çok doğru söylüyosunuz aslına içimi rahatlattınız..Allah hepinizin sevdiğini size bağışlasın..
Amiyn canım, cümlemizinkini
bak birşey daha diyeceğim, bu düşüncelerinden annene bahset, niye bahsetmedinki şimdiye kadar?
Nasıl biri bilmiyorum ama o da sana yol gösterecektir, ve bu düşüncelerinin doğru olmadığını söyleyecektir..
Ha birşey daha, ölüm tüm canlılar için, hiç ölmeyecekmiş gibi dünyalık, yarın ölecekmiş gibi ahiretlik çalışacağız ama öyle ölüm geldi gelecek, ne zaman nasıl öleceğim gibide gece gündüz düşünmeyeceğiz.. öyle yaşanmaz.. bende bi ara, hamileyken kendimin öleceğini düşünüp dururdum senin gibi,, bunalım yapıyordum, kara kara düşünüyordum, korkuyordum, oğlumu göremeyeceğim, ölüp gideceğim deyip ağlıyordum..baktım ölmüyorum, anladımki bu şeytanın hilesi, benimle uğraşıyorki isyana sürükleneyim.. bende bu düşüncemi aklımdan çıkarmaya çalıştım..
yani, yalnız değilsin bu konuda..her insan bu düşüncelere kapılıyor hayatını belli dönemlerinde.. ama uzun sürüyor, ama kısa, farketmiyor..Seninkinin şimdiye kadar geçmemesinin sebebi, bundan kurtulmak için doğru adım atmamış olman olabilir..ilk adım annene söylemek olsun..onun nasihatlerini dinle..
sen habire düşünüp durmuşsun çözüm aramamışsınki ya da arasan bile çözümün yanlış olmuşdur..
bir çözümde şu, daha önce dediğim gibi
besmele çek, bildiğin sureleri oku, okurken zaten düşüncende kaybolur ALLAH'IN izniyle.. başka şey düşünmeye başla hemen..
anne söylemeyi unutma canım..!!
ALLAH'A Emanet Ol..