- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
cnm calisanlar az alir biz ewdeyiz fazlasini okuruz 4 kisi pazartesi baslayacagiz saniyor ondan girmiyorlar bugun boyle gecsin duzene girer fazla degil bence ...Kızlar bence 10000 tane bir günde bitmez.
Sayımız artarsa olabilir.
Ben çalışıyorum.
150 taneyi bugün işyerinde pc nin karşısında çektim.
Esma-il Hüsna olsa daha kısa sürede daha fazla okunabilirdi.
Bence bir gün demeyelim. Bitince öteki kişiye geçeriz.
yazdim cnm hesap dogruysa 100 kumbaraya kaldiBitti ozaman Allah kabul etsim butun gönlünden gecen dileklerini
Tamam o zaman. Pazartesi sayımız artacak yanicnm calisanlar az alir biz ewdeyiz fazlasini okuruz 4 kisi pazartesi baslayacagiz saniyor ondan girmiyorlar bugun boyle gecsin duzene girer fazla degil bence ...
Aliştik diyelim 4000 400 gibi geliyorTamam o zaman. Pazartesi sayımız artacak yani
Ya kızlar ben mi yanlış okuyorum. Siz bu bin taneyi falan nasıl ne zaman okuyorsunuz.
Maşallah
Allah kabul etsin şnşallh
Ben pek salavat çekmedim.Aliştik diyelim 4000 400 gibi geliyor
kaptırdın mı gidiyor cnm alışırsın sendeBen pek salavat çekmedim.
Hep istedim ama gün içindeki telaşesinde unutuyordum.
Bu topiği görünce balıklama daldım.
Zamanla ben de alışırım belki.
Alişirsin inanki benim yaklaşik 80 elemanim var duşün okadar yogunumki yinede okuyorumBen pek salavat çekmedim.
Hep istedim ama gün içindeki telaşesinde unutuyordum.
Bu topiği görünce balıklama daldım.
Zamanla ben de alışırım belki.
Alişirsin inanki benim yaklaşik 80 elemanim var duşün okadar yogunumki yinede okuyorum
Ekledim canım sayı yok ne kadar okursan ama günlük girip dua alman lazımBenide ekleyiinn:))
Ekledim canım sayı yok ne kadar okursan ama günlük girip dua alman lazımKızlar beni de ekler misiniz. .günlük r kaç tane okuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?