Eşiniz hatalı..Kimse kusurabakmasın..
Yaşlı dul kadın demesin kimse şimdi..
Benim kayınvalide_gelin olaylarında, çoğunlukla kayınvalideleri savunduğumu bilen bilir ama bir yere kadar..Herkesin bir yeri var evlilikte..
Hergün annesinde yemek yiyorsa, birçok şeyi annesi ile paylaşıyorsa neden evlendi acaba?
Benim oğlum her akşam bana yemeğe gelse '' git oğlum karınla ye, arada burda da yersin ama her akşam her akşam olmaz'' derim..Demek ki kayınvalide de böyle istiyor.
Madem anlaşamadınız, ayrıldınız, tamam dul olarak tabii ihmal etmeyin, yalnızlık Allah a mahsus, siz yapamıyorsanız akşamları eşiniz uğrasın tabii, hal hatır sorsun ama her akşam yeyip de yatmaya gelmesi eve, ne demek?
Çok sabırlısınız gerçekten, nerde evlilik?
Siz kayınvalidenizle anlaşamadığınıza göre, eşiniz arayı bulacak..Hem annesi ile hem de sizle konuşup aranızı yapacak..Böyle durumlarda erkekler arayı idare etmek zorunda..
Biri annense, diğeri de karın..Kesinlikle ciddi anlamda eşinizle konuşun derim ciddi olarak ama..
Kayınvalidenizle aranızda halledilemeyecek bir problem yoktur sanırım..
Haftada 1-2 kere orda yiyebilirsiniz ama birlikte..Sonra evinize gelin.
Eşiniz her akşam iş çıkışı uğrasın madem, hal hatır sorsun ama yemeğe kalmasın siz olmadan , kalacaksa siz de gidin..Kopmamış olursunuz böylece..
Siz de idare edin kayınvalidenizi biraz..Böyle giderse daha da koparsınız eşinizle.
Yukardaki yorumu, kayınvalidenin sağlıklı, elden ayaktan düşmemiş olması durumu için yazdım..Yani bakıma muhtaç bir kadınsa eşiniz de haklı...