her gece aklıma geliyor,ağlıyorum

asada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
150
2
118
İstanbul
arkadaşlar ben 17 yaşındayım ve 5 yaşımdan beri her gece ama hiç aksatmadan her gece aklıma annemin babamın ve kardeşimin ölmesi geliyo.eğer onlar ölürse bu acıya nasıl katlanırım,dayanamam ben.onların acısını görmeden ben ölsem..Allah gecinden versin ama her gece her gece aklımda artık yıprandım.. :50: :43: bi ara intihar etmeyi bile düşünmedim değil :50:

Son düzenleme:
Sana bişey olursa onlar nasıl dayanır
İntiharı hiç düşünme bile
Belli dönemlerde insan düşünüyo böyle şeyler ama sen 5 yaşından beri diyosun
Kötü düşünceleri at kafandan,onlar hayattayken keyfini sür bunun

arkadaşlar ben 17 yaşındayım ve 5 yaşımdan beri her gece ama hiç aksatmadan her gece aklıma annemin babamın ve kardeşimin ölmesi geliyo.eğer onlar ölürse bu acıya nasıl katlanırım,dayanamam ben.onların acısını görmeden ben ölsem..Allah gecinden versin ama her gece her gece aklımda artık yıprandım.. :50: :43: bi ara intihar etmeyi bile düşünmedim değil :50:
ay canim kiyamam ya bende kücükken öleydim ama atlattim allaha sukur yasin beya olgun sayilir canim atlatmaya calis destek felan al harab etmme kendini böle iyi seyler dusun mutlu ol bide ben kucukken aklima geldikce kosardim annem babama sarilip öperdim onlari o zaman aglamazdimmm o guzel yuregine yazik canim yapma

[SUP][/SUP]bu soylediklerin normal degil istersen bir pisikologa git dahada kotu olmadan....allah yardimcin olsun......

hani 1 yıl olsa tamam ama kendimi bildim bileli bu böylee.annemlere bu konuyu açmalı mıyım bilemiyorum? gece olmasını hiç istemiyorum.geceler resmen 1 gün gibi geliyo bana.psikologa g,d,y,m desem neden diye sorcaklar napıyım ki ben

Yanlış düşünüyorsun,sen resmen olumsuzluğu çağırıyorsun kendine ve bu da mutsuz olmana neden oluyor ne yazık ki..

Ayrıca önce Allahımı sonra ailemi seviyorum de allah kendinden çok sevileni elinden alır bunu unutma!!!

hani 1 yıl olsa tamam ama kendimi bildim bileli bu böylee.annemlere bu konuyu açmalı mıyım bilemiyorum? gece olmasını hiç istemiyorum.geceler resmen 1 gün gibi geliyo bana.psikologa g,d,y,m desem neden diye sorcaklar napıyım ki ben

ahhcanım buna ne sebep oldu peki?

önemli bir hastalık mı geçirdiler? kaza falan?

bir ara ben de ağır bir depresyon geçirmiştim. ve hep annem ölücek diye korkuyordum. ve anneme sarılıp ölme tamam mı söz ver diyip ağlıyordum:( epey bir tedavi gördüm geçti şimdi iyiym. ama aklıma getirince yine fena oluyorum. aynı şeyi eşime ve köpeklerimize yapıyorum. ölmesinler diye...
ama herşey ilahi takdir bir ne düşünürsek düşünelim vakit saat dolunca ne yaşayacaksak yaşanacak.

annene bu korkundan bahset. ve mutlaka bir uzman yardımı al.

ahhcanım buna ne sebep oldu peki?

önemli bir hastalık mı geçirdiler? kaza falan?

bir ara ben de ağır bir depresyon geçirmiştim. ve hep annem ölücek diye korkuyordum. ve anneme sarılıp ölme tamam mı söz ver diyip ağlıyordum:( epey bir tedavi gördüm geçti şimdi iyiym. ama aklıma getirince yine fena oluyorum. aynı şeyi eşime ve köpeklerimize yapıyorum. ölmesinler diye...
ama herşey ilahi takdir bir ne düşünürsek düşünelim vakit saat dolunca ne yaşayacaksak yaşanacak.

annene bu korkundan bahset. ve mutlaka bir uzman yardımı al.

yok Allaha şükür hastalık kaza falan yok..ne kadar süre gttin sen canım.ya ben de bi de şu sorun var duygularımı söylemeyi sevmiyorum..nasıl anlatsam ki

cnm bnm bu kadar dert etmıyceksın kendıne kafana takcak bısey yok hersey olacagına varır..bende senın gıbıydım ve ıkısını de kaybettım allaha sıgın sadece o gucunu verıyo ama senınkı pek normal boyutta gıtmıo benden sana bı abla tavsıyesı şizofreni olmadan yardım al..

yok Allaha şükür hastalık kaza falan yok..ne kadar süre gttin sen canım.ya ben de bi de şu sorun var duygularımı söylemeyi sevmiyorum..nasıl anlatsam ki

2 sene kadar baya sıkı bir tedavi göedüm canım. yaklaşık 10 sene önce falan. şimdi psikolglar psikiyatriler bu işlerde daha iyi.

Sen ben gibisin, bende yıllardır dedigin seyleri yasıyordum, korkunun ecele faydası yok ne yazık ki, 5 ay önce annemi beyin kanamasından kaybettik, o korktugum seyi simdi ciddi ciddi yasıyordum iste, nasıl yasarım demissin, ah be güzelim yasıyorsun iste bir sekilde, adına yasamak denirse tabii.

Olumsuz düsünme, olumsuzu cagırırsın demisler ya, ben annemin ani ölümü ardından bu söze inandım, annem hastalanmadan 2 gün önce annemin öldügünü düsünüp hüngür hüngür aglamıstım.. :50:

Allah seni sevdiklerine, sevdiklerini de sana bagıslasın, ailene sıkı sıkı sarıl, hepimiz bir gün göcüp gidecegiz bundan kacıs yok..

bak canım, 17 yaşındasın, 5 yaşından beri bunu düşünüyorsun, demekki 12 yıldır bu düşüncedesin, 12 yıldır bişey oldumu annene babana? hayır.. Demekki bundan sonrada olmayacak.. en azından sen düşünüyorsun diye olmayacak.. bunlar sana aklının oyunları.. hep vesvese..
ALLAH hepinize uzun ömürler versin, daha yaşayacağınız paylaşacağınız çok şey var İNŞALLAH önünüzde..
annen baban kardeşin senin düşüncelerinle ölmeyecek korkma..
bu düşüncelerin gerçek değil, daha doğrusu şöyle, ölüm gerçek ama senin kafanda kurdukların gerçek değil..inanma o düşüncelerine.. onlar vesveseden ibaret.. o düşünceler geldiğinde hemen besmele çek ve başka şeyler düşün.. 1, 2 derken, bir de bakmışsın artık düşünmüyorsun o şeyleri ya da aklına geldiğinde hemen savuşturmayı öğrenmişsin..

ALLAH yar ve yardımcın olsun kardeşim..

çok doğru söylüyosunuz aslına içimi rahatlattınız..Allah hepinizin sevdiğini size bağışlasın..

çok doğru söylüyosunuz aslına içimi rahatlattınız..Allah hepinizin sevdiğini size bağışlasın..

Amiyn canım, cümlemizinkini ;)

bak birşey daha diyeceğim, bu düşüncelerinden annene bahset, niye bahsetmedinki şimdiye kadar?
Nasıl biri bilmiyorum ama o da sana yol gösterecektir, ve bu düşüncelerinin doğru olmadığını söyleyecektir..

Ha birşey daha, ölüm tüm canlılar için, hiç ölmeyecekmiş gibi dünyalık, yarın ölecekmiş gibi ahiretlik çalışacağız ama öyle ölüm geldi gelecek, ne zaman nasıl öleceğim gibide gece gündüz düşünmeyeceğiz.. öyle yaşanmaz.. bende bi ara, hamileyken kendimin öleceğini düşünüp dururdum senin gibi,, bunalım yapıyordum, kara kara düşünüyordum, korkuyordum, oğlumu göremeyeceğim, ölüp gideceğim deyip ağlıyordum..baktım ölmüyorum, anladımki bu şeytanın hilesi, benimle uğraşıyorki isyana sürükleneyim.. bende bu düşüncemi aklımdan çıkarmaya çalıştım..

yani, yalnız değilsin bu konuda..her insan bu düşüncelere kapılıyor hayatını belli dönemlerinde.. ama uzun sürüyor, ama kısa, farketmiyor..Seninkinin şimdiye kadar geçmemesinin sebebi, bundan kurtulmak için doğru adım atmamış olman olabilir..ilk adım annene söylemek olsun..onun nasihatlerini dinle..
sen habire düşünüp durmuşsun çözüm aramamışsınki ya da arasan bile çözümün yanlış olmuşdur..
bir çözümde şu, daha önce dediğim gibi
besmele çek, bildiğin sureleri oku, okurken zaten düşüncende kaybolur ALLAH'IN izniyle.. başka şey düşünmeye başla hemen..

anne söylemeyi unutma canım..!!

ALLAH'A Emanet Ol..

Tatlım psikiyatriste gitmelisin şimdi buradan ne yazsak atmasyon olacak hastalığınla ilgili.Ama bu bir rahatsızlık merak etme bedenindeki diğer yerler gibi tedavi olursan geçer inşallah :34:

canım aynı şey bendede var. hatta bazen "allahım bana onların acısını yaşatma ömrümden al onlara ver.onlardan önce benim canımı al" derim. sakın öyle intihar filan düşünme.. sakın canım.. ailen ve kendin için dua et. sonuçta yaratılanız bizler herşey emanet bize. bedenimiz bile emanet.. lütfen kendini üzme. sadece dua et.

Bu ara sira aklina gelen bir fikir olsa ya da bu dusunce su donemde aklinda olsa normal diyebilirdim.fakat senelerdir aklinda ve intihari bile dusunmussun.mutlaka psikolaga gitmelisin.huzur bulman dilegiyle cnm..

Malesef bazı şeylere biz müdahale edemeyiz. Bende küçükken hep düşünürdüm anneme babama ablama bişey olsa naparım diye. Babamı kaybedeli 2 yıl oldu. Acısını veren Allah dayanma gücünüde veriyor. Aklına böyle şeyleri getirme. Onlar yaşıyorken onlara sarıl, kaplerini kırma. Hele hele intihar falan sakın bir daha düşünme. Anne-baba acısı zor ama bir şekilde dayanma gücün oluyo ama evlat acısını bir çok anne-baba kaldıramaz....

Back
X