Her ev hanımında var mı bu takıntı ben artık sıkıldım

Eşinize komple epilasyon yaptırsanız

Hiiiçççç öyle takıntılarım yok.
8 saat çalışıp üstüne her daim ev süpürüp silkeleyemem.
Ben rahatım biraz.
Katiliyorum sonuna kadar... o kadar calisip da saatlerce temizlik yapamam. Tekstil tozuna takilmak bence hastalik. Ne yaparsan yap o toz bitmeyecek. Oturup evin keyfini cikarmak varken..

Calismayi dusunmez misiniz?
Acikcasi koltuk sali ne onu bile bilmiyorum. Evimin salonuna 4 gundur girmedim. Muhtemelen bugun de direkt dus ve yatak... Hic boyle seylere takilmam. Pisse pis. Gunu gelince temizlenecek.

Ev hanımı değilim ama bende sınır oluyorum

Vala bide bu takıntım olursa ya ben adamı kapıya ya adam beni kapıya koyar
Evde
Gürültü
Şapırtı
Dağınıklık
Sümkürme
Geğirme
Tuvalet
Televizyonu bile attım
Herşeye takıntım var bide bu olsaçocuklarım ve eşim beni kapıya koyarlar

Evdeyken eve sardığım doğrudur. Can sıkıntısı işte. Herşeyi yapmalıyım diye bir duyguya kapılıyorum. Şimdi çalışıyorum ve artık yeteri kadar yapıyorum.
Aynen bende 3 ay çalışmadım hergün ev silip süpürmeye başlamıştım. İşe başladım hele bide çocuk oldu haftada bir zor temizliyorum :)

Ben de bir ara oyleydim.
Calismiyordum o donem.
Genelde takintili kisilerde gorulebiliyor okb yani yatkin kisilerde..
Neyse sonra sonra biraktim..
Bi ara corap, don kilot utuledigimi hatirliyorum.
O donem elektrik faturasi yuklu gelip de esim bana kukreyince bırakmıştım
Simdi calisiyorum. Cocuklara kv bakiyor. Isten gelince bulasiklar lavaboda yuklu oluyor maalesef makineye bile koyamiyor nedense.. Az bucuk dinlenip mutfagi toparliyorum. Bakiyorum evin hali harap duzenliyorum. Supurge acmayi geciktirmeye calissam da bakiyorum ki yerler kirinti mecbur aciyorum her gun olmasa da..
Ama sunu fark ettim. Ne kadar iyi kullanirsaniz okadar gec kirlenip dagiliyor ev. Keske ben isteyken iyi kullansalar da toparlamak zorunda kalmasam her gun diyorum ama nerde...

Kendinize bir ugras bulun.
O da olmadi bi psikiyatra gidin.

Dra git

Ben de balkon ve pencere mermerlerimdeki kıla, tüye, saça, her türlü pisliğe takıntılıyım. Kimler silkeliyorsa hepsine saydırıyorum.

Aaay eşinin kılları mı dökülüyor tanıdığım öyle biri var çok fena yaaa saça falan benzemiyor o öööğ yani...

Ben haftada bir süpürge yaparım ev toz olsun ne yapalım bence kendine biraz acı hayat temizlikten ibaret değil.

Valla bana da gına geldi kocamın tüyleri heryerde Diyorum ki seni lazer e götürelim ben artık yoruldum senin tüylerini toplamaktan :))
Ben hergün evi süpürüyorum dayanamıyorum o tozları görmeye zaten alerjim de var

Ayyyyy ayni dertten gidiyoozzz

Eşimin kıllarına takmıştım ama baktım kendinin umurunda değil bende takmadım. Ama bana kalsa her gün ev süpürsem silsem olur içim rahat ediyor. Onun dışında camlar mutfak banyo temizliği zoruma gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…