Kızlar çok kötüyüm ben ya inanın bunları ağlayrak yazıyorum,inş. yarına sağ çıkmam da ölürüm.
Az önce yine annemlle tartıştım.Aslında tartışma değildi annemle kardeşim şaka amaçlı birşey yapmıştı(ne olduğunu sormayaın sinirden hatırlamıyorum) sonra kardeşim dediki en salağımız eda olduğu için hemen o yer dedi.Bende dedimki ''hıı evet ben salağım ama ben salaksam sen de salaksın ne de olsa kardeşimsin dedim'' Annem ordan başladı o çocuk salak olduğu içinmi türkiye derecesi getiriyor ,sen kendine bakdedi.Kardeşimde ailenin en salağı en gerizekalısı sensin zaten dedi.biz kardeşimlebirbirimize vurmaya başladık.Babamda eda hep senin suçun her zman ortamın düzenini bozuyosun dedi.Kardeşim başladıı gerizekalısın artık kabullen geçen sene de hiçbirşey yapamadın bu senedede yapamadın millet neler yapıyor sen salak olduğun için kafan basmıyor gerizekalısın dedi.Annemde onu destekledi sonrada eda tıp kazanır bu sene deyip dalga geçti kardeşimde ''hıı hıı çöpçü üniversitesi tıp fakültesi ''dedi baya dalga geçip güldüler sonrada afedersiniz''n.h kazanır''dedi.
Kızlar benim sorunum üni kazanıp kazanmamamla dalga geçilmesi değil hergün gerizekalı muamelesi görüyorum ve artık kendimi o kadar inandırdımki zekamın geri oldğuna.Allahım inşallah beni görüyordurda daha fazla yaralanmadan alır canımı...