Bunu duymak için psikolağa gıtmeye gerek yokki zaten düşünmekten uyuyamayızInanirmisn yaklasik 5 aydir ben bouleyim ve suan ilk yorumu yapan benim olmamdan saatten anlarsin sanirim.4 te uyandim hala elimde telefon. Enteresan bir olay. Simdide direniyorum uyumamak icin sabah namazini kacirmiyim diye. Hep saat 3 civari uyaniyorum 8 gibi geri yatiyorum 11 gibi kalkiyorum. Pskilogum gecen hafta sen herseyi dusunmekten uyuyamiyosumdur simdi demisti aklima o geldi. Soracagim bu hafta bilinc altima yerlesmis olabilir
Bende bu durum genelde psikolojik olarak sorun yaşadığımda oluyor yani kafama çok fazla şey takmaya, düşünmeye başladığımda.Merhaba arkadaşlar aranız da böyle birşey yasayan var mı? Yaklaşık 1 haftadır her gece 4 gibi uyanıyorum ve hava aydınlanana kadar tekrar uyuyamıyorum, yaşadığım şehirde hava 8de aydınlanıyor ve o saatte uyuyunca 12 1 gibi ancak uyanıyorum saçma sapan bir hal aldı günümde gecem de
Bende öyleyim.. Zaten hemen uyuyamıyorum çok geç uyuyorum öyle olduğu halde Mesela şuan 3. Kez uyandım. Ama ben hamileyim onun verdiği bir sıkıntı başladı bende.. Önceden böyle değildim.Merhaba arkadaşlar aranız da böyle birşey yasayan var mı? Yaklaşık 1 haftadır her gece 4 gibi uyanıyorum ve hava aydınlanana kadar tekrar uyuyamıyorum, yaşadığım şehirde hava 8de aydınlanıyor ve o saatte uyuyunca 12 1 gibi ancak uyanıyorum saçma sapan bir hal aldı günümde gecem de
AyyyBunu duymak için psikolağa gıtmeye gerek yokki zaten düşünmekten uyuyamayız
Uykularimizin belirli asamalari var kuzum kendi saatinde uyanirsan tekrar uyuyamazsin hesapla nisal 5 saat sonra uyaniyorsan yatisini ona gore ayarlaMerhaba arkadaşlar aranız da böyle birşey yasayan var mı? Yaklaşık 1 haftadır her gece 4 gibi uyanıyorum ve hava aydınlanana kadar tekrar uyuyamıyorum, yaşadığım şehirde hava 8de aydınlanıyor ve o saatte uyuyunca 12 1 gibi ancak uyanıyorum saçma sapan bir hal aldı günümde gecem de
Ama ben bisey düşünmüyorum hatta zihinsel olarak rahat bir dönemdeyim ama alarm kurmuş gibi 4te uyanıyorum şimdi yavaş yavaş gün açıyor ve benimde uykum gelmeye başladı
Ama ben bisey düşünmüyorum hatta zihinsel olarak rahat bir dönemdeyim ama alarm kurmuş gibi 4te uyanıyorum şimdi yavaş yavaş gün açıyor ve benimde uykum gelmeye başladı
Evet bi dönem böyle bişey yaşadım bende geceleri aynı saatte uyanıyodum sürekli sonra kendi kendine geçtiMerhaba arkadaşlar aranız da böyle birşey yasayan var mı? Yaklaşık 1 haftadır her gece 4 gibi uyanıyorum ve hava aydınlanana kadar tekrar uyuyamıyorum, yaşadığım şehirde hava 8de aydınlanıyor ve o saatte uyuyunca 12 1 gibi ancak uyanıyorum saçma sapan bir hal aldı günümde gecem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?