Her geçen gün içim acıyor:(

malesef canım bilmezdim başıma gelmeyince DUL olmanın ne kadar zor olduğunu.bu kelimedende nefret ediyorum toplumumuz sayesinde evet telli duvaklı namusumuzla evlendik nikah yaparak.ama niceleri var evlenmeden ne beraberlikler yaşıyo maşallah bizden kıymetliler

seni kaale almıyorum ve yorumlarını istemiyorum.bayanları suçluyorsun taviz verme rest çekme inatlaşma konusunda.peki neden 2 ay eşinle ayrılık yaşadın.taviz veremedin mi???alttan alamadın mı????son durumunu bilmiyorum bilmekte istemiyorum maden benzer şeyleri yaşamışız destek olmak yerine neden eleştiriyorsun ?arkadaşım eşinle sorun yaşamışsın bizimle değil

canım benim çok teşekkür ederim duygularıma tercüman oldun şuan o kişiye cevap bile yazmak istemiyorum her şeyi çok güzel özetlemişsin.beni anladığın için teşekkürler....

Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır,dileğin gerçekleşmediğinde de şükredebilmek asıl zor olandır.
bu sözü çok beğendimmmm

malesef türkiyenin cahil insanları yüzünden sizin gibi insanları üzüyorlar...çevrenizi iyi kurun bunu diyecek insanlar bana göre basitten de öte basit!

myko isimli arkadaş eşinle tabiki anlaşamassın baksana ne kadar sinirlinisin senle kimse geçinemez eminim anne ve baban la bile sorunlar yaşıyorsundur çünkü siz mutsuz birisiniz herkesi kendiniz gibi görüyorsunuz benim eşim ailemi bir kere bile aramaz ben sürekli onun ailesiyleyim problem çıkarıyormuyum kesinlikle hayır eşim soğuk biri aramayabilir diyorum şimdi konu sahibi arkadaş yada çoğu bayan eşinin ailesiyle görüşmek istemeyebilir erkekler neden bunu doğal karşılamıyor bu boşanma sebebi olamaz konu sahibi arkadaşa yaptığınız hakaretten ötürü böyle bir savunma yapmışsınız açıkçası gülüyorum nice gelinler var kayınvalideyle görüşmüyorlar ama kocalarıyla mutlular hiç bir zaman ayrılma sebebi olmaz bu basit bir konu ayrıca herkes tarafından tepki topladığına göre sorun sizde otorup bir düşünün sizde anlarsınız..

cevapları okurken birşey dikkatimi çekti , burada zuhal arkadaşımıza destek oluyoruz , kadınlar olarak bir kadın arkadaşımıza bu zor günlerinde yardımcı olmaya çalışıyoruz , ama öyle bişey var ki cevaplarda , millet haram işliyor bizim gibi namuuyla evlenenlerden kıymetli oluyor .. Arkadaşlar siz peki bunu diyerek evlilik öncesinde ilişki yaşamış kadınları cinsel yönleriyle değerlendirmiş olmuyor musunuz ? sizce gerçektende bir kadını iyi yapan kalbi , tatlı sözleri , huyları,güler yüzü değilde yaşamış oldugu deneyimler mi ?

istersem evlenmeden birlikte yaşarım istersem evlenip ..ister dul gezerim ister 3 kocayla ..bu kimseyi ilgilendirmez ve yapılan her dini ve ahlak eleştrisinde şunu derim allah bilir kendisi ne haltlar yemiştirki bana ahlak dersi veriyor...!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…