Dönem dönem bana da oluyor bazen ailemden birini kaybetme korkusu bazen de sevdiğimi sabahı ediyorum dediğin gibi bende kötü ihtimalleri gerçekleri düşünerek...Kendi kendini telkin edebilirsin bir de sevdiğimizi de belli eden değiliz demişsin içinden geldiği gibi davranmak sevdiğini gösterdiğinden emin olmak da iyi gelebilir babanla daha çok şey paylaşmak...
canım benim bu olaydan öncede bu tarz ağlama krizlerine giriyormuydun? eğer hayırsa ..ve bu olay yakın zamanda olup sen bu aglama krızlerını yakın zamandır yaşıyorsan..biraz dine kendini..telkin etmeye çalış... deki sabah ama gece yapma bunu ..beynim yanlıs bır komut aldı eve korktum annem oyle yaptıgında ama boyle bırsey yok annem kabus gormus de kendı kendıne.. daha sonra bıldıgın sana en iç ferabi hlığı getırecek bır dua bul kendıne yada bılıyorsan onu oku.. bır muddet bunu yap.. evınızde papatya cayı yada melissa cayı varsa ondan demle kendıne ben yaptıgımda cok rahatlıyorum cunku ve uykun yoksa asla yataga yatıpta zorlma kendını canım.. burda yazması uygun olmadıgından sana soylemek ıstemıyorum ama eczacı bir aileden geldiğimden biliyorum bır eczacıya danıs sana hafif bitkisel ve bu gıbı kronık olmayan gecıcı durumlarda tamamaen organık bıtkıselk bir şurup var eczanelerde..belki eğer uygun gorurse onuda kullanabılırsın.. baktın ki olucak gibi değil o zaman teşhisi ben koyamam ama kesinlikle ihmal etmemelisin panil atak oluşturabilir..
bir örnek vereyımm cok yakın samımı bır arkadasımın kardesı bır gun boyagzına bısey kacıyor buda o sırada uyuyormuş kardesının hiihi seslerını duymus ve hemen cıglık atmıs vee aılesını cagırmıs onlara gelene kadar arkadasım kız kardesının bogazına kacan seyı cıkarmayı başarmıs ..ama o olaydan 1 aya kadar uyuyamaz olmustu ..sevgılısı askerdeydı ona ragmen gece yarısı arayıp ıyımısın demeye baslamıstı..herkeze bısey olucak korkusu sarmıstı:)) ama asıl boyle gıderse kendıne olcek bılmıyor tabi...kızcagız sonra kendıne boyle telkinler ederek düzellti..yınede doktora goturdu aılesı konturgaranti olsun dıye ama ilaç bile vermediler..
şimdiden geçmiş oluşturr oo....tatlı uykular zzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?