- 22 Mayıs 2010
- 1.653
- 2.346
- 658
- Konu Sahibi Love_Women
-
Bu ülkede kadına, erkeğe, çocuğa, 18 aylık bebeğe, kediye, köpeğe, ördeğe tecavüz eden, hatta damacanaya hallenen sapıklar var olduğu için size katılmıyorum evet.bir kadın istisnasız her gittiği ortamda tacize maruz kalıyorsa seçtiği işyerlerini ve işyerindeki davranışlarını sorgulamalı bu benim fikrim katılmak zorunda değilsiniz.
Hiç bir canlı tacizi haketmez. bu ülkede 40 yasindaki adama da tecavüz edildi 20 yaşındaki erkek üniversite öğrencisine de, sadece travesti olduğu için gencecik bir insan işkence edilerek öldürüldü. çocukları, hayvanları gece 3te sokakta oldugu icin tecavuz edilen ogrenciyi saymıyorum bile ve daha niceleri. taciz tecavüz en adi suç. en ağır ceza ile toplumdan uzaklaştırilmalı.
Gel gelelim kendi adıma aklima yatmayan konu taciz konusu değil asla. düzenli bir işi olmayan ve çok miktarda kredi veya kredi kartı borcu olan kişinin bu kadar estetik yaptırması ve sabıkalı olan (adam yaralamaktan) sevgilisinden evi tek başına gecindirmiyor diye yakinmasi. en azindan ben buna takıldım.
aslinda elestirilen nokta tamda siyah harfle yazili olan kisim.Ölüyü şey eden insanlar var bu memlekette ya.
Hala suçu kadında arayan zihniyetinize sıçayım.
kafalar değişmediği sürece evlatlarınızda normal bireyler olamaz.
Sizin zihniyetinizle yetisiyor o cocuklar.
Anne babayi ornek aliyorlar.
Anne ya da baba "ah bu kadın orasını burasını açmış taciz edilmeyi haketmiş" düşüncesi ile çocuklarınızı sapıklaştırıyorsunuz işte.
Hepinizi allah ıslah etsin.
Mesele kadının taciz edilmesi. Çocuğuyla ilgili konusunda ben zaten düşüncemi belirtmişim. Tasvip ediyorum demiyorum. Ama buradaki bazı bayanlar çocuğunu oraya bırakmışsın. Yok estetik yaptırmışsın. Aman efendin sabıkaşı biriyle beraber yaşamışsın diyerek " sen tacizi hakediyorsun" demeye getiriyorlar.aslinda elestirilen nokta tamda siyah harfle yazili olan kisim.
Yoksa tacizi kim mesruu gorebilir.ayrica bu suctur konu sahibi sikayet etmeliydi bence.
Ve ya o ofisi ayaga kaldirmaliydi sessiz kalinacak bir konu degil istedigini giyer bu kimseyi zaten ilgilemez.
Daha cok anne olan kisiler tarafin dan cocugunu annesine birakip sabikali biri ile yasiyor olmasi elestirildiki cocuk yetistirme konusunda siz de ayni hashasiyete sahipsiniz.
Sabıkalı diye insanları dışlayan kişiler, boşanmış kadınlar dışlandığında, evlenilmek istenilmediğinde de tepki vermeyin bir zahmet. Aynı şey mi diye gelmeyin, uzun uzun tartışmak istemiyorum. Cezaların bir amacı da suçluyu tekrar topluma geri kazandırmaktır, cidden sonradan pişman olan insanlar oluyor ve toplum bu şekilde tepkiler verip, dışlandığı için tekrar suça meyil ediyorlar. Burda adam sabıkalı diyip duruyorsunuz da konu adamın sabıkası değil, yargılayacak merci suçluyu yargılamış ve gerekli ceza verilmiş. Ben de bir annenin çocuğunu başka bir adam için anneannesine göndermesini hoş bulmuyorum; ama bu adamın sabıkası ile ilgili değil, sabıkasız bir adam da olsa hoş değil.
Sabıkalı demek birinin canına malina kast etmiş kişi demek. boşanmış kadin veya erkekle ne ilgisiv var.Sabıkalı diye insanları dışlayan kişiler, boşanmış kadınlar dışlandığında, evlenilmek istenilmediğinde de tepki vermeyin bir zahmet. Aynı şey mi diye gelmeyin, uzun uzun tartışmak istemiyorum. Cezaların bir amacı da suçluyu tekrar topluma geri kazandırmaktır, cidden sonradan pişman olan insanlar oluyor ve toplum bu şekilde tepkiler verip, dışlandığı için tekrar suça meyil ediyorlar. Burda adam sabıkalı diyip duruyorsunuz da konu adamın sabıkası değil, yargılayacak merci suçluyu yargılamış ve gerekli ceza verilmiş. Ben de bir annenin çocuğunu başka bir adam için anneannesine göndermesini hoş bulmuyorum; ama bu adamın sabıkası ile ilgili değil, adam sabıkasız da olsa hoş değil.
Adamı tanımıyorum sonuçta ne desem yalan olacak, yargısız infaza girmek istemiyorum, benim ailemde hiç sabıkalı yok empati de yapamıyorum bu konuda. Sabıkaya gerek yok, normal bir insana bile emanet etmek zor benim için çocuğumu; çünkü insanlara güvenemiyorum. (çocuğum yok.)Jewelcim adam ufak bir suçtan değil adam yaralamadan hapse girmiş
Bu dışlamak ya da yargılamak değil ki, eli bıçaklı it kopuk takımından birine güvenememek gayet normal
Sen olsan
-daha önce birini bıçaklamış bir erkekle korkmadan aynı evde kalır mısın?
-böyle biriyle evladını gönül rahatlığıyla aynı çatı altında yaşatır mısın?
Sabıkanın ne demek olduğunu sizden iyi biliyorumdur, kaç tane suçlu ile tanıştınız ki hayatınızda? Adliyeye kaç defa yolunuz düştü?Sabıkalı demek birinin canına malina kast etmiş kişi demek. boşanmış kadin veya erkekle ne ilgisiv var.
Ne güzel ben hiç bir konuda en iyi ben bilirim diyemiyorum çünkü bilmiyorum. peki madem bu kadar iyi biliyorsunuz sabıkalı kişi cana veya mal'a kast eden biri değilse nedir söyleyebilir misiniz.Sabıkanın ne demek olduğunu sizden iyi biliyorumdur, kaç tane suçlu ile tanıştınız ki hayatınızda? Adliyeye kaç defa yolunuz düştü?
Allah size zihin açıklığı versin hanımefendicim zira okuma-anlama probleminiz var. Siz bana sabıkalı şudur demişsiniz, ben de size sabıkalı ne demek sizden iyi bilirim, ne yazdığımı bilerek yazdım demişim.Ne güzel ben hiç bir konuda en iyi ben bilirim diyemiyorum çünkü bilmiyorum. peki madem bu kadar iyi biliyorsunuz sabıkalı kişi cana veya mal'a kast eden biri değilse nedir söyleyebilir misiniz.
Ben bir tanım yapmışım sizde öyle olmadığını konuyu iyi bildiğinizi soylemissiniz. bende eksik veya yanlışsa doğrusunu yazın öğreneyim demişim. göz ve beyin koordinasyonu konusunda sıkıntım yok.Allah size zihin açıklığı versin hanımefendicim zira okuma-anlama probleminiz var. Siz bana sabıkalı şudur demişsiniz, ben de size sabıkalı ne demek sizden iyi bilirim, ne yazdığımı bilerek yazdım demişim.
aynen, ne alaka arkadaş, nasıl ikisini bir tutabiliyorsunuzSabıkalı demek birinin canına malina kast etmiş kişi demek. boşanmış kadin veya erkekle ne ilgisiv var.
"Sabıkanın ne demek olduğunu sizden iyi biliyorumdur" cümle bu. Adliyeye girmemiş, suçlu dahi görmemiş birinin haddi değil sabıkalı nedir bana öğretmek, açılımı da bu ki devamında daBen bir tanım yapmışım sizde öyle olmadığını konuyu iyi bildiğinizi soylemissiniz. bende eksik veya yanlışsa doğrusunu yazın öğreneyim demişim. göz ve beyin koordinasyonu konusunda sıkıntım yok.
Ayrica hakaret etmeden de cevap yazabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?