her gün ağlar oldum onsuzluk canımı çok yakıyor

ya dondurucam ya da gününü değiştiricem. görmemek için evet. orda sevgili rolü yapıyoruz cünkü canım daha da yanıyor.
bu arada ayrılık konuşması yaptığımız gün bana bir şey vermene gerek yok dedi. yüzüğü kastediyor tabi. ben de o bana ait değil diye ağladım falan. senin o dedi. inan napıcamı bilmiyorum. amiinn teşekkür ederim

Kılık kıyafet olayı saçma ve ona değinilmiş, orayı geçiyorum.

Sizin çıkışlarınızı sert bulmuş, böyle olursanız evlenseniz de boşanacağınızı söylemiş, siz de hatalarınızı anladığınızı yazmışsınız ya işte burası onun sizin bakış açınızı manipüle ettiği yer.

Gerçekten seven bir erkek sivri çıkışları olan bir kadını sırf bu özelliği nedeniyle asla terk etmez, diğer nedenlerin içinde bile bunu sebep göstermez aksi olsaydı bütün huysuz kadınlar yalnız kalırdı ama öyleleri mülayim kızlardan daha çok rağbet görüyor, daha ulaşılmaz bulunuyor.

Bu çocuk sizi terk etmeyi zaten kafasına koymuş, onu arayacak yüzünüz olmasın diye de kıyafet ve tartışmalar başta olmak üzere kabahati size yüklemiş.

Siz nerede yanlış yaptığınızı, ilişkinizin neden bittiğini sorgularken dibe çökeceksiniz, o yeni ufuklara yelken açacak, yeni denemelerde hüsrana düşünce verdiği molalarda sizi yoklayacak, yolunu da yapmış zaten, size karşı hisleri değişmemiş güya (sanki silah dayamışlar ayrıl diye) gerçekten temiz iş.

gununu degistir o zmn.
ayrica niye sevgili rolu yapiyosunuzki, anlamadim.

Sizi olduğunuz gibi kabullenemeyen bir erkekle asıl siz evliliği düşünmeyin. Mantık mantık mantık diyorum aşk her türlü oluyor.

Soyledigi seyler bir iliskiyi bitirmek icin gecerli sebepler. Sizde bu sebepleri mantik suzgecinizden gecirin. Eger sizde ayni kanaate varirsaniz evlenmemeniz daha hayirlidir.

Yarin obur gun bu sebepler icin lanet olsun bu adamla evlendgim gune de diyebilirsinz. Mantikli dusunun kimse yeri doldurulmayacak insanlar degill.

Bence böyle olması daha iyi. Asıl sen desene şimdiden benim bu kadar eleştirilecek yanımı buluyorsa ileride kimbilir Nasıl olur. Sürekli seni hor gören biriyle olmak istemezsin. Unutursun, merak etme.

durumunuza cok üzüldüm. allah gönlünüze göre versin umarım birdaha beraber olursunuz.

Adamin sebepleri mantikli yanliz bence oturup aglayacaginiza sizde aklinizi basiniza alip dusunun bunlari, sizi kapanmaya zorlayacak bir koca istermiydiniz, yada surekli kiyafetinizi elestiren. Insan hayatindaki belli basli temel seylerden bahsediyoruz belliki bazi temel noktalarda ayrisiyorsunuz, adam denemis konusmus 1 yil boyunca muhtemelen sizde oldugunuz kisiden odun vermediginiz icin normal olarak oda oldugunu kisiyi yasayis seklinizi kabul edemedigi icin ayrilmayi tercih etmis.
Bence gayet akli basinda bir karar vermis. Kararina saygi duyun ve sizi oldugunuz gibi kabul edecek birini bekleyin.

Bazen bize ser gibi gorunende hayir vardir biz bilemeyiz.hayatindan gitmek isteyenlere izin ver, geri donerlerse de kabul etme.seni sen oldugun icin istemeli, kendi istedigi insana benzetemedigi icin vazgecmis.kapanacaksan Allah icin kapan, kul icin degil.zaman ver kendine.bak ne guzel sarilacak yaralarin ve kimbilir ne hayirli kapilar acilacak sana

Sizi seven insan olduğunuz gibi sever, değiştirmeye çalışmaz.
Kıyafetini kabul edemiyorum gibi baskı içeren cümleleri kuruyorsa sevmiyordur. Değiştirmeye çalışıyordur.
İsabet olmuş bence. Ağlarsınız elbette üzülürsünüz normal, bunları yaşayın zaten. Ama emin olun bir süre sonra iyi ki bitmiş diyeceksiniz.
Değişmeyi kabul edip size ters bir giyim ve size ter bir hayat tarzıyla on sene sonra mutlu olamazdınız.
Emin olun çok şükür diyeceksiniz.
Her şeyin hayırlısı derlerdi kızardım haklıydılar. Şimdi tam kendime uygun birini buldum değiştirmeye kalkmayan bana uygun birini ve iyiki diğerleri olmamış diye şükrediyorum.
Geçecek ve geçince siz de şükredeceksiniz.
Kimse için değişmeyin ve kendinizden ödün vermeyin mutlu olamazsınız

Canim adam seni olduğun gibi kabul etmemiş ama. Bence kafa yapinizda pek uymuyor gibi. Yani bir dışarıdan bakmayı becerebilirsen bazı şeyleri cok net goreceksin

evet kapalı bır es ıstıyor olabılır ama evlenecegı ınsana kapan dıyemez onun demesıyle kapanan bır sacın dını anlamda degerı olmaz eger oyle ıstıyorsa olabılır sevıyordur ortulu olmanızıda ısteyebılır ama bunu zorlayaraak yada manevı baskı ıle degıl ortunmenın onun ınandıgı olcude degerını anlatıp gerısını sıze bırakmalıdır zorla hıcbırsey olmazzz ve sevgı gercekten saca ortuye yada baska bır ınanc ozellıgıne degıl ınsana duyulursa degıstırmeden evet yanlıslarını soylerek ama elestırmeden kabul edılırse gercek sevgıdır gerısı sadece olana degıl olmasını ıstedıgıne duyulan sevgıdır

Saçmala lütfen biraz kafanı çalıştırman gerekiyor şuan yalnız kaldığın için acı çekiyorsun diğer yandan bununla evlensen mutlumu olacaksın tamam açık giyinince orayı burayı çekiştiren kapatan giyme diyenler bizdede oldu ama bu nedir ya hiç bir zaman mutlu olamazsın sana bir hiç gibi davranıyor kendi düşüncelerin olamaz üstelik açıkta giymiyorum diyosun bi kadın kendini bilir bu erkeğe kalmadı aynısını sen ona yap bu nasıl kot iğrenç de gömleğin berbat de bi süre sonra ne diyecek bakalım? Ama o sana kapalı değilsin derken sen nerdeyse yalvaracaksın? Diğer yandan ona hayatına bakacağını göster her türlü bakmak zorundasın zaten ona gösterki gelecekse kafasında varsan ancak böyle döner kafasında yoksan üzgünüm bahanedir bunlar hiç mi seven erkek görmedik yalvarıp köpek oluyorlar kız gezip tozsada seviyorum onu diye peşinden koşuyorlar bıraksınlar bu ayakları

Son düzenleme:
Evlilik öyle bir şey ki dengini bulursan cennet olur. Bu adam senin dengin değil. Sırf onunla olabilmek için onun kalıbına göre şekil almışsın ama yetmemiş fazlasını istemiş. Ayrılmanız isabet olmuş bence. Kendi isteğin ile kapanmak ayrı bir şey, birini kaybetmemek için kapanmak ayrı. Birinde iç huzurun olur, mutlu olursun diğeri zoraki olur hep diken üstünde durursun çünkü asla yetmez verdiğin ödün... Bu yüzden ben kızlara hep diyorum ki, birlikte olduğunuz adamların her dediğine kafa sallamayın, sivri taraflarınızı da gösterin bakın bakalım orta yolu bulabilecek misiniz. Buldun hoş, bulmadın boşanma ile sonuçlanacak bir yola girmenin anlamı yok. Böyle zorlayan erkeklere pek bir şey olmuyor çünkü boşanma sürecinde, olan kızlara oluyor. Yapmayın.

Senn ki sadece alışkanlık sevgi sonunda alışkanlık bağımlılık yapıyo buda sevmekten daha beter seni bütün benliğini ele geçiriyo adam gibi adam olsaydı oda biraz alttan alırdı ne zannediyo kendini bencil adamla zaten yol alinmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…