Her gece rüyamda görüyorum

Bende evliliğin eşiğinden döndüm hemde çok kötü bi şekilde..Derdimi buraya döktüm duygularımı bi kenara bıraktım mantıklı düşündüm şükrettim iyi ki olmamış dedim bana yaptıklrını düşündükçe nefret ettim. Yaptım onları canım çok dert yandım çok yazıp sildm ama yinede nafile hep rüyalarımda:KK61:

Bos zamaninmi cok acaba?
O yuzden geliyor belki hep aklina.
Asiri mesgul olman lazimki biseylerle unutasin olanlari.
Ne kadr oldu ayrilali canim?

biz bosandik..evliydik..hic iyi degildi aramiz..bana düzelecegiz, seni birakmam derken bir yandan da sevgilisi varmis..birgün gitti ve gidis o gidis, faceden ögrendim sevgilisiyle beraber yasadilar bir süre..bu sürede biz bosandik..o dönem benimle hic iletisime gecmeyen insan, hersey bittikden sonra geri dönmek istedi bana..hergün is cikisi yalvar yakar pesimdeydi.. baskasiyla beraberim dedim, düstü yakamdan, saygi duyarim ama ne Zaman beni geri istersen, nasil ulasagini biliyorsun dedi :D insanda biraz gurur olur..
Yuhh diyorum devir karaktersizlerin devri..

Senin yüzünden mi evlenmiş ?

evet. çok uğraşti affettmek için. ihaneti affetmek ? midem almaz dedim. aylar sonra da başka birisiyle birlikte oldum. beni yeni sevgilimle görünce çıldırdı, çok tehdit etti. gene dinlemedim. o sinirle gidip evlenmiş (!) hem de dayı kızıyla.. şaka gibi di mi .. düşünüyorum da.. evrimini tamamlayamamiş herifler yüzünden ne çok zaman ve enerji kaybı yaşiyoruz be..

Bos zamaninmi cok acaba?
O yuzden geliyor belki hep aklina.
Asiri mesgul olman lazimki biseylerle unutasin olanlari.
Ne kadr oldu ayrilali canim?
Boş zamanım çok ondan düşünüyorum galiba başka şeylerle meşgul olamıyorum 3 ay oldu :( eski konuma bakarsan ayrılık sebebnide görürsün

evet. çok uğraşti affettmek için. ihaneti affetmek ? midem almaz dedim. aylar sonra da başka birisiyle birlikte oldum. beni yeni sevgilimle görünce çıldırdı, çok tehdit etti. gene dinlemedim. o sinirle gidip evlenmiş (!) hem de dayı kızıyla.. şaka gibi di mi .. düşünüyorum da.. evrimini tamamlayamamiş herifler yüzünden ne çok zaman ve enerji kaybı yaşiyoruz be..
Siz birlikteyken değerini bilememiş de sen mutluyken mi dank etmiş beyfendiye..Kudursun hayatı boyunca yaşayacak işte pişmanlığını ders olsun ona

Yurt disindan gelen dayi kizi?? hani ayrilmaniza sebeb olmustu??? :KK57::KK57::KK57::KK57:

eSmerimm ben de seni anımsıyorum. 2012 de beni aldattiği için ayrıldık. evet öncesinde çalişmadiği için ben terk etmiştim. bi ara ne olsa buraya gelip anlatirdim =)

Dayi kizina acidim ben ya. Pardon ama boyle karaktersiz biriymis .

Dayi kizina acidim ben ya. Pardon ama boyle karaktersiz biriymis .

dayı kızı da az değil bacım. evlerinde duvarda benim fotolarım var, bakıp ağlamiş, ben sana aşiğim bu kızın yerinde olmak için neler vermezdim falan demiş, benim eski nişanlıcığımda acımış kıza işte öyle öyle başlamiş =)) amann ikisi de birbirinin dengi işte. yani dayı kızına acımam. ama asıl puştluk tabiki de erkeklerde.

dayı kızı da az değil bacım. evlerinde duvarda benim fotolarım var, bakıp ağlamiş, ben sana aşiğim bu kızın yerinde olmak için neler vermezdim falan demiş, benim eski nişanlıcığımda acımış kıza işte öyle öyle başlamiş =)) amann ikisi de birbirinin dengi işte. yani dayı kızına acımam. ama asıl puştluk tabiki de erkeklerde.
Bu akraba kızları tehlikeli oluyo :KK62: napıp edip kendilerine çekiyolar benzerini bende yaşadım :)

evet .. biz bu olaydan sonra barişmadık ama. bitiş o bitiş.. şimdi evli almanyaya gitti kuzeniyle pardon karısıyla =))

ayy inanmiyorum ya.. :KK57::KK57::KK57: sokk oldumm, bir baltaya sap olamadi ondan almanyayi secti sanirim..

hadi o gitmeye niyetliymisde, dayi kizininda Hazir olmasi ayri bir mesele..seni kuzeniyle aldatmadi ama degilmi?? Allah korumus ne diyeyim.. evlenseydin fln bu seni yari yolda birakirdi..

bu 2ci nisanlandi sanirim..bir yüzün gülmedi seninde, ama hayirlisi herseyinn..ne diyelim, ne yapalim bilmemki.. :KK14:

ayy inanmiyorum ya.. :KK57::KK57::KK57: sokk oldumm, bir baltaya sap olamadi ondan almanyayi secti sanirim..

hadi o gitmeye niyetliymisde, dayi kizininda Hazir olmasi ayri bir mesele..seni kuzeniyle aldatmadi ama degilmi?? Allah korumus ne diyeyim.. evlenseydin fln bu seni yari yolda birakirdi..

bu 2ci nisanlandi sanirim..bir yüzün gülmedi seninde, ama hayirlisi herseyinn..ne diyelim, ne yapalim bilmemki.. :KK14:

beni bu kızla aldatti. adamla 5 sene birlikteydik. kendimden çok ona güvenirdim. herkes parmakla gösterirdi (dürüstlüğünü) ailem dostlarım bayılırdı efendiliğine.. bi kere aldatti, bunu da eline yüzüne bulaştirdi. insan kuzeniyle aldatir mi be ? bi de gitti evlendi =)) ayy allah selamet versin.. benden uzak olsunlar da.. sülalecek..

Konu sahibinden ozur dileyerek konuyu isgal ediyorum...
Biz esimle ailesinin onayi olmadan evlendik. Turkiye'yi gectim, kitalar otesinden evlenmemesi icin tepkiler alarak hatta..
Heran bir mani çıkacak diye hizlica evlendik zaten.
Tabi baskilara dayanamayip 2 gun aramadi. Ayrıldık gibi oldu. 3. gün arayip hadi evlenelim dedi tabi.
O 2 gun ölüm gibiydi benim icin.
2 yildan fazladir evliyiz ve ben enaz ayda bir kere ayrildigimizi görürüm. Telefonlarima cevap vermedigini gorurum rüyamda. Korkuyla ve ucukla uyanirim bu kabuslardan.
Şimdi bu ne ki?
Mesleginin verdigi bir korkuda var. Ya basina bir is gelirse gibi. Ondan mi acep?

Boş zamanım çok ondan düşünüyorum galiba başka şeylerle meşgul olamıyorum 3 ay oldu :KK43: eski konuma bakarsan ayrılık sebebnide görürsün

Aaa sen omusun? Kankiyle konusur gibi yengesinin hakkinda nasil boyle konusur diye catmistim hatta :KK20:
Sen o gereksiz insan icinmi bu kadr uzuluyon canim benim ya.
Gecer gecer daha cok taze yaran. Kalk temizlik yap, kalk yemek yap.
Zamani oldur.

Back
X