Her girdiğim işyerinde sözlü tacizlerden bıktım!!!

bir kadın istisnasız her gittiği ortamda tacize maruz kalıyorsa seçtiği işyerlerini ve işyerindeki davranışlarını sorgulamalı bu benim fikrim katılmak zorunda değilsiniz.
Bu ülkede kadına, erkeğe, çocuğa, 18 aylık bebeğe, kediye, köpeğe, ördeğe tecavüz eden, hatta damacanaya hallenen sapıklar var olduğu için size katılmıyorum evet.

Tacize uğramamız için nefes alıyor olmamız bile bir sebepken, tutup da bir hemcinsinize davranışlarını sorgula demek gerçekten ona haksızlık etmektir.

Burayı ben de anlayamadım
Kredi kartı parasıyla yani olmayan bir parayla estetik yaptırıp sonra da şirketten sürekli avans istemek nedir??!! Konu sahibesinin bir değil birçok yeri estetikli. Şirketten sürekli avans isterseniz profesyonel olarak ciddiye alınmak mümkün değil. Bana göre doğru olan önce parayı dekleyip sonra ameliyat yaptırmak.

Sabıkalı bir adamla yaşamak için evladından vazgeçmiş

Borç içinde yüzüyor hala akıllanmayıp kendini daha çok borca batırmış ameliyat diye

Parayı g.t meme yerine keşke evladının eğitimine yatırsaymış

Bunu da geçtim çocuğa yazık ana böyle bir cins babası kimbilir ne cins

Çocuğa gerçekten acıdım

Konu sahibesinin de aklı yerinde değil bence

Bu demek değil ki tacizi hak ediyor

Lakin bir an önce kendine gelip saçma finansal alışkanlıklarından vazgeçse iyi olur

Son düzenleme:
Bizim kadınlarımız cidden çok değişik ..içten içe kadın düşmanlığı yapıyorsunuz ..bir gün benimde başıma gelebilir demesi gerek insanın .,şiddete tacize hiç bir kadın uğamasın..tacize karşıyım ama sende ..,.,,.Ama dan önceki cümleyi yok ediyor bilesiniz ..aması maması yok kardesim kimse kimseyi rahatsız edemez buna Hakkı yok .,bu kadar net .,
Biz erkeklere laf anlatıcam diye uğraşırken bu erkekleri kadınların yetiştirdiğini unutuyoruz ..bazen çok utanıyorum bu manzaradan yazık ..ortadoğu toplumumun iki yüzlü hali bu ..
Neyseki sağduyulu kadınlarımız var buda bana umut veriyor ...

Ölüyü şey eden insanlar var bu memlekette ya.
Hala suçu kadında arayan zihniyetinize sıçayım.
Sizin kafalar değişmediği sürece evlatlarınızda normal bireyler olamaz.
Sizin zihniyetinizle yetişiyor o çocuklar.
Anneyi babayı örnek alıyorlar.
Anne ya da baba "ah bu kadın orasını burasını açmış taciz edilmeyi haketmiş" düşüncesi ile çocuklarınızı sapıklaştırıyorsunuz işte.
Hepinizi allah ıslah etsin.

aslinda elestirilen nokta tamda siyah harfle yazili olan kisim.
Yoksa tacizi kim mesruu gorebilir.ayrica bu suctur konu sahibi sikayet etmeliydi bence.
Ve ya o ofisi ayaga kaldirmaliydi sessiz kalinacak bir konu degil istedigini giyer bu kimseyi zaten ilgilemez.
Daha cok anne olan kisiler tarafin dan cocugunu annesine birakip sabikali biri ile yasiyor olmasi elestirildiki cocuk yetistirme konusunda siz de ayni hashasiyete sahipsiniz.

küçük kiz çocuğu sahibi olup, adam yaralamaktan sabıkalı bir adamla yaşayan ve kişisel ve ev masraflarını bu sabıkalı kisinin ödemesini isteyen bir kadının yaptıklarında sağlıklı bir düşünce yapısı göremiyorum.

çocuklar bütün topluma aittir. ve bana göre sabıkası olan bir adamla hiç bir ilişkisi, iletişimi bulunmamalidir. bir kadın çocuğunun sağlık masrafları için, eğitim masraflari için hatta sırf mutlu olsun eglensin diye borç içinde kalirsa kimsenin bir şey demeye hakkı yoktur. ama ortada bir çocuk varken düzenli ve yüksek bir gelirin yokken borç içindeyken birden fazla estetik yaptırıp bir de borcumu sabıkalı sevgilim odesin dersen elestirilirsin.

Kızın varmış senin. Evlenmeden başka erkeğin evinde kaliyorsun. Kızina yanlış örnek olduğunu düşünüyorum. Sevgilin sabıkalı. Böyle bir adamdan seni nasıl o iş yerinde calistirmamasini beklersin ki. Adam tam olarak düzgün değil zaten.

Borca da o kadar çok girmeseydin ya keşke. Ayağını yorganina göre uzatsaydin ya.

Ben eşimden bile para isterken utanirken senin sevgilinden para yardımı beklemen de bana garip geldi ama bana doğru gelen sana yanlis gelir anlarım.

Ben en çok evladını düşünüyorum. Yazık ona. Lütfen atacağın adımlarda evladını düşün.

Sabıkalı diye insanları dışlayan kişiler, boşanmış kadınlar dışlandığında, evlenilmek istenilmediğinde de tepki vermeyin bir zahmet. Aynı şey mi diye gelmeyin, uzun uzun tartışmak istemiyorum. Cezaların bir amacı da suçluyu tekrar topluma geri kazandırmaktır, cidden sonradan pişman olan insanlar oluyor ve toplum bu şekilde tepkiler verip, dışlandığı için tekrar suça meyil ediyorlar. Burda adam sabıkalı diyip duruyorsunuz da konu adamın sabıkası değil, yargılayacak merci suçluyu yargılamış ve gerekli ceza verilmiş. Ben de bir annenin çocuğunu başka bir adam için anneannesine göndermesini hoş bulmuyorum; ama bu adamın sabıkası ile ilgili değil, adam sabıkasız da olsa hoş değil.

Mesele kadının taciz edilmesi. Çocuğuyla ilgili konusunda ben zaten düşüncemi belirtmişim. Tasvip ediyorum demiyorum. Ama buradaki bazı bayanlar çocuğunu oraya bırakmışsın. Yok estetik yaptırmışsın. Aman efendin sabıkaşı biriyle beraber yaşamışsın diyerek " sen tacizi hakediyorsun" demeye getiriyorlar.
Taciz, tecavüz vb. Şeyler hiç bir şekilde meşrulaştırılamaz. Yapılmamalı bu.

Jewelcim adam ufak bir suçtan değil adam yaralamadan hapse girmiş

Bu dışlamak ya da yargılamak değil ki, eli bıçaklı it kopuk takımından birine güvenememek gayet normal

Sen olsan

-daha önce birini bıçaklamış bir erkekle korkmadan aynı evde kalır mısın?

-Tartıştığında sesini yükseltebilir misin? Ya beni de bıçaklarsa düşüncesi aklından geçmez mi?

-böyle biriyle evladını gönül rahatlığıyla aynı çatı altında yaşatır mısın?

Sabıkalı demek birinin canına malina kast etmiş kişi demek. boşanmış kadin veya erkekle ne ilgisiv var.

Hanımlar sakin lütfen, uygun olmayan üsluplar uyarı alıyor, sarf edilen sözler için gaza gelip üslupları bozmayınız rica ediyorum.

Konu sahibesi de dahil eleştirilecek şeyler varsa eleştirirsiniz ama kimseye hakaret etmeden.

Adamı tanımıyorum sonuçta ne desem yalan olacak, yargısız infaza girmek istemiyorum, benim ailemde hiç sabıkalı yok empati de yapamıyorum bu konuda. Sabıkaya gerek yok, normal bir insana bile emanet etmek zor benim için çocuğumu; çünkü insanlara güvenemiyorum. (çocuğum yok.)

Sabıkalı demek birinin canına malina kast etmiş kişi demek. boşanmış kadin veya erkekle ne ilgisiv var.
Sabıkanın ne demek olduğunu sizden iyi biliyorumdur, kaç tane suçlu ile tanıştınız ki hayatınızda? Adliyeye kaç defa yolunuz düştü?

Sabıkanın ne demek olduğunu sizden iyi biliyorumdur, kaç tane suçlu ile tanıştınız ki hayatınızda? Adliyeye kaç defa yolunuz düştü?
Ne güzel ben hiç bir konuda en iyi ben bilirim diyemiyorum çünkü bilmiyorum. peki madem bu kadar iyi biliyorsunuz sabıkalı kişi cana veya mal'a kast eden biri değilse nedir söyleyebilir misiniz.

Bir kadinin anne oldum diye kendini ikinci plana atmak zorunda olmadigini bu ulke insanlari ne zaman anlayacak acaba?
Sonra burda patliyor "evde bunaldim" "esime sardim" "esim gec geldi yuzume bakmadi sevismek istedim sevismedi" "bir yildir gezmedik cok bunaldim" konulari.

Bir cok kadin anne olmayi yanlis anlamis bence. Kendinizi hice sayip mutsuz olurken cocuklariniza mutluluk verebileceginizi mi dusunuyorsunuz? Hayatinizi birine adayip kendinizi hice sayarak kutsal olmuyorsunuz. Ezikliginizi golgeleyip isyaninizi onlemek icin sizi kutsalsin diye kandirdilarsa o ayri mesele.

Ne güzel ben hiç bir konuda en iyi ben bilirim diyemiyorum çünkü bilmiyorum. peki madem bu kadar iyi biliyorsunuz sabıkalı kişi cana veya mal'a kast eden biri değilse nedir söyleyebilir misiniz.
Allah size zihin açıklığı versin hanımefendicim zira okuma-anlama probleminiz var. Siz bana sabıkalı şudur demişsiniz, ben de size sabıkalı ne demek sizden iyi bilirim, ne yazdığımı bilerek yazdım demişim.

Ben bir tanım yapmışım sizde öyle olmadığını konuyu iyi bildiğinizi soylemissiniz. bende eksik veya yanlışsa doğrusunu yazın öğreneyim demişim. göz ve beyin koordinasyonu konusunda sıkıntım yok.

Ayrica hakaret etmeden de cevap yazabiliyorum.

aynen, ne alaka arkadaş, nasıl ikisini bir tutabiliyorsunuz Jewels_ ? Rica etsem bunu bir açıklar mısınız sizin bu yorumunuz gerçekten birçok kişinin kafasını karıştıracak ve üzebilecek nitelikte.

Yani TCK'ya göre bir suç işlemiş ve cezasını çekmiş bir insan ile başarısız bir evlilik yapmış ve evliliğini bitirmiş olan insanı nasıl bir tutabiliyorsunuz? Sabıkalı diye dışlayacaksanız boşanmışları da dışlayanlara tepki vermeyin lafı ne demektir? sabıkalı dediğimiz insan kim bilir hangi insanın canını yaktı? adam mı öldürdü, yaraladı mı, hırsızlık mı yaptı, tecavüz mü etti? ama boşanmakla kimsenin canı yanmıyor, benim annemle babam da boşandı yani boşanmış bir ailenin evladıyım, benim annem ve babam nasıl olur da hapis yatmış, suç işlemiş insanlarla aynı kefeye konabiliyor? annemle babam anlaşmazlık yaşadılar ve daha fazla sürdüremeyeceklerini anladıkları için boşandılar. kimse kimsenin canını yakmadı. açıklayın lütfen bu sözünüzü. tartışmaya girmek istemiyorum deyip de insanlara böyle bir lafı edip arkanızı dönüp gidemezsiniz. açıklama yapamayacağınız sözü de etmezsiniz herhalde? siz ne yazdığınızı bilerek yazmış olabilirsiniz ama biz bilmiyoruz, sorun burada.

dışlanmaktan bahsediyorsunuz da, düşünsenize adam birine tecavüz etmiş, kim bilir bu durum nelere sebep oldu, kendisi 15-20 sene cezasını çekip çıkmış olabilir ama ortada çok büyük bir tahribat var. bu kişiyi toplumun tekrar içine alması çok zor. ne yapayım ben tecavüzcü adamı, evime mi alayım, dükkanımda iş mi vereyim? tekrar yapmayacağını nereden bilebilirim? nasıl güvenebilirim?

"Sabıkanın ne demek olduğunu sizden iyi biliyorumdur" cümle bu. Adliyeye girmemiş, suçlu dahi görmemiş birinin haddi değil sabıkalı nedir bana öğretmek, açılımı da bu ki devamında da
kaç tane suçlu ile tanıştınız ki hayatınızda? Adliyeye kaç defa yolunuz düştü? Demişim. Yoo öyle değil diye bir cümle nerede? Göz ve beyin koordinasyon sorununuz daha nasıl olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…