daha öncede açtığım konulardan arkadaşlar bilir.öğretmenim 1 yıl önce eşimden ayrıldım.küçük bir ilçede çalışıyorum.4 samimi arkadaşız.malesef ki ikimiz eşinden ayrı bir arkadaş evli diğer arkadaş bekar.geçen bekar arkadaş birisiyle tanıştı evlilik yolundaydı olmadı bitti.ona bizlerden bahsetmiş.diğer arkadaşın ayrı olduğunu anlatmış.Çocuk ne dese beğenirsiniz senin ne biçim arkadaşların var hiç beğenmedim.kız ağzından kaçırdı.e bende ayrıyım demekki benim hakkımdada aynı şeyi düşünüyo.yani kızlar eşimizden ayrıldık ya ne biçimde olduk.suç mu bu ?kim isterdi böyle olsun.zaman geçtikçe yaralar kapanır deniyo 1 yıl oldu hergeçen gün içim daha da acıyo.neden ben neden böyle oldu demekten kendimi alamıyorum.ne yapıcam nasıl gececek bambaşka bir insan oldum hiç umudum kalmadı hayata dair(((((((((
Böyle geri kafalı insanlara nerede kalmış acaba?Pek çok boşanan, sevgilisinden ayrılan, nişanlısından ayrılan tanıdığım var, en yobaz düşündüklerim bile bunu normal buluyor canım, arkadaşına böyle mal biri denk gelmiş, kimbilir daha ne yaptı ki tekmeyi atmış arkadaşın, hiç takma...
daha öncede açtığım konulardan arkadaşlar bilir.öğretmenim 1 yıl önce eşimden ayrıldım.küçük bir ilçede çalışıyorum.4 samimi arkadaşız.malesef ki ikimiz eşinden ayrı bir arkadaş evli diğer arkadaş bekar.geçen bekar arkadaş birisiyle tanıştı evlilik yolundaydı olmadı bitti.ona bizlerden bahsetmiş.diğer arkadaşın ayrı olduğunu anlatmış.Çocuk ne dese beğenirsiniz senin ne biçim arkadaşların var hiç beğenmedim.kız ağzından kaçırdı.e bende ayrıyım demekki benim hakkımdada aynı şeyi düşünüyo.yani kızlar eşimizden ayrıldık ya ne biçimde olduk.suç mu bu ?kim isterdi böyle olsun.zaman geçtikçe yaralar kapanır deniyo 1 yıl oldu hergeçen gün içim daha da acıyo.neden ben neden böyle oldu demekten kendimi alamıyorum.ne yapıcam nasıl gececek bambaşka bir insan oldum hiç umudum kalmadı hayata dair(((((((((
Üniversite mezunu olmak insanın düşünce yapısını değiştirmez ki! Küçük yerde yaşamak bu tür yaraları iyileştirmeyi çok zorlaştırıyor. Size tavsiyem, eğer puanınız vs. tutuyorsa batıdaki şehirlere tayin istemeniz. Bu tür sorunların tek ilacı ortam ve çevredeki insanları değiştirmek. Adana'ya gelsene :) Ya da birlikte İzmir'e gidelim
bekarlar ve dullar lanetli gibi:)) uzayliyiz sanki:)ne saniiyolar bunlar kendilerini.. evlilikle hava atiyolar ya..bak ben evlendim sen hala evlenemedinAllahim ya heralde ego tatmini bi sekilde tamam evlilik hayirli bisey ama zamani geldiginde.. bitebilirde kimin ne garantisi var.. evlilik haksa bosanmakta hak.. pehs sallayin gitsin.. biz bunnlari kaale aldikca daha seviniyolar takmayin o tip insanlari.. arkadasinizda sansliysmis oyle dusunen kisidne kurtulmus.. o kiside evlenir ayrilir merak etmesin.. insan kinadigini yasamadikca olmezmis derler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?