- Konu Sahibi altinerpinar
-
Ne densiz insanlar var.Onlar patavatsız,cahil insanlar.Unutma ki,cahillerin sözğne itimat edilmez.
insanın morali de bozuluyor ister, istemez. daha da yemeyi düşünüyorum dedim bakakaldı öyle. ama herkes söylüyor. lisedekia rkadaslarım bile beni görünce çok şaşırıyor. hatta biri evlendin mi çocuk mu doğurdun demişti
anlayamıyorum insanları. ekmeğimi suyumu babam veriyor sizene! insanın duygualrını bir anda berbat ediyorlar ben kimsenin dış görünüşü hakkında yorum yapamam ki.. ben sakındıkça onlar beni iğneliyor. babaannemde çok baskı yapıyor yarın bir gün el kapısına gideceksin diyip duruyor...o kadar iyi anliyorum ki seni
nisan alis verisine ciktigimizda abiye bakarken magazadaki kadin bana
nisanlanacagim kisi ve tüm ailesinin önünde bana
" iyi beslemisler seni" dedi
sanki hayvan misim gibi. aglaya aglaya cikmistim ordan. nasil gücüme gitmisti, seneler gecti hala unutamadim
insanlarin bu dengesizligindan nefret diyorum
cnm benim ben stres yapınca yiyemeyenlerdenim. çok zor bir süreç geçirdim ve o kadar zayıfladım ki sonunda hastanelik oldum, kendim de sağlık sektöründe olmama rağmen hem dedoktor bana stresin kaynagı neyse unutacaksın, ve yemek yiyeceksin yoksa sinirlerin daha fazla kaldırmaz bunu dedi. Neyse ki toparladım.
sen kemoterapi görmüşsün boru değil bu ciddi bir süreç, şükretmelisin ki kilo alabilmissin. çoğu insan mide bulantısından ve ilaçların yan etkilerinden yiyemiyor hiç bir şey. bünyen düzelir her şey yolun girer. merak etme sağlıgın basen ölçünden cok daha önemli. ne derlerse desinler, senin canından kıymetli mi?
çok kafaya takıyorsan glikoz toleransına, tiroid değerlerine filan baktırabilirsin, metabolizman normal çalışıyor mu öğrenebiirsin bi diyetisyenden yardım alabilirsin ama bunu takıntı haline getirmemeye çalışman en doğrusu.
anlayamıyorum insanları. ekmeğimi suyumu babam veriyor sizene! insanın duygualrını bir anda berbat ediyorlar ben kimsenin dış görünüşü hakkında yorum yapamam ki.. ben sakındıkça onlar beni iğneliyor. babaannemde çok baskı yapıyor yarın bir gün el kapısına gideceksin diyip duruyor...
o kadaaar iyi anliyorum ki bunu.
ben kiloluyum ve türkiyeye ne zaman gitsem karsilastigim sey bu
komsular yemege davet eder, evin büyügü torunlarina dönüp benimle dalga gecer
bunun yemek yemeye ihtiyaci yok, yemis yiyecegi kadar diye :S
ailen seni domuzla mi besliyor, niye kilo aldin demeler.
sanane ya? kime ne? ister 130 kilo olurum ister 50, bundan size ne?
takma bunlari kafana, öyle söyleyenlerede cevabini vermekten kacinma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?