- 10 Haziran 2014
- 11.171
- 13.005
- 298
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
tsklr ALLAH KABUL ETSIN hergun girecekseniz sizide listeye ekleyelim.Kızlar kumbaranıza 200 adet Salavat ekledim. İhtiyacı olanın muradını hayırlısıysa versin Rabbim . Amin.
tmm cnm aksam okudugunu bildir kolay gelsinMerhaba kızlar
Annem ev yaşıyor. Bir taraftan eşya topluyorum. Bit taraftan okuyorum. Akşama yazarım.
yasemin 1000 tane aldım allah kabul etsin bitince yazarım]KIZLAR HERGÜN BİR ARKADAŞIMIZA DUALARININ KABULÜ İÇİN 10.000 SALAVAT ÇEKİYORUZ...
ALLAHUMME SALLI ALA SEYYIDINA MUHAMMED.
YASEMIN icin okuyoruz;
Duası:
Rabbimiz den hayırlı, sağlıklı, imanlı bir evlat ve eşiyle huzurlu sağlıklı güzel bir evlilik istiyor
LISTEMIZ;;;;;;;
1.Masculin(AYSE)========
2.Yasmin5846 ========100
3.Crazy3527(rakibe)======
4.Ceylinimdeceylinim====
5.Papatya==============
6.Laz4life============
7.Polyanna23=========
8.Mira26============
9.Askiminaskiyim======
10.Tuuba84============
11.Akimel==============
12.Belinayesila=======2.000
13.Eses50=============
14.Huyluduygu=========
15.Sumisali22=======
16.okulum=========
KALAN========7.900
Kumbaramızda: 300 adet salavat var
Rabbim kabul etsin ağzımızdan dökülen her zikir Gönlümüzdeki bir isteğin anahtarı olsun inşallahhh...
Sağol canım. Bu aralar hergün giriyorum ancak birden çok dua grubum var. Dolayısıyla çok fazla bölünüp de hiçbirinin hakkını tam verememekten çekiniyorum. O yüzden denk geldikçe kumbara olan gruplara Allah rızası için okuyup hediye etmeyi tercih ediyorum. Şuan ki listeniz tamamlandıktan sonra ben de yeni listeye ismimi yazdırırım inşallah hem benim de o zamana kadar okumalarımdan bazıları bitmiş olur. Allah hepimizin duasını kabul etsin . Amin .tsklr ALLAH KABUL ETSIN hergun girecekseniz sizide listeye ekleyelim.
AMIN ALLAHIM SENIN DE NE DILEGIN VARSA KABUL ETSIN DILINE VE YUREGINE SAGLIK CNM...Sağol canım. Bu aralar hergün giriyorum ancak birden çok dua grubum var. Dolayısıyla çok fazla bölünüp de hiçbirinin hakkını tam verememekten çekiniyorum. O yüzden denk geldikçe kumbara olan gruplara Allah rızası için okuyup hediye etmeyi tercih ediyorum. Şuan ki listeniz tamamlandıktan sonra ben de yeni listeye ismimi yazdırırım inşallah hem benim de o zamana kadar okumalarımdan bazıları bitmiş olur. Allah hepimizin duasını kabul etsin . Amin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?