- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi altinerpinar
-
hiç üzülmee canım benimmm geçmiş olsun olabilirr veriissin herşey bizim için...insanların söylediklerini dinle ama öenmsemee
ağır geliyor sözleri bazen önemsememek elde değil. dışarda insanlar evde babam
Müzik ve dans.. en güzel endorfindir.. Hareketli bir müzik aç ve dans et...Latin salsa .. oryantal ..en güzel spor dans :)
canım okuyunca çok üzüldüm biliyomusun, neden başkalarının sözüne bakıp kendini üzüyorsun, seni kimsenin beğenmediğini düşünüyosun, kime ne senin kilondan, söyleyenlere evet kilo aldım bu halimdende çok memnunum diyip geçsene canım. tabiki ister istemez kırılıyor üzülüyor insan bilmiyo değilim, benim boyum 1.64 kilomda 57 di, kan ilaçlarından 68 oldum görenler ooo ne bu halin daha evlenmeden bu kadar kilo alırsan evlenirsen helede bi çocuk doğurdunmu nasıl olursun kimbilir dediler, ve herkes böyle söyledi akrabalarım bile. çok kırılırdım ama evet kiloluyum ama kilomdan memnunum derdim ben kendimi böyle seviyorum derdim diye diye artık bişey söylememeye başladılar, sonra nişanlandım bu seferde evlenene kadar zayıfla demeye başladılar bende nişanlım beni böyle seviyor dedim hep. hiçte kafama takmadım kilomu. evlendim 11 aylık evliyim 11 ayda evde oturmama rağmen ve çok yememe rağmen 5 kilo verdim. şimdide bana ne diyorlar biliyomusun aa kilo vermişsin iyi olmuş ama yüzün küçülmüş çirkinleşmişsin. yani söylemek istediğim şey herşey senin beyninde bitiyo, çok kiloluyum diye kafana takarsan hiçbir şekilde 1 kilo bileveremezsin hatta kilo alırsın, kilonu hiç takma barışık ol kendinle ve kilo vermişmiyim nasıl verecem diye düşünme bak görürsün nasıl kiloların gidiyor. birde seninki ilaçlardan olmuş bunun etkisinin gitmesi için zaman lazım hormon fonksiyonlarının normale dönmesi lazım neden bu kadar takıntı yapıyosun. seven her halinle sever. beğenen her halini beğenir boşver gitsin canım
evdeki baban belkii şaka yapıyodur yada saglıgın için kilo vermeni istiyodur ama dışardakii kimseyide ilğilendirmezz herkez sankii sıfır beden deee
bencdee:))takma sen canım benimm yaza çok varonların hayal dünyaları çok geniş de ondanmiss turkey de kriterler olmasa aday olmayan kalmayacak
ah canım benim kim ne derse desin üzülme hiç.sen sana lazımsın birtanem.hep düşün ki,hayatta en önemli şey sağlık inan bana.bende bunda birkaç sene önce ayy kilo aldım,ayy göbeğim mi çıktı ne diyip,ne rejimler yaptım.şimdi zayıfım...ama sağlığım elden gittio dönemden büyük hasarlar bırakmışım vücudumda.ufak bir soğuk algınlığında yatağa düşerim.bağışıklığım çöktü kısaca.düşünsene resmen zatürree geçirdim geçen sene.sebep;vücut kendini savunamıyor artık,bünye çökmüş...şimdi de diyorum ki; 'AHH...SAĞLIĞIM.SAĞLIĞIM YERİNDE OLSA DA YİNE KİLOLU OLSAM' inan sağlık çok önemli.kendini üzme canım lütfen....
Bende dayanacak hal kalmadı diye diye geldim zaten bu günlere. Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş. Demekki benim gücüm var diyorum şimdi. Başedebilirim hastalıkla, dertle.. Bişiyler hep eksik kaldı hayatımda. sevdiğim yanımda çok şükür dedim hastalandım gitti ama annem babamla daha yakın olma şansım oldu, sınavı kazandım küçük bi ildi bababm göndermedi ama hırs yaptım daha iyisini kazandım. birini isterken hep diğerini kaybettim. şuan param, evim, ailem çok şükür yanımda.. ama hala yaralarım kapanmadı, ya ben kaşıyorum ya da başkaları iyileşmesi çok zaman alacak. hayatımda birşeyin yerini hiçbişey dolduramayacak oda annelik.. hiçbir zaman yaşayamayacağım artık. bunun için savaşacak gücüm de yok.
milletin ağzı torba değil ki büzesin....gün yeter ki uzun olsun,eleştirecek çok şey buluyorlar...zayıf olursun, çok zayıfsın derler
kilolu olursun aaa ne kadar kilo almışsın derler.
bu millet manyak.
bekarken 50 kiloydum
hamileyken 85 kiloydum
şimdi 56 kiloyum. hala söyleyecek birşeyler buluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?