Canım yani neler düşünüyosunda ağlıyosun içine attığın bişeyler mi var?
piskologtan yardım alabilrsin eğer kendin için endişeleniyorsan
çok düşündüm nedenini bulamıyorum... konuştugum insanlarla çok agresif konuşuyorum çevremdeki insanlar tanıyamıyor beni...çok üzgünüm
Bu ağlamalarınızın sebebi hedeflerinizi gerçekleştirememeniz olmanız veya ilişkinizi bitirmiş olmanız olabilir burdan sallama bir şekilde bunu bilemeyiz , psikolojik destek alabilirsiniz. Ama hayattan daha fazla tat alabilmek için hedeflerinize yönelin, daha yaşınız çok genç hiç bir kaybınız yok üniversiteye gitmek istiyorsanız gidebilirsiniz, kendinizi her yönden geliştirip yeni uğraşlar edinebilirsiniz, maddi imkanlarınız yettiğince kısa kısa seyahatlere çıkıp yeni yerler görebilirsiniz , mutlu olmak çok kolay, yeter ki isteyelim :)
... teşekkür ederim..Ağlama krizleriniz düzenli olarak devam ediyor ve sizi rahatsız ediyorsa en güzel çözüm psikolojik destek almak. İnsan bazen kendine ne kadar ve neden yüklendiğinin farkına varmak için karşısında ayna vazifesi gören bir insana ihtiyaç duyuyor. Nasıl ki dış görünümümüzü irdelemek için ayna kullanıyorsak, bazen şöyle bir dönüp içimize bakmak için de profesyonel birinin görüşlerini almak işe yarıyor.
depresyondayım... unutuldum...aldatıldım...sevgilimden ayrıldım... :) çok yalnızım... :\mutsuzum
Sukur ki parmaklarin var bunlari yaziyorsun
Sukur ki gozlerin var bunlari okuyabiliyorsun
Ben bir sebep yokken deprosyana girmene uzuldum .
Derin bi nefes al var kendine boyle ruhsal durumlarda ilac kendinsin .
Umarim bir an once bunalimdan cikar kendine gelirsin kis ayins girerken bir cok insanda bu karamsarlik oluyor
ben 22 yaşında açıköğretim işletme 3. sınıf ögrencisiyim kendi hayallerimi gerçekleştiremediğim için açık öğretim okumak zorunda kaldım :/ kendime yeni uğraşlar buldım kurslara gidiyorumm ,tiyatroya,sinameya gidiyorum,alış-veriş yapıyorum,kendi kütüphanem var kendimi geliştirmek için elimden gelen her şeyi yapıyorum ama mutlu olamıyorum nedenini bilmiyorum...özel hayatım pek sakın hep platonik aşık oldum bir aylık bir sevgilim oldu anlaşamadık ve bir ay önce ayrıldık... bana yardımcı olabilir misiniz ....???? neden hergün ağlama krizlerine giriyorum...(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?