- 25 Şubat 2022
- 1.264
- 1.346
- 63
- 26
- Konu Sahibi Gecekusum999
-
Merhaba benim de adetimden 2 gün sonra test yaptım beklenmiyordu aslında gebelik felan.. jinekolojik muayenede bazi testler için vermiştim.. orada çıktı beta 610 .. doktor hamilesin diye aradi geri.. ilaç vermişti kullanma hiçbirini dedi . Kasik ağrılarım oldu 3-4 gün sonra yavaş yavaş kesildi acaba boş gebelik mi geciriyorum . Böyle olanlar var mı.. belirltiler yavaş yavaş azalmasi. Doktor Ağustos 4 e randevu verdi. Kesene bakicam dedi ..Her regl dönemi aynı olmuyo bazı ay çok ağrılı bazı ay daha az ağrılı buna dayanarak farklı olur diyebiliyorum
Merhaba benim de adetimden 2 gün sonra test yaptım beklenmiyordu aslında gebelik felan.. jinekolojik muayenede bazi testler için vermiştim.. orada çıktı beta 610 .. doktor hamilesin diye aradi geri.. ilaç vermişti kullanma hiçbirini dedi . Kasik ağrılarım oldu 3-4 gün sonra yavaş yavaş kesildi acaba boş gebelik mi geciriyorum . Böyle olanlar var mı.. belirltiler yavaş yavaş azalmasi. Doktor Ağustos 4 e randevu verdi. Kesene bakicam dedi ..Her gebelik kendine özeldir. Belirtiler de farklılık gösterebilir pekâlâ.
610 iyi bir değer neden boş gebelik olduğunu düşünesin ki bence iyi düşün iyi olsun kese zaten 5. Haftadan sonra görünüyor o yüzden seni kese için çağırmışMerhaba benim de adetimden 2 gün sonra test yaptım beklenmiyordu aslında gebelik felan.. jinekolojik muayenede bazi testler için vermiştim.. orada çıktı beta 610 .. doktor hamilesin diye aradi geri.. ilaç vermişti kullanma hiçbirini dedi . Kasik ağrılarım oldu 3-4 gün sonra yavaş yavaş kesildi acaba boş gebelik mi geciriyorum . Böyle olanlar var mı.. belirltiler yavaş yavaş azalmasi. Doktor Ağustos 4 e randevu verdi. Kesene bakicam dedi ..
Bilmiyorum tedirginim.. çünkü belirtilerim az . Ve çok araştırdım . Genelde belirtiler az olması boş gebeliğe işaret diyorlar. 3 _4 gün önce belirtilerim iyiydi . Kasik ağrım uykulu halim vardı.. ama şuan cin gibiyim. Halay çekerim . Herhalde gebeliğim sonlanıyor yavaş yavas. Bebek oluşmadı. Sanırım . Test yaptım pozitif idara kan da verdjm 610 çıkmıştı 26 temmuda610 iyi bir değer neden boş gebelik olduğunu düşünesin ki bence iyi düşün iyi olsun kese zaten 5. Haftadan sonra görünüyor o yüzden seni kese için çağırmış
610 iyi bir değer neden boş gebelik olduğunu düşünesin ki bence iyi düşün iyi olsun kese zaten 5. Haftadan sonra görünüyor o yüzden seni kese için çağır
610 iyi bir değer neden boş gebelik olduğunu düşünesin ki bence iyi düşün iyi olsun kese zaten 5. Haftadan sonra görünüyor o yüzden seni kese için çağırmış
Benim gibi belirtileri azalan var mı .. yardımcı olsun ... 4 ağustosta randevum var .. inşallah yolundadır her şey .. buraya yazıcam gelişmeleri...610 iyi bir değer neden boş gebelik olduğunu düşünesin ki bence iyi düşün iyi olsun kese zaten 5. Haftadan sonra görünüyor o yüzden seni kese için çağırmış
İnsalllah umarim. Boş veya dış gebelik veya kimyasal gebelik değildir... Dua ediyoeum... Buraya yazıcam gelişmeleri . Son adet tarihinin bitiş günü 24 Haziran ... 26 temmuzda kan verdim 610 çıktı .. ağustost 4 de tekrar muayene gideceğim keseye bakılacak .. umarım her şey yolundadır. Bana yazin kizlar destek olun olur muYa neden bu kadar olumsuz düşünüyosun ki? Her hamilelik kendine özel doktor değiliz ikimiz de bunu biz bilemeyiz ve bence sen şu an cidden kendini boşuna üzüyosun ben bir sorun olduğunu sanmıyorum ya bir sorun olma ihtimali olsa doktor bence bunu söylerdi
Değeriniz güzel. Belirtinin çok olup olmamasi bir işaret değil. İki gebelik geçirdim hiç belirti yaşamadım âdet gecikmesi hariç. Doktor kese muayenesi için çağırmış o da standart prosedür.Merhaba benim de adetimden 2 gün sonra test yaptım beklenmiyordu aslında gebelik felan.. jinekolojik muayenede bazi testler için vermiştim.. orada çıktı beta 610 .. doktor hamilesin diye aradi geri.. ilaç vermişti kullanma hiçbirini dedi . Kasik ağrılarım oldu 3-4 gün sonra yavaş yavaş kesildi acaba boş gebelik mi geciriyorum . Böyle olanlar var mı.. belirltiler yavaş yavaş azalmasi. Doktor Ağustos 4 e randevu verdi. Kesene bakicam dedi ..
9 ay boyunca hiç mi belirtisizdi.. benim cisim ilaç gibi kokuyor ..Değeriniz güzel. Belirtinin çok olup olmamasi bir işaret değil. İki gebelik geçirdim hiç belirti yaşamadım âdet gecikmesi hariç. Doktor kese muayenesi için çağırmış o da standart prosedür.
Her gebelik kendine özeldir. Mesela ilk gebeliğimde çaydan, etten sogumustum sadece ki belirti sayılır mı şüpheli9 ay boyunca hiç mi belirtisizdi.. benim cisim ilaç gibi kokuyor ..
Sonuç ne?9 ay boyunca hiç mi belirtisizdi.. benim cisim ilaç gibi kokuyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?