Her gün aynı şeyler

İştahta gitti iyi mi bugün daha bir lokma yemek yemedim sadece bir türk kahvesi o kadar

Kızlar merhaba nasıl anlatsam... Her gün içimde bir sıkıntı oluşmaya başladı sığamıyorum yerime sürekli bir stres.. Ağlıyorum durduk yere ilkte regl oldum hassasım dedim ama günlerdir böyle yani takılmıcak şeyleri kafama takıyorum sonrada kendi kendime ya saçma sapan şeyler bırak düşünme diyorum. Şey gibi ona onu dicektim kaldı laf ağzımda diyemedim ya da benimle alakasız ama yakınıma yapılan bir haksızlık hazmedemiyorum sonrada kendisi takmıyo sen ne düşünüyosun diyorum acaba bunları düşünmüyorum diyorum ama kafama takınca ağrı mı oluşuyor başımda noluyor günlerdir sebepsizce ağlıyorum boş boş bakınıyorum her yere
Bilmiyorum ama ben şunu düşündüm sizin hakkınızda daha önceki yaşanılan durumları şimdi başka şeylerden taşıyor gibi geldi bana ..
Bana öyle oluyor bende bu ara öyleyim

Bilmiyorum ama ben şunu düşündüm sizin hakkınızda daha önceki yaşanılan durumları şimdi başka şeylerden taşıyor gibi geldi bana ..
Bana öyle oluyor bende bu ara öyleyim
İlk regl günümde yatıyorum ama kendimde değilim sanki uyanıyorum ayağa kalkıyorum yatıp sonra birşeyleri düşünüp ağlıyordum hadi hassasım dedim

Atlatamadığınız bir problem mi var?
Ben çok stresli bir insanım herseyi kafama takar düşünüp kurup sinirlenen biri haline geldim gerek aile olsun gerek kendim olayım artık ufacık bir problem laf dalaşı bile günlerce beni mahfediyo yaptığım işe asla odaklanamıyorum anlayamıyorum resmen ya karşımdaki ne diyor ne söylüyor sanki gerizekalı gibi oluyorum tövbe tövbe. Şuan bile ufacık bir eşimle tartışma denmez bir konusma geçti aramızda onda bile başladım ağlamaya artık birşey kaldırmıyor kafam ufacık birşey bile duymak istemiyorum

Back
X