Her gecen gun daha cok uzuluyorum

uzunince

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
1.211
1.581
133
39
Bir insanin sevdigi halde ayrilmak icin cabalamasi ne kadar zor oluyormus. Onceki konumda bahsetmistim. Erkek arkadasimin en son yaptigi saygisizligi icimde affedemiyorum. Sonrasinda yine vicdan yapip aramis olmama ragmen aramalarima cevap vermemesini ise hic icime sindiremiyorum. Mesaj yazabilirmis ama konusmak icin kendini hazir hissetmiyormus. 3 hafta oldu onu aramayi birakali. Hic mi sevmiyordu diye dusunuyorum? 2.5 yillik bir iliskiydi. Sevmiyordu da neden devam etti? Benim icin her gecen gun daha da zorlasirken eminim onun umrunda bile degilim.

Nasil onu unutup ben de kendi hayatima bakacagim? Aklimdan cikmiyor. Neden bitiremiyorum? Hayatima bir turlu odaklanamiyorum. Hicbir sey yapasim yok. Şu an bildiginiz yiyip icen ve nefes alan bir canlidan farksizim. Her gecen gun onu cok ozluyorum ve bir o kadar da uzuluyorum.
Onunla iletisime gecmemek icin kendimi zor tutuyorum. Onceki kavgalarimizda bu hatayi hep yaptim. Yaptim da ne oldu? Kiymet gormeyen oldum. Yine bu hataya dusmek istemiyorum. Unutmak istiyorum ama aklimdan atamiyorum. Karmakarisik duygular icindeyim. Ne yapacagimi da bilemiyorum

Aklinizi mesgul edecek mesgaleler bulun mesela.arada bir evlilik yok coluk yok cocuk yok.bu kadar uzmeyin kendinizi.zamanla her sey daha iyi olur
Bildiginiz Kucuk Emrah'a bagladim. Işten cikamadim. Moralim o kadar bozuktu ki ayaga kalkip da cikamadim.

Yanlis yapmissiniz.silkelenip kurtulmak en dogrusu.isinize odaklanin ailenizle arkadaslarinizla vakit gecirin.hayat cok guzel yaa.su an negatif dusunerek yalnizca guzel vakitlerinizi bosa harciyorsunuz.

Yanlis yapmissiniz.silkelenip kurtulmak en dogrusu.isinize odaklanin ailenizle arkadaslarinizla vakit gecirin.hayat cok guzel yaa.su an negatif dusunerek yalnizca guzel vakitlerinizi bosa harciyorsunuz.
Aklimdan atabilsem isime odaklanmak istiyorum ama hic aklimdan cikmiyor. Yalniz yasiyorum ve farkli bir sehirdeyim. Burada ne yazik ki fazla arkadasim da yok. Oyle surekli birileri ile takilamiyorum. Haftada birkac aksam da olsa birileri ile takilsam daha iyi hissederdim belki ama o da yok

O zaman hemen kendinize mesgaleler edinin.spora baslayin el yapimi birseylerle ilgilenin kurslara gidin.bos durmayin.

Aklınızdan atamayın ne olcak. İki bucuk yıl birliktelik ıkı haftada unutmamak acı cekmek cok normal. Cekın acınızı
Gurursuzluktan iyidir ask acısı cekmek. Cekersınız vakti gelince biter. Acı çekmemek enteresan olurdu.
Ve evet onun umrunda degılsınız.
O acı cekemiyor dogru ama, bu kısım sizi ilgilendirmez. Herkes kendinden sorumludur.

Umarım aramak gıbı bir hata yapmazsınız ama okurken arayacagınızı dusundum.
Sonucunda sizi gene istemeyecek, bunu bilin oyle arayın ararsanız da.

Son düzenleme:
Onu aramamak icin aslinda buraya yazdim. Sizlerden alacagim yorumlarin beni motive edecegine inaniyorum

Arama sorma alismis senin donuslerine bir farklilik yap hayatinda ayni suda bogulup bogulup durma.Bak goruyorsun ki derin dalgali..

Onu aramamak icin aslinda buraya yazdim. Sizlerden alacagim yorumlarin beni motive edecegine inaniyorum
Insallah aramazsın.
Bu tip aramaların sonu, arayani kendınden nefret ettirtir. Arananın egosu oksanır ve Gule oynaya hayatına devam eder
Ben hic bir arananın arayana uzuldugunu, insan gıbı davranıp konustugunu görmedim duymadım.
Sonu hep pısmanlık arayana.
Aklınızda bulunsun, bu arama yazma konularında tereddutunuz varsa sonu daima husran.

Arama sorma alismis senin donuslerine bir farklilik yap hayatinda ayni suda bogulup bogulup durma.Bak goruyorsun ki derin dalgali..
Bu hatayi hep yaptim. Inanin arayan degil aranan olmak istiyorum artik. Bir de su kalbime soz gecirebilsem keske. Bu krizleri atlatmak istiyrum

ben de terk edildim 6 şubatta. numarasını sildim . bakmıyorum, merak ediyorum ama bakmıyorum. beni yıpratıp terk eden bir adam beni hak etmiyordur zaten.

Bu süreçte kendinizi sevin, kendinizin değerini anlayın
Ben terk edilmedim ama iletisimi kesme karari aldim. Beni hep itti son yasananlardan sonra. Daha fazla aramanin dogru olmadigina karar verdim. Yine de onu ozluyorum.

Hiç bir erkek için değmez inanın şimdi bunları anlamani beklemiyorum yilda geçse unutmazsın o yüzden iradeni kullanacaksın o yok öyle biri yaşamıyor yada onun sana yaptıklarını hatırla sürekli kötü anılari hatirla bak gör nasıl iyilesiyorsun

Bazi dertlerin geçici oldugunu anlamak için bazen daha dermansiz ve caresiz durumlarin oldugunu animsamak gerekiyor.Hastanelerdeki onkoloji servisleri ne gidip dertlerine şukreden insanlar tanıyorum.Ana babasıni kaybetmis cocuklar,cocugunu kaybetmis anne babalar,daha onulmaz dertler var bu hayatta.Sizinki hem gececek,hem de degmez kiymetinizi bilmeyen bir erkek icin.

Haklisiniz benim hissedigim aci onlarin cektiginin yaninda ne ki? Gece hafta arkafasim babasini kaybetti. Bir haftadir onun yaninda ona destek olmaya calisiyorum. Bunlari yasayinca ister istemez ölümlu dunya, guzel guzel yasamak varken zamani degerlendirmek dururken insanin birbirini kirmasina degmez diye de dusundugum oldu. Sonra nu dusunce de dogru gelmedi. Yine de onun arkadasligini ozluyorum

Özlersiniz tabi cok normal.Dediginiz gibi güzelim günlerinizi heder etmeyin yine de.Zaman careniz olacak.

o gayet rahat canı isterse sana tekrar dönebilir ne de olsa sen hep kabul etmişsin gerekirse tedavi ol ama sakın bir şans daha verme yeterince değersizleşmişsin ona göre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…