Her gittiğim yerde kilomu eleştiriyorlar

canım benimm hayatta böle densiz insanlar oldukca cok...
sanırım kemoterapi dedigine göre rahatsızlıgın var öncelikle çok gecmiş olsun...
sen bunlara kafa takarsan olmaz kuzusumm her güzelin bir kusuru olurmus benimde bu de gec...
mesela ben hamileyimm 7.ci ayıma girdim fotomu koyuyom bazen aaa hiç kilo almamışsın diye yorum yazıyolar çok normal benim tansiyon problemim felan oluyo bide ha bire yicek halim yok sonucta hamileysem dimii o yüzde sende aldırma canım benimmm

o zaman baban versin cevabini

oysaki onalrdan ne iltifat ne de övgü bekleyen var! bana kızlar soruyor ben güzelmiyim sence? nefret ettiğim şey insanların dış görünüşleriyle ilgili yorum yapmak. sorulduğunda bile rahatsız oluyorum olması gerektiği gibisin diyorum bu sefer kıskanıyormusum gibi tavırlar alıyorlar. ben benim sende sensin. anlatamıyorsun bizim türk kadınları cidden böyle. kendilerinde sanki jennifer gibi gelin, kız var. ..

ne kadar dengesiz elemanlar var.insanların dış görünüşü hakkında yorum yapmaya nasıl cüret edebiliyorlar aklım almıyor.bunların ağızlarının ortasına bir tane yapıştıracaksın.

bence kendinle barışık ol kimseyi takma canım herkez bana bazen kilo almışsın diyo evet böle daha güzel oldum diyorum kapatıyorum ağızlarına laf verme morelini bozmalarına izin verme

tedavi daha yeni bitti bu yüzden hemen izin verilmiyor. bir yıl geçsin düzenin otursun dedi. ama daha 8 ay oldu bu yüzden her yemekten sonra önce aldığım az da olsa ilaçlar ayaklarımda dahi şiş yapıyor bilemedim bende zaten yaşadığım şeylerden dolayı çok hassaslaştım hemen oturup ağlar oldum

Özellikle mağazaya girdiğinde kadının söyledikleri çok çirkinmiş cidden.
Sonuçta senin elinde olan bir şey değil kemoterapiden bahsediyorsun.
Ben olsam o kadına nasıl böyle bir şey söylemeye cüret edebildiğini sorup azarlardım.
Kimsenin senin görünüşüne laf etmeye hakkı yok durduk yere.
Bence hiç moralini bozma, gider o kilolar zaten.
O insanların ne kadar komik ve cahil olduğunu düşün sadece.
Bir de gerçekten çirkin bir insan olsan sana bunları söylemezlerdi.
Bir yerde artıların var ki rahatça atıp tutmuşlar.

İnsanlar bu kadar mı edepsizlesti ya!
Onların ne haddine sizin kilonuzdan allahım yaa gelde sinir olma.
Saglıgınızı düsünün bosverin kilo elbet verilir yeter ki isteyin.
Dengeli beslenip , sporla da desteklediniz mi tamamdır üzmeyin kendinizi.

Alisilmisin disinda kilo alinca oluyor boyle tatsiz durumlar. Ben de citi piti, insanlarin "safinaz" dedigi cinsten bir kizken, asiri kilo almistim. Bana da her goren "ne olmussun sen, bu ne hal, body guard gibi olmussun, kilo ver,..." gibi laflar soyluyordu. Ne kadar moral bozucu oldugunu iyi bilirim. Sonradan bayagi kilo verdim ve bu insanlar bu sefer de tam tersi iyi laflar etmeye basladilar o ayri . :)

Bence oncelikle kendin icin kilo vermelisin. Stres yapmamaya calis. Anladigim kadariyla cok yemiyormussun zaten, oyleyse spora basla. Evde egzersiz de yapabilirsin, disarida da yuruyebilirsin, spor salonuna da gidebilirsin. Insan istedikten sonra spor yapmak cok kolay. Spor cok ama cok ise yariyor kilo verip guzellesmekte. Tavsiye ederim. Kendini de cok iyi hissedeceksin sporla.

bence kendinle barışık ol kimseyi takma canım herkez bana bazen kilo almışsın diyo evet böle daha güzel oldum diyorum kapatıyorum ağızlarına laf verme morelini bozmalarına izin verme

kendimle barışamadım daha.. hep düzeldim diyorum bi yerden patlak veriyor bişeyler. yine hüzün, yine stres.. bende çok yoruldum artık.

ben de öyleydim:2: bi tek hastanedeyken iyiydim ağlamıyordum, belki zaten hasta oldugumu biliyorlar diye bak ben temmuzda tedavi oldum daha yeni yeni bünyem kendine geliyor 1 aydır filan spor yapmaya başladım. Sen daha ciddi bi süreç geçirmişsin, sabret inan 6 ay 1 sene çok önemli bir vakit değil inan değil. başka şeylere odaklan
Bi de bnm kız kardeşim de şehir planlama okudu, o da okuldayken cok kilo aldı proje yetiştirecem diye sürekli çizim masasındaydı ve gece filan uyumuyordu. Ben öyle durumda kilo veririm o ise aldı herkes aynı değil yani. Ama mezun oldu devlette çalışıyor incecik şimdi 34 beden. geçiyor hepsi.

canım kendinle barışık ol lütfen. benim şimdi değil ama bundan 3-4 yıl öncesinde oldukça fazla kilom vardı. herkes tıpkı sana yaptıkları gibi benim de kiloma laf ediyorlardı.. çok güzel bir yüzün var. ama kilolusun, halinden gerçekten memnun musun? kadın gibi kilolusun.. vs.. o kadar çok konuşurdu ki insanlar.. özellikle komşu teyzeler ve akrabalar.. ben o an sinirlensem de sonrasında üzerinde durup düşünmezdim bile.. ama sonra kendi kendime ben daha güzel daha sağlıklı olabilirim dedim ve 6 ayda 24 kilo verip ideal kiloma ulaştım.. istedikten sonra bu zor bişey değil.. yeterki konuşulanlara kulaklarını tıka ve yeter ki inancını kaybetme..

keşke zamanım olsa spora hep okul, kurs.. yazında çalışıyorum. ne zaman rahatlıcam ben

ahh ahh bigünhastanenin bahçesinde oturuken bi kızla annesi geldi yanıma oturdular. sohbet ediyoruz güzelsinizde azcık incelseniz dedi. hastaneyi gösterdim sen hiç hasta oldun mu dedim. hayır dedi. eğer olsaydın bu lafı etmezdin dedim. bana kendini savunduğu cümle şuydu :
ama böyle de kadın mısınız kız mısınız belli değil dedi. o kadar çok üzüldüm ki. insanlar niye öyle oldu? sadece 15 kilo fazlalığım var. kemikli biri değilim o yüzden sonradan aldığım kilolar daha çok göze battı. etlerim sıkılaşsın diye geçen ay annemle akşamları yürüyüşe çıktık ama fazla dayanamadın çabuk yoruluyorum sanırım daha zamanı var

canım fazla kasma kendini haftada 1 kilo vermeye çalışsan ayda 4kg eder ve 3 ayda ideal kilona kavuşursun.

hiç üzülmee canım benimmm geçmiş olsun olabilirr veriissin herşey bizim için...insanların söylediklerini dinle ama öenmsemee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…