- 23 Şubat 2020
- 111
- 32
- 18
- 33
Neyden oluyo biliyormusunuz 5 g den kardeşler. Mobil verinizi kapatıp başka odaya kaldırın telinizi. Aynı durum bendede var ben 5 g ile kovide yoruyorum. Uzmanlar da bunu söylüyor verinizi mutlaka kapatın beyin hücrenizin içine ediyorlar diye uyarı yapıyorlar... 5 g yi araştırın. İnsanlık için tehlikeliMerhaba arkadaşlar aranız da böyle birşey yasayan var mı? Yaklaşık 1 haftadır her gece 4 gibi uyanıyorum ve hava aydınlanana kadar tekrar uyuyamıyorum, yaşadığım şehirde hava 8de aydınlanıyor ve o saatte uyuyunca 12 1 gibi ancak uyanıyorum saçma sapan bir hal aldı günümde gecem de
Neyden oluyo biliyormusunuz 5 g den kardeşler. Mobil verinizi kapatıp başka odaya kaldırın telinizi. Aynı durum bendede var ben 5 g ile kovide yoruyorum. Uzmanlar da bunu söylüyor verinizi mutlaka kapatın beyin hücrenizin içine ediyorlar diye uyarı yapıyorlar... 5 g yi araştırın. İnsanlık için tehlikeli
Korku filmi tadında bir konu okuyacağım diye açtım konuyu ama yanıldım. Hep diyorum kendime korku filmi izlememelisin diye:)
bi dönem ben de hep sabah ezanına 5 kala kalkardım. o dönem yok yaa ne stresi desemde kafamda tilkiler hep dolanırdı. beyin uyuyamadığı için beni de uyandırdı heralde o dönem. uyandıktan sonra hayat normal hal alınca uyurdum. tek yattığımda bu sorun çoktu, yorgunluktan ölürdüm uyurdum ama hep aynı saat. ben bikaç ay zombi oldum yani. psikoloğum ertelenen düşünceler, kaygı, stres tabanlı depresyon başlangıcı dedi zaten öylede oldu gerçekten tam anlamıyla yaşadım. sevdiğiniz mutlu olduğunuz şeylerle meşgul olun ve ertelemeyin. her duyguyu anında yaşayın, sorun ne bilmiyorum ama yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?