstüne her daim ev süpürüp silkeleyemem.
Ben rahatım biraz.
Benim kıla tüye tekstil tozlarına tahammülüm yok. 2 günde bir koca evi süpürüorum. Koltuk şalını günde 3 kez silkeliyorum. Bunları yapınca huzurla oturuyorum yapmazsam diken üstündeyim. Hele eşimin tüyleri. Off her yerdeler. Anormal miyim bilmiyorum ama cok rahatsızım bu huyumdan...
Aynen bende 3 ay çalışmadım hergün ev silip süpürmeye başlamıştım. İşe başladım hele bide çocuk oldu haftada bir zor temizliyorum :)Evdeyken eve sardığım doğrudur. Can sıkıntısı işte. Herşeyi yapmalıyım diye bir duyguya kapılıyorum. Şimdi çalışıyorum ve artık yeteri kadar yapıyorum.
Dra gitBenim kıla tüye tekstil tozlarına tahammülüm yok. 2 günde bir koca evi süpürüorum. Koltuk şalını günde 3 kez silkeliyorum. Bunları yapınca huzurla oturuyorum yapmazsam diken üstündeyim. Hele eşimin tüyleri. Off her yerdeler. Anormal miyim bilmiyorum ama cok rahatsızım bu huyumdan...
Aaay eşinin kılları mı dökülüyor tanıdığım öyle biri var çok fena yaaa saça falan benzemiyor o öööğ yani...Benim kıla tüye tekstil tozlarına tahammülüm yok. 2 günde bir koca evi süpürüorum. Koltuk şalını günde 3 kez silkeliyorum. Bunları yapınca huzurla oturuyorum yapmazsam diken üstündeyim. Hele eşimin tüyleri. Off her yerdeler. Anormal miyim bilmiyorum ama cok rahatsızım bu huyumdan...
Bende böyleyim açıkçası. Ama temiz evde çok huzurlu oluyorum.Hiiiçççç öyle takıntılarım yok.
8 saat çalışıp üstüne her daim ev süpürüp silkeleyemem.
Ben rahatım biraz.
Hahahhaha nasıl sert bakış bu ya maşallah:))bi iki gün bize gelin.pospiğimin tüylerini görünce halinize şükredersiniz.ellerinizden öper oğlum
Eki Görüntüle 2108866
Ben haftada bir süpürge yaparım ev toz olsun ne yapalım bence kendine biraz acı hayat temizlikten ibaret değil.Benim kıla tüye tekstil tozlarına tahammülüm yok. 2 günde bir koca evi süpürüorum. Koltuk şalını günde 3 kez silkeliyorum. Bunları yapınca huzurla oturuyorum yapmazsam diken üstündeyim. Hele eşimin tüyleri. Off her yerdeler. Anormal miyim bilmiyorum ama cok rahatsızım bu huyumdan...
Ayyyyy ayni dertten gidiyoozzzBenim kıla tüye tekstil tozlarına tahammülüm yok. 2 günde bir koca evi süpürüorum. Koltuk şalını günde 3 kez silkeliyorum. Bunları yapınca huzurla oturuyorum yapmazsam diken üstündeyim. Hele eşimin tüyleri. Off her yerdeler. Anormal miyim bilmiyorum ama cok rahatsızım bu huyumdan...
Ay bu mu .Çok atarlı ve tatlı .bi iki gün bize gelin.pospiğimin tüylerini görünce halinize şükredersiniz.ellerinizden öper oğlum
Eki Görüntüle 2108866
Benim kıla tüye tekstil tozlarına tahammülüm yok. 2 günde bir koca evi süpürüorum. Koltuk şalını günde 3 kez silkeliyorum. Bunları yapınca huzurla oturuyorum yapmazsam diken üstündeyim. Hele eşimin tüyleri. Off her yerdeler. Anormal miyim bilmiyorum ama cok rahatsızım bu huyumdan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?