Her gittiğim yerde kilomu eleştiriyorlar

Müzik ve dans.. en güzel endorfindir.. Hareketli bir müzik aç ve dans et...Latin salsa .. oryantal ..en güzel spor dans :)

Son düzenleme:
canım okuyunca çok üzüldüm biliyomusun, neden başkalarının sözüne bakıp kendini üzüyorsun, seni kimsenin beğenmediğini düşünüyosun, kime ne senin kilondan, söyleyenlere evet kilo aldım bu halimdende çok memnunum diyip geçsene canım. tabiki ister istemez kırılıyor üzülüyor insan bilmiyo değilim, benim boyum 1.64 kilomda 57 di, kan ilaçlarından 68 oldum görenler ooo ne bu halin daha evlenmeden bu kadar kilo alırsan evlenirsen helede bi çocuk doğurdunmu nasıl olursun kimbilir dediler, ve herkes böyle söyledi akrabalarım bile. çok kırılırdım ama evet kiloluyum ama kilomdan memnunum derdim ben kendimi böyle seviyorum derdim diye diye artık bişey söylememeye başladılar, sonra nişanlandım bu seferde evlenene kadar zayıfla demeye başladılar bende nişanlım beni böyle seviyor dedim hep. hiçte kafama takmadım kilomu. evlendim 11 aylık evliyim 11 ayda evde oturmama rağmen ve çok yememe rağmen 5 kilo verdim. şimdide bana ne diyorlar biliyomusun aa kilo vermişsin iyi olmuş ama yüzün küçülmüş çirkinleşmişsin. yani söylemek istediğim şey herşey senin beyninde bitiyo, çok kiloluyum diye kafana takarsan hiçbir şekilde 1 kilo bileveremezsin hatta kilo alırsın, kilonu hiç takma barışık ol kendinle ve kilo vermişmiyim nasıl verecem diye düşünme bak görürsün nasıl kiloların gidiyor. birde seninki ilaçlardan olmuş bunun etkisinin gitmesi için zaman lazım hormon fonksiyonlarının normale dönmesi lazım neden bu kadar takıntı yapıyosun. seven her halinle sever. beğenen her halini beğenir boşver gitsin canım

çok teşekkür ederim güzel yorumun için. çok haklısın her zaman herşeye kulp bulacaklar. saçın uzamış olmamış kestir. kıslatırsın yamuk olmuş. benim isyanım bu kadar çok yorum yapıp beni strese sokmaları. 100 kilo bi arkadasım var ama o seviyorum diyor mesela. ben çok taktım galiba hepsi birden söyleyince de çok oturdu içime herkes yanılıyor olamaz diye herşeyin ilacı da zaman değil mi zaten..

ah canım benim kim ne derse desin üzülme hiç.sen sana lazımsın birtanem.hep düşün ki,hayatta en önemli şey sağlık inan bana.bende bunda birkaç sene önce ayy kilo aldım,ayy göbeğim mi çıktı ne diyip,ne rejimler yaptım.şimdi zayıfım...ama sağlığım elden gitti o dönemden büyük hasarlar bırakmışım vücudumda.ufak bir soğuk algınlığında yatağa düşerim.bağışıklığım çöktü kısaca.düşünsene resmen zatürree geçirdim geçen sene.sebep;vücut kendini savunamıyor artık,bünye çökmüş...şimdi de diyorum ki; 'AHH...SAĞLIĞIM.SAĞLIĞIM YERİNDE OLSA DA YİNE KİLOLU OLSAM' inan sağlık çok önemli.kendini üzme canım lütfen....

Bosver tatlım ne takıyosun.Insanları memnun etmek zor bana da cokk zayıfsın annen sana yemek vermıyo mu derler sankı bebegım de..Tersle hatta densız patavatsız seyler...Bak yıne sınırlerım hopladı zayıflarsın "kuru kız" derler az kılo alırsın laf ederler.Kımsenın dıs goruntusu kımseyı ılgılendırmez

buarada hep sölediğim hepte söleyeceğim birşey vardır zayıf olmak demek fiziğin güzel anlamına gelmez..malesef benim bircok arkadaşımda 34 bedeni çekici buluyor..eskiden 34-32 giyen biri 0olarak söleyebilirimki kesinlikle berbat..erkek gibisin ne popo kalıyor ne göğüs kalıyor ne bel oyuğun belli oluyor cünkü vücutta et yokki..şuan 36yım ve resmen kendimi buldum fiziğimide beğeniyorum ama bu her 36 beden bayan güzel fizikli anlamına gelmiyor? her 36 beden giyen ince belli yuvarlak popolu falan olmuyor aksine tahta gibi olanlar var bence biraz kemik yapısı ve vücudun genişliği darlığı ve vücut hatları ile ilgisi var arkadasım 38 beden ve hicte etli degil cokta yakısıyor ona ama ben 38 olsam vücudum dar ve ince kemikli oldugu icin etli etli oluyorum şişiyorum yani herkese yakışan beden ayrıdır belkide size yakısan beden 40 tır 42 dir bunu en iyi siz anlarsınız kimse 0 beden olmak zorunda degil..ve bence 44 beden asırı bir ölcü değil bu kadar insandan bu kadar tepki aldığınıza göre gerçekten güzelsiniz ve dikkat çekiyosunuz akıllarınca sizi zayıf yönünüzden vurmak istemişler gerçekten gülün geçin spor diyet ve azimle istediğiniz ölcüye gelmeniz hicte zor değil

bende senelerce ne kadar zayıfsın lafları çektim. çok moralim bozuluyordu. hele bir arkadaşım vardı okulda,her görmesinde(neredeyse hergün) bana çok zayıfsın öyle olmak istemezdim derdi. enson dayanamayıp istesende olamazsın arkadaşım,fazla sıkma kendini demiştim. o günden sonra kendimle barışık olmayı öğrendim. resmen rahatlamıştım ve artık herkeze cevabını vermeye başladım. senin durumunun tersi ama aynı dert sayılırdı benimkide,bende alamıyordum çünkü. şimdi aldım sende ilerde verirsin. sana böyle diyenlere bilerek aldım de gerekirse sanane de ama içinde patlamasın. hiç sıkma canını yemeden içmedende kesilme,hasta olursun mazallah

Sağlığnz yerinde olsun da kilo alınır verilir hiç zor değil.tam tersni de ben yaşyorm maalesf çok zayfm göze batacak kadar.tanımadğm insanlar bile dönüp bişey söyler.delilrmemek elde değil.ben hiç onları takmıyorum kime ne? Ama sinir olduğum insanları eleştrmeye çok meraklıyz kendi köşemize çekilip sadece kendmzle ilglenmeyi basaramyorz.

Bende dayanacak hal kalmadı diye diye geldim zaten bu günlere. Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş. Demekki benim gücüm var diyorum şimdi. Başedebilirim hastalıkla, dertle.. Bişiyler hep eksik kaldı hayatımda. sevdiğim yanımda çok şükür dedim hastalandım gitti ama annem babamla daha yakın olma şansım oldu, sınavı kazandım küçük bi ildi bababm göndermedi ama hırs yaptım daha iyisini kazandım. birini isterken hep diğerini kaybettim. şuan param, evim, ailem çok şükür yanımda.. ama hala yaralarım kapanmadı, ya ben kaşıyorum ya da başkaları iyileşmesi çok zaman alacak. hayatımda birşeyin yerini hiçbişey dolduramayacak oda annelik.. hiçbir zaman yaşayamayacağım artık. bunun için savaşacak gücüm de yok.

zayıf olursun, çok zayıfsın derler

kilolu olursun aaa ne kadar kilo almışsın derler.

bu millet manyak.

bekarken 50 kiloydum

hamileyken 85 kiloydum

şimdi 56 kiloyum. hala söyleyecek birşeyler buluyorlar

tatlı kuşumm buna mı üzüldün sen?bak çok ciddi bir hastalık atlatmışsın.nefes alıyosun,hayat seninle..çoook gençsin.derler canım kadınların ilk muhabbeti kilodur.aa sen kilo aldın,aa sen kilo verdin.kadın milleti işte,sen kendini bunun için üzme.zaten yazın hepsini verirsin.ders çalışırken hareketsizlik oluyor.yazın gez,dolaş,yürü bak bakalım bir aya nasıl eriyeceksin

neden birtanem?neden öyle düşünüyorsun?neden anne olmayasın????

zayıf olursun, çok zayıfsın derler

kilolu olursun aaa ne kadar kilo almışsın derler.

bu millet manyak.

bekarken 50 kiloydum

hamileyken 85 kiloydum

şimdi 56 kiloyum. hala söyleyecek birşeyler buluyorlar
milletin ağzı torba değil ki büzesin....gün yeter ki uzun olsun,eleştirecek çok şey buluyorlar...

buarada tebrik ederim eleştiri aldın diye " ay onlar beni kıskanıyo" pozlarına girmeyecek kadar özgüvenli ve kendinle barışıksın aslında sen farkında olmasanda..yalnız cidden şu konuya çok sinirlendim insanlardaki cürrete bakarmısın o zaman herkes birbirine "senin yüzün güzel aslında ama burnun bozuyor", "boyun kısa olmasa fiziğin idare eder","gözlerin pörtlek olmasa çirkin değilsin","popon büyük yoksa fiziğin gayet iyi" gibi cümleler kursun..bir başkasının fiziksel görüntüsünü eleştirmek kimin haddine..insanlar kendilerimi seçiyolar nasıl yaratılcaklarını töbe töbe..icinden ne düsünüyosan düsün ama karsındaki insanın duygularını önemsemeden böyle densizce ve saygısızca yorum yapanlar inan bana kendi kudurlarını ve komplekslerini kontrol altına alamayan tipler .ben senin yerinde olsam ciddi terslerim bidaha agzını acamaz

kılo nedırkı canım verırısın elbet elınde olan bısey yemıs yemıs tutmussun dıyen de cok saygısızmıs gercekten hay allahım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…